stiv78 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 καλησπερα..εβαλα και εγω τα βιστα ...πριν τα βαλω ειχα δυο σκληρους c kai d τωρα μονο ενα to c ..υπαρχει τροπος να το διορθωσω..??
tsakonas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 afto pali pws egine? ti eixes prin sto C kai sto D : ? pou ta evales ta vista?
kostasSTi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αν έχεις τον D δυναμικό, τότε δεν πρόκειται να τον δούνε τα vista...
mamouxalos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 καλησπερα..εβαλα και εγω τα βιστα ...πριν τα βαλω ειχα δυο σκληρους c kai d τωρα μονο ενα to c ..υπαρχει τροπος να το διορθωσω..?? Φίλε-η μου να γιατί δεν έπρεπε να βάλεις αυτά τα BadVista: Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου; Όποιος καλά εκάθετε και πιο καλά γυρεύει ο διάολος του κόλου του πολλά του μαγειρεύει.
Freakster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Επισης, το βραδυ θα ερθουν κατι καλικαντζαροι και θα απαγαγουν το τυφλο γατι σου. Για να μαθεις να βαζεις βιστα. Ελεος/
kostasSTi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Οτι να'ναι... Ο άνθρωπος καλώς ή κακώς τα έβαλε. Αν έχετε να πείτε κάτι να τον βοηθήσετε έχει καλώς. Να τον κοροιδέψετε είναι το μόνο εύκολο. Κι αν είναι το μοναδικό λειτουργικό που έχει δηλαδή πρέπει να τον πυροβολήσουμε? Anyway, stiv78, δες από τη διαχείρηση δίσκων τι τύπος είναι ο δίσκος. Αν είναι βασικός, κανονικά πρέπει να τον δει. Αν όμως είναι δυναμικός, για κάποιο λόγο δεν τον βλέπουν τα vista. Μου έχει τύχει. Τότε πρέπει να κάνεις φορμάτ το δίσκο που δε βλέπουν τα vista για να γίνει βασικός και να μην έχεις πρόβλημα...
danaos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ... Το insomnia υπάρχει για να αναφέρουμε τα προβλήματά μας και να ψάχνουμε λύσεις. Για ήθη, έθιμα, παροιμίες, ρητά, χορούς και τραγούδια του τόπου μας στο θέατρο Δώρας Στράτου και στο Λύκειο Ελληνίδων...
stiv78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 καλησπερα..εβαλα και εγω τα βιστα ...πριν τα βαλω ειχα δυο σκληρους c kai d τωρα μονο ενα to c ..υπαρχει τροπος να το διορθωσω..?? -------------------------------------------------------------------------------- καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για τις βοηθειες σας.....διορθωνω το αρχικο μνμ...με τα χρ ειχα δυο σκληρους απο 50 gb ο καθενας τωρα με τα βιστα εχω εναν 96,6 κατα καπιο τροπο εκανα "partition" στους δισκους κατα την εγκατασταση ετσι μου ειπαν απο την toshiba και τωρα πρεπει να αγορασω ενα προγραμμα πχ partition magic για να το διορθωσω.......ο ορος "partition" δεν ξερω αν ειναι ο σωστος γιατι οπως εχω πει και στο παρελθον ειμαι καινουριος με τους ηλ. υπολογιστες και σιγα σιγα μαθαινω...
stiv78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Φίλε-η μου να γιατί δεν έπρεπε να βάλεις αυτά τα BadVista:Ξέρεις τι λένε στο χωριό μου; Όποιος καλά εκάθετε και πιο καλά γυρεύει ο διάολος του κόλου του πολλά του μαγειρεύει. mamouxale καταρχην ειμαι "φιλος"...οσο αναφορα τα vista ειναι πολυ καλυτερα απο τα xp που ειχα πριν......το λαθος το δημιουργησα εγω .....
kostasSTi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Και στο δικό μου μηχάνημα, αυτό της υπογραφής, καλύτερα παίζουν τα vista παρά τα xp. Τώρα κατάλαβα τι έκανες. Λοιπόν, παίζει πρόγραμμα για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις αλλά αφού λες οτι δεν είσαι πολύ του αθλήματος μην το επιχειρήσεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις ζημιά και θα πας πάλι για φορμάτ. Οπότε πάρε ένα δίσκο ακόμα με την πρώτη ευκαιρία για να τον έχεις σαν αποθηκευτικό χώρο...
stiv78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Και στο δικό μου μηχάνημα, αυτό της υπογραφής, καλύτερα παίζουν τα vista παρά τα xp. Τώρα κατάλαβα τι έκανες. Λοιπόν, παίζει πρόγραμμα για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις αλλά αφού λες οτι δεν είσαι πολύ του αθλήματος μην το επιχειρήσεις γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις ζημιά και θα πας πάλι για φορμάτ. Οπότε πάρε ένα δίσκο ακόμα με την πρώτη ευκαιρία για να τον έχεις σαν αποθηκευτικό χώρο... θα το φτιαξει ενας φιλος που ειναι της δουλειας.....σιγουρα θα παρω και εναν σκληρο ακομα το εχω στο προγραμμα ευχαριστω παντως...."το παθημα μου εγινε μαθημα" και "οποιος βιαζεται σκονταφτει"ετσι να πουμε και καμια παροιμια.....:razz: :razz:
andreaslfc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 -------------------------------------------------------------------------------- καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για τις βοηθειες σας.....διορθωνω το αρχικο μνμ...με τα χρ ειχα δυο σκληρους απο 50 gb ο καθενας τωρα με τα βιστα εχω εναν 96,6 κατα καπιο τροπο εκανα "partition" στους δισκους κατα την εγκατασταση ετσι μου ειπαν απο την toshiba και τωρα πρεπει να αγορασω ενα προγραμμα πχ partition magic για να το διορθωσω.......ο ορος "partition" δεν ξερω αν ειναι ο σωστος γιατι οπως εχω πει και στο παρελθον ειμαι καινουριος με τους ηλ. υπολογιστες και σιγα σιγα μαθαινω... Τα vista έχουν κάτι σαν το partition magic, με το οποίο μπορείς να χωρίσεις έναν δίσκο σε δύο partition. Δεν έχω αυτή την στιγμή vista για να σου πω που ακριβώς είναι, μόνο στο περίπου: Στο control panel ψάξε να βρεις κάποιο που γράφει "Administrative tools" και εκεί θα πας στο Computer Management και Disk Management μετά θα πας στον δίσκο που θέλεις να χωρίσεις και θα πατήσεις δεξί κλικ (με το ποντίκι) πάνω σ'αυτόν τον δίσκο, στο μενού που θα σε βγάλει κάπου θα γράφει split ή κάπως έτσι, και ακολούθησε τα βήματα που θα σου λέει. Στα vista το partition magic δεν δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.