Προς το περιεχόμενο

HP Compaq 6710b

popolaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω να σου απαντησω μιας και δεν εχω εμπειρια απο λαπτοπ.

σαν πρωτη επαφη και στα ματια μου, μια χαρα φαινεται.

Δημοσ.

καλορίζικο κι από μένα, το ίδιο μου σύστησε ο φίλος Arkas2004, όμως δεν μας είπες πιό πήρες, μιά και υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις, είναι αυτό με την οθόνη WSXGA (1680x 1050) και το ένα ντιμάκι(1GB) ή όχι;

Δημοσ.
πιστευω τα 4 GB Μνημης ειναι υπερβολη.

den einai ipervoli an skeftis oti sou troi 384mb i karta grafikon ara tha eisai kirile,episis ta vista vlepoun mexri 3,5 gb ram kai 384 mb tis kartas grafikon ara tha eisai super.tha dis alla pragmata kai den tha kolai pouthena.akoma kai se varia programmata

Δημοσ.
καλορίζικο κι από μένα, το ίδιο μου σύστησε ο φίλος Arkas2004, όμως δεν μας είπες πιό πήρες, μιά και υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις, είναι αυτό με την οθόνη WSXGA (1680x 1050) και το ένα ντιμάκι(1GB) ή όχι;

ναι φιλε μου, αυτο ειναι.

Δημοσ.
den einai ipervoli an skeftis oti sou troi 384mb i karta grafikon ara tha eisai kirile,episis ta vista vlepoun mexri 3,5 gb ram kai 384 mb tis kartas grafikon ara tha eisai super.tha dis alla pragmata kai den tha kolai pouthena.akoma kai se varia programmata

κοτσαρα και απο διπλα τωρα και ενα uss flash που εχω του 1 GB και καπως παει καλυτερα.

Δημοσ.

Paidia h megalh mnhmh den evlapse pote antrwpous kai mhxanhmata...

Shmera oso pote ta nea programmata apaitoun mnhmh kai pali mnhmh kai symfwnw me ton arkas2004 oti ta 4gb den einai yperbolh, kopste kati apo sklhro apo karta grafikwn kai apo epeksergasth kai dwste ta se mnhmh.

Auto poy me tsatizei einai oti sdedon ola ta Laptop me 1Gb ram exoun 2 dimmakia tvn 512Mb kai etsi den sou afhnoun eleuterh tesh.

Eidika ta Vista me 1Gb kanoun enan Core 2duo san enan PIII me xp prin 5 xronia...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή σκέφτεται ο αδερφός μου να πάρει αυτό το λάπτοπ, από ότι έχω διαβάσει είναι αρκετά θορυβώδες. Και εξηγούμαι. Πολλοί κάνουν παράπονα για το σύστημα ψύξης του... ότι όταν παίρνει μπρός δεν είναι και ότι καλύτερο...:???:

Θα μπορούσες να μου πεις αν όντως είναι ενοχλητικό???

Γιατί κατά τα άλλα το μηχανηματάκι σπέρνει...

Δημοσ.

ενταξει εχει εναν αλφα θορυβο, οχι τρελα πραγματα....

πιστευω οτι δουλευει νορμαλ...

θεωρω παντως οτι για τα λεφτα του, το λαπτοπ ειναι εξαιρετικο...

περισσοτερες λεπτομερειες και απο τον kirimi που ηρθε σημερα και το ειδε...

Δημοσ.
se pio post diavases oti einai thorivodes kai den exi kalo sistima psiksis?mipos milas gia allo laptop?auto einai fresko pragma stin agora 1 minos mono...

Mιλάω για το ίδιο λάπτοπ, αυτό που τώρα πρωτοκυκλοφορεί...

Δεν είπα ότι έχει χάλια σύστημα ψύξης αλλά ότι κάνει πολύ θόρυβο και σε ξένα site πολλοί λένε ότι το πήγαν πίσω γιατί τους έσπαγε τα νεύρα... Κ σε laptop για μένα ο ελάχιστος θόρυβος από ανεμιστήρα είναι βασικός.

Τέσπα από ότι διαβάζω είναι πρόβλημα της ΗΡ το συγκεκριμένο και ότι ίσως διορθωθεί σε νέο bios που θα βγει, όταν βγεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...