Προς το περιεχόμενο

Νεο pc δειτε και πειτε την γνωμη σας

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν:

1) η 8800GTS 320 μια χαρά είναι

2) Οι μνήμες σου όμως όχι. Με 140ε παίρνεις 800άρες και 1000άρες μνήμες, τι να κάνεις πλέον τα 667MHz με τόσο χαμηλές τιμές.

Δες εδώ, εδώ και εδώ.

Ειδικά οι Teamgroup που φοράνε τα micron D9, τραβάνε τρελό o/c

3) H ψύκτρα του επεξεργαστή είναι πολύ καλή στα χρήματά της, αλλά δες και αυτήν, με έναν ανεμιστήρα 12άρη πας βέβαια 50ε, αλλά πολύ καλύτερα αποτελέσματα στο o/c :wink:

4) CPU πολύ καλή για τα λεφτά της

5) Αν παίρνεις το κουτί, με το σκεπτικό της ομορφιάς και της καλαισθησίας, τότε συμφωνώ Armor. Αν θες όμως, ένα πιο ευρύχωρο κουτί, με καταπληκτικό potential όσον αφορά το air flow και γενικότερα την ποιότητα κατασκευής, τότε CM Stacker δαγκωτό με μόλις 141ε

6) Tagan 700Watt Dual Engine όχι... με τα λεφτά του παίρνεις πολύ καλύτερα (και εγώ είχα τα Tagan για κορυφαία, αλλά Googlare λίγο ή μάλλον μπες στο http://www.johnyguru.com και http://www.hardwaresecrets.com και διάβασε) όπως αυτό που είναι και modular :wink:, αυτό, αυτό, αυτό, αυτό, και τέλος φιιουυυυ αυτό.

Μιλάμε για κορυφαία τροφοδοτικά, με πραγματικά Watt, ορισμένα από αυτά modular, αλλά με την δυνατότητα όλα τους να σηκώσουν πανίσχυρα συστήματα.

Αυτά από εμένα, πάω να συνεχίσω το διάβασμα τώρα. :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Για της μνήμες δεν γνώριζα για την ποιότητα που βγάζει η teamgroup γιαυτο προτίμησα της ocz.

Για την ψύκτρα θα την διαλέξω με κλειστά μάτια γιατί την εχω βάλει ηδη σε μια θερμάστρα οπως ειναι ο 478 P4 3.2 prescott και μετά απο πολλά πειράματα με τις ψύκτρες είναι η μόνη που μπόρεσε να τον κρατήσει σε καλές θερμοκράσιες.Αυτη που μου προτείνεις george_o/c κάλη μου φενετε αλλα λίγο βαριά τα 750γρ της.

Το tagan το διάλεξα και πάλι γιατι εχω και σε αυτό το pc μου και συν ότι δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα με εντυπωσιασε η ποιοτητά του και η τοσο καλη κατασκευή που είχε.Τώρα για τα προβλήματα που αναφέρεις δεν τα γνώριζα και θα το ψάξω.

Για την mobo τι λες?

Και τέλος για κουτί θελω να έχω και κάτι εμφανίσημο μου φένετε καλό ειναι αυτό που διάλεξα και πιστεύω δεν θα είναι τόσο μούφα.Θα πάω και μόλις βρω χρόνο να το δω και απο κοντά.

• Super Moderators
Δημοσ.

chek2fire oi Thermalright psyktres exoun backplate gia sthri3h...(mpainei pisw apo to mobo) opote ta 750g den einai tpt...

kata ta alla symfwnw me ton george_o/c

Δημοσ.
Για της μνήμες δεν γνώριζα για την ποιότητα που βγάζει η teamgroup γιαυτο προτίμησα της ocz.

Για την ψύκτρα θα την διαλέξω με κλειστά μάτια γιατί την εχω βάλει ηδη σε μια θερμάστρα οπως ειναι ο 478 P4 3.2 prescott και μετά απο πολλά πειράματα με τις ψύκτρες είναι η μόνη που μπόρεσε να τον κρατήσει σε καλές θερμοκράσιες.Αυτη που μου προτείνεις george_o/c κάλη μου φενετε αλλα λίγο βαριά τα 750γρ της.

Το tagan το διάλεξα και πάλι γιατι εχω και σε αυτό το pc μου και συν ότι δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα με εντυπωσιασε η ποιοτητά του και η τοσο καλη κατασκευή που είχε.Τώρα για τα προβλήματα που αναφέρεις δεν τα γνώριζα και θα το ψάξω.

Για την mobo τι λες?

Και τέλος για κουτί θελω να έχω και κάτι εμφανίσημο μου φένετε καλό ειναι αυτό που διάλεξα και πιστεύω δεν θα είναι τόσο μούφα.Θα πάω και μόλις βρω χρόνο να το δω και απο κοντά.

1) Οι Teamgroup είναι πάρα πολύ καλές ψύκτρες, και μάλιστα αυτές που σου προτείνω στα λεφτά τους είναι απίστευτες. Me chips Micron D9, θα ανεβαίναν αρκετά αλλά νομίζω τις περιορίζουν τα χαλαρά timings (5άρια), αλλά και πάλι θα ανέβουν οπότε μην φοβάσαι

2) Το Armor είναι πολύ κουτί (αν και προσωπικά από της Thermaltake μου αρέσουν πιο πολύ τα Kandalf, Mozart, και τέλος Tai-Chi) και μάλιστα όμορφο, αλλά για 6ε εγώ θα έπαιρνα το Stacker... Άπειρα Reviews να διαβάσεις, που το επιδοκιμάζουν, ενώ αν θέλεις και Side Window παλαιότερα το είχα δει στο ε-μάγαζο, ψάξε λίγο μπορεί να το βρεις.

Α και κάτι άλλο για το κουτί, αν μπορείς βρές αυτό με τον 25άρη πλαϊνό ανεμιστήρα, μιας και θα αυξήσει την καλύτερη ροή αέρα (παρόλο που κόβει λίγο σε ομορφιά αφού πιάνει αρκετό χώρο), και είναι και αθόρυβος (600rpm 15db)

3) H Zalman 9500 είναι πάρα πολύ καλή ψύκτρα (100% copper thumps up to Zalman :grin: :grin: :grin:) - μάλλον αυτή θα προτιμήσω για τον Northwood μου, τώρα το καλοκαίρι, σκέφτομαι και την Tt Sonic Tower με ένα 12άρη αλλά δεν ξέρω αν χωρά στο κουτί -, αλλά κακά τα ψέματα η Thermalright είναι καλύτερη...:wink:

Μην ξεχνάς ότι η Extreme αδερφούλα της, θεωρείται μέσα στις 3 καλύτερες που υπάρχουν (μαζί μου Enzotech Ultra-X και Coolermaster Gemini2)... Αν και η Εxtreme δεν υπάρχει στο Ελλάντα (Thresh LOL :lol:), η απλή 120 θα σε καλύψει αφού δεν έχουν και σημαντικές διαφορές :wink:

4) Δεν είναι κακά τροφοδοτικά τα Tagan, απλώς υπάρχουν και καλύτερα στα λεφτά τους...:wink:

Ελπίζω να σε βοήθησα :grin: :grin: :grin:

chek2fire oi Thermalright psyktres exoun backplate gia sthri3h...(mpainei pisw apo to mobo) opote ta 750g den einai tpt...

Σωστός για τo backplate της Thermalright :wink:

Check2fire, αν σου φαίνονται πολλά τα 750g της Τhermalright, τότε τα 847g του Gemini2 πώς σου φαίνονται??? :lol:

Δημοσ.

Για τις μνήμες θα κάνω την αλαγή και θα παω σε Τeamgroup και μένα καλήτερες μου φενοντε.Για την μητρικη πως σας φένετε?Την διάλεξα και λόγο του 680 αλλα και για την καλή της συμβατότητα με linux,αλλα μου έχουν πει ότι και στα game και στην επεξέργασια video αυτο το chipset ειναι κορυφαίο.

Δημοσ.

Μερικές φορές βαριέμαι να βάζω τον ορθογράφο να δουλεύει :P

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο αν είναι καλύτερα της μνήμες να τις έχω σε dual channel η μια στα 2g.

• Super Moderators
Δημοσ.
1)Μην ξεχνάς ότι η Extreme αδερφούλα της, θεωρείται μέσα στις 3 καλύτερες που υπάρχουν (μαζί μου Enzotech Ultra-X και Coolermaster Gemini2)... Αν και η Εxtreme δεν υπάρχει στο Ελλάντα (Thresh LOL :lol:), η απλή 120 θα σε καλύψει αφού δεν έχουν και σημαντικές διαφορές :wink:

thn efere h Checkmate 69 euro me fpa :D

Δημοσ.

τωρα για το case εχω αρχισει να σκέφτομαι σοβαρά την πρόταση του george_o/c για το Stacker STC-T01 S http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=953903&tab=specs

είδα και μια κριτηκή στο internet εδώ

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD04OTA=

που έλεγε πολύ καλα λόγια για την ποιότητα κατασκευής του αλλα και τους χώρους που έχει το κουτί.Απο την αλλη το Armor έμαθα ότι είναι πολύ ψευτίκο σε κατασκεύη αν και μόλις βρω χρονο θέλω να το δω και εγώ ο ιδιος.Βλέπεις αυτό το πλαινό παραθυρο είναι όλα τα λεφτά :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια απο αυτές τις μέρες θα πάω για την αγορά :)Επειδή θα το φτιάξω στο plaisio και είδα ότι τα tagan τους έχουν τελειώσει τι προτείνετε απο αυτα που υπάρχουν εκεί?

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=1&category=916

μεχρι 140e

o george_o/c μου είχε προτείνει αυτό εδώ

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=936707&tab=marketing

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...