pirates4ever Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Επειδή βλέπω ότι τα σετάκια Dual Channel DDR2 έχουν ξεφύγει σε τιμές,έχω την εξής ερώτηση:Άμα πάρω δύο όμοιες μνήμες DDR2 του 1 GB,μπορώ να κάνω Dual Channel στα 2 GB;Ας πούμε σκέφτομαι αυτές: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 Άλλο 70 euro και άλλο 146 που κάνει το φθηνότερο σετ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553002 Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά τις απαντήσεις σας!
Candyman® Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ναι γίνεται. Εγώ έχω δύο Kingston DDR400 1gb και είναι με διαφορά κατασκευής 4 ετών. Παίζουν άψογα.
pusher Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πώς βλέπεις αν οι μνήμες παίζουν τελικά σε dual ή όχι;
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Κι εγώ είχα 2 Kingston 512 και πήρα άλλες 2 φαινομενικά όμοιες με διαφορά κατασκευής δύο χρόνων και τελικά είχαν διαφορετικό ένα timing. Αν παίζουν σε dual μπορείς να το δεις από το προγραμματάκι Cpu-Z.
pusher Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 cpu-z / P.O.S.T Κι εγώ είχα 2 Kingston 512 και πήρα άλλες 2 φαινομενικά όμοιες με διαφορά κατασκευής δύο χρόνων και τελικά είχαν διαφορετικό ένα timing. Αν παίζουν σε dual μπορείς να το δεις από το προγραμματάκι Cpu-Z. Σας ευχαριστώ παιδιά και τους δυο σας! Να 'στε καλά!
seventh_son Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 e kala oi mnimes pou sigkrineis pano pano den einai idies opos katalavaineis mia tetoia sigkrisi se timi den exei kanena noima giati sigkrineis kati entelos diaforetika. H mia einai sta 667 i alli einai 1000ara. H mia exei psixtra i alli oxi kai stin teliki oi Kingston aftes einai value ram pou simainei i pio eleini seira tis Kingston ( oxi oti einai skartes apla den einai i kali tis seira ). Pantos opoia kai na valeis apo tis dio, ti stgmi pou to ipostirizei i mitriki sou kai vazeis dio idia tsipakia standar tha paiksei.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 βασικά φιλε μου seventh_son οι value μνήμες είναι μια χαρά και κάνουν την δουλειά τους τέλεια απλά δεν απευθύνονται σε overclokers pirates4ever αν θες overcloking και λοιπές ιστορίες στις geil αν δεν θες και πες απλά 2G και DC τότε πήγαινε στις kingston και θα είσαι μια χαρά αυτά από μένα..
totti Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Mπορείς, φυσικά μπορείς και μάλιστα πολύ καλά θα κάνεις αλλά ρίξε και μια ματιά στις http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=957062 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743
Candyman® Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 pio eleini seira tis Kingston Η έννοια "ελεεινή σειρά της Kingston" είναι εξίσου αδιανότητη με την έννοια "τίμιος κλέφτης"! Έλεος που θα τις βγάλουμε και μάπες. Ο Vatos_locos έχει απόλυτο δίκιο, απλά δεν απευθύνονται σε overclockers (παντως κανά 25άρι FSB παραπάνω πάνε).
takos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Άμα πάρω δύο όμοιες μνήμες DDR2 του 1 GB,μπορώ να κάνω Dual Channel στα 2 GB;Ας πούμε σκέφτομαι αυτές:...... dual chanel mboreis na kaneis. oso gia tis times kina na doseis oso ligotera. ginete xamos apo prosfores. des k ti taxitita pou upostirizi to chip-set gia tis mnimes 667 i 800mhz fsb? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743 aftes einai i pio f8ines.
seventh_son Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 re paidia me pareksigisate otan leo eleini den ennoo pos einai skartes. pros theou. kai go kingston exo, apla den einai kati idiaitero. giati paliotera legane kingston kai tis parousiazane san tis theikes mnimes. e loipon ntaksei einai kales alla oxi tipota idiaitero. Eksallou ego ekei pou kollisa einai i sigkrisi pou ginetai stin arxi i opoia einai entelos paralogi. Einai san na sigkrineis mia bmw me ena fiat kai na les i bmw einai pio akrivi. Fysika kai to set tha nai poli pio akrivo giati poli apla einai poli kalitero. H mipos diafoneite kai se afto?
Vatos_locos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ναι διαφωνούμε γιατί το παιδί δεν ζητάει ποιότητα και overcloking στις μνήμες αλλα να γλιτώσει λεφτά και να κανε DC οποτε φαντάζομαι το δεύτερο σετάκι που έβαλε ήταν τυχαίο PS η kingston δουλεύει μονο σε μνήμες οποτε είναι αρκετά καλές και δεν έχω πετύχει ποτε καμια να μου έχει πάθει τίποτα μαζί και τα usb της οποτε εγώ και την value σειρά δεν θα την χαρακτήριζα ελεεινή φιλικά
pirates4ever Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας,με κατατοπίσατε πλήρως!Δεν ενδιαφέρομαι για overclocking,απλά να έχω 2 GB στο σύστημα γιά να τρέχει άνετα,και να μην πληρώσω και τα μαλλιά της κεφαλής μου.... Το δεύτερο σετ το έβαλα γιατί ήταν το φθηνότερο του e-shop.Δεν έχω Πλαίσιο κοντά μου,γι'αυτό αναφέρω πάντα προιόντα του "ανταγωνιστή" του.
seventh_son Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 ναι διαφωνούμε γιατί το παιδί δεν ζητάει ποιότητα και overcloking στις μνήμες αλλα να γλιτώσει λεφτά και να κανε DC οποτε φαντάζομαι το δεύτερο σετάκι που έβαλε ήταν τυχαίο PS η kingston δουλεύει μονο σε μνήμες οποτε είναι αρκετά καλές και δεν έχω πετύχει ποτε καμια να μου έχει πάθει τίποτα μαζί και τα usb της οποτε εγώ και την value σειρά δεν θα την χαρακτήριζα ελεεινή φιλικά an de zitaei poiotita kai overclocking tote de tha parei setaki kai tha tis parei xorista opos kai tha kanei stin teliki telospanton den katalavainomaste opos vlepo opote ego toulaxiston to stamato edo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.