Προς το περιεχόμενο

Κάρτα τηλεόρασης. Αίνιγμα...!

tomypapa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Είχα μια εξωτερική κάρτα TV KWorld στο pc μου και μια μέρα έκανε μπαμ και κόντεψε να μας κάψει ζωντανούς...! Κινέζικη τεχνολογία. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να μάθω είναι αν γνωρίζει κάποιος καμιά καλή κάρτα προπαντώς πλέον αξιόπιστη. Προυπόθεση να είναι εξωτερική με τηλεχειρισμό και θα ήταν σωτήριο αν έπαιζε με κλειστό το pc (το μόνο καλό που έκανε η κινέζικη μπούρδα που είχα).

Δημοσ.

..τότε πάρε 1 ίδια,ζήτα όμως να μην έχει το auto-destruct ενεργοποιημένο

:mrgreen:

(...πέραν της πλάκας,αν είσαι ακόμη εντός εγγυήσεως ζήτα να στην αλλάξουν)

Δημοσ.

an einai to Kworld TV Box Combo, pou mporouse na sindethei me pc gia eggrafes kai taftoxrona na nai kai tv box gia na doulevei aneksartita apo to pc, ksexase tin. Eixe trela provlimata, mi kaneis to lathos kai tin ksanapareis. Ego tha proteina na koitakseis gia kana tv box tis avermedia me psifiako dekti pano. Den ksero timi giati den tin eixa dei se katastima , alla tin eixe sto site tis i etairia.

Δημοσ.

Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας γιά μιά κάρτα τηλεόρασης έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φορητό και σαν δέκτη, ευχαριστώ.

Δημοσ.
Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας γιά μιά κάρτα τηλεόρασης έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον φορητό και σαν δέκτη, ευχαριστώ.

Θες είτε USB είτε PCMCIA tv tuner για φορητό.

PCMCIA: http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=TV%20TUNER&category2=EXPRESSCARD

USB: http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=TV%20TUNER&category2=USB

Διάλεξε...

Δημοσ.

Καλύτερα PCMCIA για φορητό και στην αγορά ύπαρχουν ποιοτικές καρτες υλοποιημενες με τσιπακια παο την Fsc, tOSHIBA που ειναι επωνυμες και δεν προκειται να γινουν..κινεζικο παραναλωμα...

Δημοσ.

Εγώ μετά από χρόνια χρήσης διαφόρων tv tuner έχω καταλήξει σε τσιπάκι BT8xx και γενικώς πιστεύω πως είναι καλύτερα τα philips. Βρίσκεις πολύ πιο έυκολα tools & utilities για δαυτα.

Βέβαια όταν μιλάμε για PCMCIA δεν ισχύει το παραπάνω. Αλλωστε σε pcmcia δυστυχώς οι επιλογές είναι ελάχιστες σε σχέση με υλοποιήσεις σε USB και PCI.

Δημοσ.

Επειδή δεν κατέχω το θέμα, θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε τα πλεονεκτήματα των μεν και των δε;

Παρατηρώ επίσης μια αξιοσημείωτη διαφορά στις τιμές τους...

Δημοσ.

Aπλα τα νευρα μου!Ειχα αγορασει πριν 2 χρονια 1 pinnacle 88?

PCTV εξωτερικο και ειναι αρκετα μεγαλο και τωρα ειναι μια σταλια οι

καινουργιες και ειναι και τζαμπα....

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...