vjshadow Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή με το ρούτερ που θα βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια (περίπου 6-8 μέτρα απόσταση σε ευθεία - μεσολαβούν δύο τοίχοι). Για ρούτερ να προτιμήσω αυτό που δίνει η forthnet (Linksys WAG354G) ή να πάρω το LINKSYS WAG200G; Από κει και πέρα για κάρτα δικτύου να προτιμήσω pci ή να πάω σε usb;Οι τιμές για όλα αυτά παίζουν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα από ότι είδα, αλλά πώς θα χω καλύτερη απόδοση; Φυσικά αν έχετε να μου προτείνεται κάποιον διαφορετικό τρόπο σύνδεσης ή κάποιο άλλο ρούτερ, είναι ευπρόσδεκτος!
AlexNet Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω το πρώτο Linksys κ συνδέομαι με στην ίδια περίπου απόσταση. Προτείνω usb για ευκολία. Επιπλέον έχω πάρει και μια κεραιούλα για το ρούτερ 6dbi για καλύτερη απόδοση .
wild__king Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ego pantos tha sou proteina na valeis mia karta pci mias kai exoun kaliteri lipsi afou exoun diki tous keraia se antithesi me ta usb sticks ta opoia apoteloun ta idia tautoxrona keraia. Etsi tha glitoseis kai tin enisxitiki keraia pou exei valei o filos parapano <=> ligoteri aktinovolia .Pantos ama thes gia megliteri eukolia tote tha katafigeis mallon stin usbolisi.
kag3to Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω αυτό τις Sagem από την Otenet και έχω ασύσματη κάρτα δυκτίου Asus (USB). Για ένα τοίχο το σήμα πέφτεί κατά πολύ. Πάντος το usb είναι μεγαλύτερη ευκολία γιατί με μία προέκταση (2μετ.) μπορείς να το τοποθετίσης πάνω σε μία ντουλάπα ή κάπου ψηλά για να έχει καλύτερο σήμα ... και ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν επιβαρύνεις και άλλο το σύστημα δύνοντας ένα μικρό ποσοστό θερμότητας από την PCI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.