Προς το περιεχόμενο

O T E ---- P O T E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ΠΟΤΕ ξαναχτυπα!!!

Οπως ολοι γνωριζετε μπορεις μεσω του 134 να παραγγηλεις οτι γουσταρεις: DSL,Router,Κινητο και διαφορες αλλες μ@λ@κιες!

Αν ομως θες να διακοψεις κατι η απαντηση ειναι μια και μοναδικη:

Θα πρεπει να πατε απο το καταστημα (παει το μεροκαματο δηλ) και να κανετε την αιτηση!!!

Συμπερασμα αμα ειναι να πληρωσεις σε εξυπηρετουν αμεσως,οταν ομως αποφασισεις οτι δεν θελεις να τους τα σκας αλλο αρχιζει η ταλαιπωρια!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν πάει το μεροκάματο, τα καταστήματα (oteshop) είναι ανοιχτά και το απόγευμα.

Και ξαναλέω, ο ΟΤΕ μπροστά στους εναλλακτικούς είναι κορυφή.

Δημοσ.

μηπως εισαι υπαλληλος στον οτε? τοτε αλλαζη το θεμα,και ταιριαζει το ρητο(αν δεν πενεσεις το σπιτι σου θα πεση να σε πλακωση).:smile:

Δημοσ.

Ρε κηφήνα ( συγγνώμη για το ρε ) που είναι μπροστά ο ΟΤΕ ; γιατί το λες και το ξαναλές σε μια ανέλπιδα προσπάθεια αυθυποβολής που στην τελική σκανδαλίζει και δίνει λαβές για καυστικά σχόλια !!! δεν ξέρω τι δεσμούς έχεις με τον ΟΤΕ και ούτε με ενδιαφέρει άλλωστε , αλλά καλό είναι - κατά την ταπεινή μου άποψη - να μην στρουθοκαμηλίζουμε προκαλώντας τον κοινό νού!!!

Δημοσ.

Στα Oteshops μου απαντησαν οτι η διακοπη γινετε μονο απο τον αρμοδιο ΟΤΕ της περιοχης μου!

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ είναι μέτριος.

Οι άλλοι είναι απαράδεκτοι! Αυτό λέω ως τεχνικός που αναγκαστικά συνεργαζόμουν με τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Κανονικά δεν θα έγραφα τίποτα, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μόνο post όπως

"Μα υπαρχει ακομα κοσμος που εχει παροχεα τον ΠΟΤΕ? μωρε μπραααβο..."

"re thelei mialo gia na figete apo ton pote; eleos poia...ta ipame 1000 fores"

και να μην φαίνεται πως σε ολόκληρο το insomnia δεν υπάρχει μια άλλη φωνή.

Δημοσ.

Τώρα έθιξες το θέμα απο την πραγματική του σκοπιά !! Ναι ο ΟΤΕ είναι μέτριος... αλλά μην παραβλέπεις οτι κανένας καταναλωτής δεν μπορεί να του δικαιολογήσει αυτήν του την μετριότητα. Πέρασαν περίπου ογδόντα χρόνια , από την ημέρα που στήθηκε το πρώτο τηλεφωνικό κέντρο στην Πάτρα και είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα απολύτως !! Διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια ευρώ των πολιτών και οι υποδομές του και η ανάπτυξη του είναι αντιστρόφως ανάλογες με τα έσοδα του ! Με λίγα λόγια πληρώναμε τόσα χρόνια πάγια με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα απολαύσουμε και εμείς όλα αυτά που απολαμβάνουν οι Ευρωπαίοι δεκαετίες πρίν. Και το αποτέλεσμα ;.....μόλις άρχισε η απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα από την μια φάνηκαν τα συσσωρευμένα προβλήματα τόσων ετών και η στασιμότητα ανάπτυξης του δικτύου επί πολλές δεκαετίες και απο την άλλη είδαμε έναν ΟΤΕ να προσπαθεί να βάλει τρικλοποδιά σε όλους τους εναλλακτικούς !!! Εχουν άδικο λοιπόν οι καταναλωτες και κατ΄επέκτασιν οι insomniacs να φωνάζουν να βρίζουν τον ΟΤΕ και να διατυπώνουν χυδαία και υβριστικά σχόλια ; Εγώ προσωπικά ,αν αποφάσιζα να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου για τον ΟΤΕ , μετά από αυτά που μου έκανε , θα με είχαν διαγράψει δια παντός απο το insomnia !Και κλείνοντας σου δηλώνω οτι είμαι υπέρ της πολυφωνίας αλλά να εκφράζουμε άποψη οχι πρός χάριν της πολυφωνίας , αλλα γιατί υπάρχει τεκμηριωμένος λόγος να πούμε αυτό το κάτι !!!!

Δημοσ.

Lipon pame 1-1. Katalavenw tous katoikous tis eparxias pou paraponiounte oti klaipsi oi enalaktiki exoun mono sta megala astika kentra. Alla gia na mou apantisete, tha eprepe apo tin arxi tous na exoun sto 100% tis ellinikis epikratias? Epixirimatika simferei? Poion? Gia poio logo? Siga siga kai afou apoktisoun pelatologio apo tis mageles poleis me sxetika mikro diktio alla polous kalimenous, tha perasoun kai stin eparxia.

Mipos o ote otan ksekinise kalipte to 100% tis ellados? Mipos To kaliptei simera i dei? Mipos apla to epixirima "Den me kaliptoun ekei pou meno" adinati na dei pera apo tin parti mas tin pragmatikotita kai ta ofeli mias epixirisis?

Anyhow den eimai ipalilos kanenos enalaktikou alla mono kai mono epidi o ote mas plasare tosa xronia kenotomies opos ISDN varethike i psixi mou na ton plirwnei kai na pitaroun ta Dslam tou kathos den exei lefta na ta parei kainouria, tha paw se kapoion enalaktiko kai me euxaristiss tha dekto tin metriotita stis ipiresies tou giati

1.Den exei to dimosio apo piso tou

2.Den iparxei 100 xronia xoris na kanei tipota

3.Logo antagonismou mono pros to kalitero tha pigenoun ta pragmata

4.Den tha tou dinw mia periousia

@kifinas

Me poious sinergastikes? Vivodi Tellas kai On? Kserw ek ton esw oti einai ta megalitera b***la pou iparxoun oso anafora to eswteriko tous tmima. Antitheta HOL,NetOne,Forthnet,Otenet exoun arketa kalo ipovathro me liges eksereseis se merika tous tmimata logo dieuthinsis.

Episeis i Hol edw kai kapoio kairo agorase tis Attikes Tilepikinonies, kai einai apo tis liges an oxi i monadiki pou fernei epagelmatika kikomata me optikes skavontas mexri se esena.

Δημοσ.

Με όλους τους παραπάνω πλην της NetOne. Η έκφραση της άποψης μου δεν είναι μόνο χάριν πολυφωνίας αλλά έχει διαμορφωθεί μετά από πολύ τρέξιμο σε εταιρικούς πελάτες. Μία παρένθεση.

Ο ΟΤΕ

- Δεν έχει το δημόσιο από πίσω του ως υποστήριξη αλλά μόνο ως βάρος

- Πήγε το τηλέφωνο και στο τελευταίο χωριό (και πληρώθηκε για αυτό) και δεν έμεινε στην εποχή των τηλεγραφημάτων αλλά είναι στην εποχή του dwdm και του 10Gbps metro ethernet.

Οι πάροχοι αναπτύσσονται χάρις στις υποδομές του ΟΤΕ. Και καλά κάνουν. Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός θα είχαμε μείνει στο 768Kbps adsl των 150 ευρώ. Μακάρι άλλοι κλάδοι στην Ελλάδα να είχαν την ανάπτυξη που έχουν οι τηλεπικοινωνίες. Σίγουρα όμως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και για τον ΟΤΕ και για τους εναλλακτικούς.

Δημοσ.

Με αυτό το υποδομές του ΟΤΕ μου τα χάλασες πάλι ! Οι περί ου ο λόγος υποδομές δεν είναι του ΟΤΕ και κανενός άλλου εναλλακτικού Είναι τα χαράτσι των φορολογουμένων πρός χάριν του δημοσίου γίγνεσθαι . Τώρα αν κάποιοι έχρισαν τον ΟΤΕ διαχειριστή αυτού του δικτύου , είναι άλλη υπόθεση και ακόμα μεγαλύτερη συζήτηση. Και σε παρακαλώ μην μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί !!! Μου αναφέρεις 10 mbps την στιγμή που στην ακριτική Πετρούπολη ( Αττικής - Ελλάδας ) με σύνδεση 2048 πιάνω με το ζόρι τα 512 !! Και όταν παίρνω το 121 για να δηλώσω βλάβη μου λένε το στωϊκό < κάντε υπομονή κύριε θα γίνουν αναβαθμίσεις > Και στον αντίποδα στο επίσης ακριτικό Περιστέρι με 2play φτάνω στα 10 mbps !!! Να πω κι΄άλλα για τις υποδομές του ΟΤΕ ;

Δημοσ.
Οι πάροχοι αναπτύσσονται χάρις στις υποδομές του ΟΤΕ. Και καλά κάνουν. Αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός θα είχαμε μείνει στο 768Kbps adsl των 150 ευρώ. Μακάρι άλλοι κλάδοι στην Ελλάδα να είχαν την ανάπτυξη που έχουν οι τηλεπικοινωνίες. Σίγουρα όμως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και για τον ΟΤΕ και για τους εναλλακτικούς.

Ο οτε δεν θα υπαρχει για πολυ ακομα, για ποια βελτιωση του μιλας? Σαν τμημα υπευθυνο δυκτιου, ή για την otenet?

Φανταζομαι θα ξερεις γιατι μιλαω... στην περιπτοση που δεν αγοραστει ο ΟΤΕ τι θα του κανουν...

Δημοσ.
Με όλους τους παραπάνω πλην της NetOne. Η έκφραση της άποψης μου δεν είναι μόνο χάριν πολυφωνίας αλλά έχει διαμορφωθεί μετά από πολύ τρέξιμο σε εταιρικούς πελάτες. Μία παρένθεση.

Ο ΟΤΕ

- Δεν έχει το δημόσιο από πίσω του ως υποστήριξη αλλά μόνο ως βάρος

- Πήγε το τηλέφωνο και στο τελευταίο χωριό (και πληρώθηκε για αυτό) και δεν έμεινε στην εποχή των τηλεγραφημάτων αλλά είναι στην εποχή του dwdm και του 10Gbps metro ethernet.

κόψε κάτι αγαπητέ φίλε , μόλις προχθές πληροφορήθηκα ότι 10 km έξω από την πόλη μου (Καλαμάτα ) σε αγροτικές περιοχές , ουσιαστικά μιλάμε για προάστεια πια , δεν υπάρχει πρόσβαση adsl !! Το πιο κουφό : σε συγκεκριμένη περιοχή που σε ευθεία απέχει μόλις 5 km από την πόλη το τηλεφωνικό δίκτυο (ασύρματο ) που αντικαταστάθηκε μόλις προ τριετίας , δεν έχει πρόβλεψη για adsl !! το προηγούμενο όμως και παρωχημένο είχε !!! Είπατε τίποτε ??

Κατά τα άλλα τα πάσης φύσεως λαμόγια του ΠΟΤΕ και άλλα , χαριεντίζονται στην τι βι και κανουν μεγαλόστομες δηλώσεις περι ευρυζωνικότητας , κοινωνίας της πληροφορησης κ.λ.π. ......

να μην μιλησω για τις ταχύτητες στα αστικά κέντρα της επαρχίας και για τις καθυστερήσεις ενεργοποίησης ....

Δημοσ.

loipon vlepw oti exete xefugei ligo apo auto pou sas egrapsa sthn arxh. edw kai 2 meres exw 8 mbit! speedtest 8-06-2007------->2098kbits/sec. gt opoios uperaspizetai ena kafeneio(ote) na exei piei kafedaki h estw na exei perasei ap'exw ap'th kafeteria. kalo pasxa.

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο sotoserres

efkolo na to les an eisai athina i thesaloniki.. ekei einai i ellada.. ola ta alla..aplws xwria.. zoune apo ton p-ote

Πάντως στο Αργυρό Πηγάδι στο Δήμο Θέρμου Τριχωνίδας (Αιτωλοακαρνανία), ένα χωριό τέρμα Θεού με 2-3 κατοίκους το χειμώνα καλύπτεται και από τον ΠΟΤΕ και από τη Forthnet στο δικό της δίκτυο.

Και με τη ευκαιρία ............. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ .............

Δημοσ.

a! kai oso gia tous logariasmous mou(500aria kai tetoia)? phga shmera sth stadiou ston ote kai de mporousan na mpoune stous logariasmous gt kolouse to pc tous( profanws tha exoun kana 8086). mou eipan na perasw apo deutera na mou pwn akrivws ti paizei. kalo pasxa sas eipa? ote--ena kafeneio me diplwma ma@@kias.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...