Προς το περιεχόμενο

Προταση Μητρικης μεχρι 100 ευρω

Trixwto-arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...

ψαχνω να αγορασω μια μητρικη μεχρι 100 ευρω για να βαλω πάνω εναν επεξεργαστη core 2 duo

δεν εχω αποφασισει ποιον core 2 duo θα παρω γιατι ειμαι μεταξυ 2/3 οποτε δεν ειναι τρομερα δυσκολο να επιλεξω

οταν φτανω ομως στο θεμα τησ μητρικης γινετε ΧΑΜΟΣ!!!

περασα μια βολτα απο τις σελιδες του eshop και πλαισιο και χωρις πλακα παιδια εχει μεχρι και 30 μητρικες σε αυτα τα λεφτα.

Ξεκινανε απο 45/50 μεχρι και 110...

δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις και γιαυτο θα ηθελα μια βοηθεια να μην κανω λαθος επιλογη και πανε αδικα οι οικονομιες.

τι λετε και προτινετε?

ευχαριστω

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gigabyte ds3 στα 99 ευρώ.

Η πιο ακριβή λύση στα λεφτά που δίνεις αλλά η καλύτερη μακράν με 965 intel chipset για overclocking στα λεφτά της.

Με τον 4300 στα 100 ευρώ θα λειτουργείς στα 3.2 με stock cooler και χαμηλές θερμοκρασίες.

200 ευρώ σύνολο και τα 2 και είσαι αρχηγός.

Μπορείς να τα παραγγείλεις. Αλλά δεν ξέρω αν βρείς εύκολα 4300. Εξαντλείεται πολύ εύκολα γιατί έχει τρελλή ζήτηση και πολλά καταστήματα δεν είχαν απόθεμα όταν τον έψαχνα και εγώ.

Τέλος του topic.

Δημοσ.

και γιατί 99ε για την DS3, και όχι 97 για την DS4? Tέσπα όποια και να επιλέξεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο :wink:, αφού ειδικά η DS4 είναι κορυφαία :grin:. Ακόμα και αν δε θες clockia, πάρε την με την προοπτική ότι θα μάθεις στο μέλλον, αφού είναι αμαρτία να πάρεις 4300 και να μην τον "τελικιάσεις" :wink:

Δημοσ.

Την ds4 την είχε ένας φίλος μου και έβγαλε κάτι προβληματάκια και ήθελε να την πουλήσει γιαυτό δεν του την συνιστώ.

Δημοσ.

Mπορεί να ισχύει μεμονωμένα ή να συναίβει τυχαία, αλλά γενικά η ds4 είναι μία πολύ καλή και αξιόλογη m/b με αρκετές δυνατότητες υπερχρονισμού, που βέβαια από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστούν στον topic starter :wink: Eναλλακτικά βέβαια μπορεί να κοιτάξει και σε 650i της n-Vidia, που είναι ισάξιο του 965 με λιγότερες βέβαια δυνατότητες υπερχρονισμού...:sad: βλέπε Asus P5N-E SLI με 90ε...

Δημοσ.

Και αυτη ειναι καλη για Ο/C αλλα οχι για πολλα πραγματα.Παντως θα αναιβει αρκετα οποια CPU και να παρεις απλα με τις αλλες θα πηγαινε πιο ψηλα.Παντως διαλεξε πρωτα τη CPU σου για να ξερεις αν σε ικανοποιει ή αν θα την clockareis και ποσο θες να την ανεβασεις.Μετα παρε το αναλογο mobo για τη χρηση που θες:-D

Δημοσ.

συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος....

αμα τα υπερχρονισω με 4300 που λεγαμε...

θα ειναι συνεχεια υπερχρονισμενο για να τον τρεχω η θα πρεπει να το υπερχρονιζω οποτε χρειαζετε?

Α! ο 4300 ειναι ειναι o core 2 duo sta 1.8 me 2 mb cache

aksizei na dwseis 50 me 60 euro parapanw na pareis ton core 2 duo me 4mb cache pali sta 1.8 h oxi?

Δημοσ.

Θα είναι συνέχεια υπερχρονισμένος.

Anyway δεν αξίζει να δώσεις 60 ευρώ παραπάνω, και δεν θα δείς ουσιαστικές διαφορές.

Είναι ότι καλύτερο ο 4300 με μόνο 96 ευρώ από το Πλαίσιο. Τσίμπα τον.

Δημοσ.

ASUS P5K πάρε... αφού την έβαλες μες στην λίστα των επιλογών σου (καλά δεν κοστίζει παραπάνω από 100ε???? :confused: ξέφυγες από το initial budget μου φαίνεται :lol:)

Yποστηρίζει Penryn, και από επιδόσεις λίγο πιο αργή από Commando, αλλά παραταύτα ικανή να τελικιάσει και Quad Core CPU :wink: (Ρ35 chipset :wink:)

Και πάλι βέβαια η DS4 με 107ε είναι απλά κορυφή κι ας έχει το παλιό καλό 965 :wink:

Δημοσ.

παιδια η DS4 που μου δωσατε link για πλαισιο δεν την εχει το eshop?

εχει την... GIGABYTE GA-N650SLI-DS4

η οποια βεβαια κανει 130 περιπου ευρω

θα με βολεβε το eshop αλλα βλεπω οτι δεν εχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...