Προς το περιεχόμενο

απ'ευθείας τροφοδοσία

fysikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα τοσιμπα στο οποίο έχει χαλάσει το φισακι που μπένει το καλώδιο τροφοδοσίας και σκέφτομαι να το κολήσω απευθείας στη μητρική με κολητίρι. λετε να έχω πρόβλημα?

Δημοσ.

Για τον ACER και ΗP που εχω μου ζητησαν για τον καθενα 30 ευρο. Ο HP αντεξε κ δεν το ξαναπαθε ο ACER ομως παλι τα ιδια. Σου συστινω να βρεις καποιον ηλεκτρονικο που κανει διαφορες πατεντες ετσι ωστε να γινει σωστη δουλεια. Ειναι πολυ δυσκολο να το κανεις εσυ το εκανα εγω πετυχε αλλα επειδη ηθελα να βαλω καλυτερα καλωδια εκανα μαλακια κ τωρα μονο απο μπαταρια ρευμα.

Δημοσ.

αν δεν σε ενδιαφέρουν εγγύησης και ιστορίες κόλα το δεν είναι τίποτα τρομερό 2 κόλις θα κανεις απλά πρόσεξε μην βγούν ψυχρές και τρέχεις μετά ;)

Δημοσ.

ξερω ενα μαγαζι στην καληθεα αμα θες που κανει φοβερες πατεντες με πολυ λιγα λευτα το πολυ να δωσεις 50 ευρω το πολυ.... στειλε πμ να σου πω αμα θες

Δημοσ.

ε όχι και 50 ευρώ ρε σεις για 2 κολλήσεις :D είπαμε

5 ευρώ θα του πάει να πάρει και τα εργαλεία από την αρχή και να το κάνει μονος του ;)

Δημοσ.

οχι μονο για τις κολλησεις αλλα και κανει και γενικο ελενχο αμα θες μονο κολλησεις περιπου 15 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...