ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Το συγκεκριμένο περιοδικο αυτο το μηνα εχει ενα αφιέρωμα βήμα βήμα για το πως μπορεις να φτιαξεις SITE με την συνεργασια Joomla και Wamp.To Προβλημα μου ειναι το εξής Στο άρθρο λέει ότι πρεπει να αποσυπιέσω όλα τα αρχεία εγκατάστασης του joomla μέσα στον φάκελο Httdocs ο οποίος βρίσκεται μέσα στο φάκελο του apache server Το προβλημα ειναι οτι το wamp δεν έχει εγκαταστησει τέτοιο φάκελο Παλιοτερα που ειχα εγκαταστήσει ξεχωριστα apache , mysql , php ο φάκελος ειχε δημιουργηθεί κανονικότατα .Κάνω κάτι λάθος ???
blk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Κάπου μέσα στο Program Files ή χύμα στο C:\ θα βρεις το folder του WAMP. Κάπου εκεί μέσα θα βρεις και το httdocs Δεν το έχω install τώρα στο pc μου και δεν θυμάμαι ακριβώς το Path. Ψάξε εκεί που σου είπα και θα το βρεις.
macman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω σε ποιό περιοδικό αναφέρεσαι, αλλά αν αναζητάς τα αρχεία της εγκατάστασης του joomla θα βρεις στην ελληνική διανομή στη διεύθυνση http://joomlacode.org/gf/project/greek_joomla/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=440
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω για την βοηθεια.Τα αρχεια εγκαταστασης τα έχω.Εχω βάλει localhost σαν server για να το τρέξω στο pc μου Απλά το περιοδικό λεει οτι τα αρχεια του joomla τα αποσυμπιέζω σε ενα φάκελο του οποίου του δινω οτι ονομα θέλω και τον οποιο πρεπει να τον βάλω κάτω από το φάκελο httdocs ο οποιος βρισκεται στον φάκελο του apache.Το wamp το εγκατεστησα στο root directory (c:\wamp) αλλα αυτο τον καταραμενο φάκελο δεν μπορω να τον βρω. Εκτος και αν κατεβασω ξεχωριστα php , mysql , apache Και πειραξω τα αρχεια συμφωνα με τις οδηγιες
Melinbonian Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Σόρρυ για το offtopic αλλα πιο περιοδικο ειναι αυτο?
amorealex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέσα στο φάκελο του Wamp υπάρχει ένας άλλος φάκελος με όνομα www. Ρίξε εκεί τα αρχεία και θα είσαι μια χαρά.
omen34 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέσα στο φάκελο του Wamp υπάρχει ένας άλλος φάκελος με όνομα www.Ρίξε εκεί τα αρχεία και θα είσαι μια χαρά. Σωστός ο παίκτης
Melinbonian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τελικα μάθαμε πιο περιοδικο ήταν?Θα ήθελα να μάθω...
system Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τελικα μάθαμε πιο περιοδικο ήταν?Θα ήθελα να μάθω... Τί θα γίνει τελικά με το περιοδικό?:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.