fysikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εχω ενα τοσιμπα στο οποίο έχει χαλάσει το φισακι που μπένει το καλώδιο τροφοδοσίας και σκέφτομαι να το κολήσω απευθείας στη μητρική με κολητίρι. λετε να έχω πρόβλημα?
disqualified Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 μπορει να γινει αλλα μπορει να γινει και μεγαλη μ*****α επίσης
TRINITY_CREW Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ine toso fthna pleon pou den eksizei na to pekseis.
heroicentaur Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Για τον ACER και ΗP που εχω μου ζητησαν για τον καθενα 30 ευρο. Ο HP αντεξε κ δεν το ξαναπαθε ο ACER ομως παλι τα ιδια. Σου συστινω να βρεις καποιον ηλεκτρονικο που κανει διαφορες πατεντες ετσι ωστε να γινει σωστη δουλεια. Ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις εσυ το εκανα εγω πετυχε αλλα επειδη ηθελα να βαλω καλυτερα καλωδια εκανα μαλακια κ τωρα μονο απο μπαταρια ρευμα.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αν δεν σε ενδιαφέρουν εγγύησης και ιστορίες κόλα το δεν είναι τίποτα τρομερό 2 κόλις θα κανεις απλά πρόσεξε μην βγούν ψυχρές και τρέχεις μετά
alt10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ξερω ενα μαγαζι στην καληθεα αμα θες που κανει φοβερες πατεντες με πολυ λιγα λευτα το πολυ να δωσεις 50 ευρω το πολυ.... στειλε πμ να σου πω αμα θες
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 ε όχι και 50 ευρώ ρε σεις για 2 κολλήσεις είπαμε 5 ευρώ θα του πάει να πάρει και τα εργαλεία από την αρχή και να το κάνει μονος του
alt10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 οχι μονο για τις κολλησεις αλλα και κανει και γενικο ελενχο αμα θες μονο κολλησεις περιπου 15 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.