Snake_A Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 den exoume tpt ap ta dio distixws. exoume kapia katastimata ilektronikwn alla se klevoun kanonika ... episkeftika mia fora to plaisio p irtha ellada .
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 den exoume tpt ap ta dio distixws. exoume kapia katastimata ilektronikwn alla se klevoun kanonika ... episkeftika mia fora to plaisio p irtha ellada . Πάντως για το Toughpower ψάξε σίγουρα θα βρεις κάτι, και τέσπα πόσο να κάνει? Και εδώ στα Χανιά έχουμε κάτι μαγαζιά, που πουλάνε τα Logitech X-530 105ε σε τιμή ευκαιρίας και καλά, ενώ στο ε-μάγαζο έχουν τα 540 με 70ε. Σόρυ για το off topic αλλά το θυμήθηκα και εξοργίστηκα πάλι:evil: :evil: :evil:
Hlapatsas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Οκ.Τα watt δεν είναι λίγα για να ξέρουμε και τι λέμε. Απλά το psu σου δεν είναι και πολύ αξιόπιστης μάρκας. Ένα Enermax στα ίδια watt φτάνει και περισσεύει και για sli με 8800GTS!
magnaman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 file snake to e-shop.gr kanei apostoles kypro en pash periptwsh h diafora stis times elladas kai kyprou den einai toso megales... sto lew auto epeidh gnwrizw apo prwto xeri.to thema einai oti prpei na pas leukwsia an 8es more info pm
Snake_A Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 auto edw sas fenete kalo trofodotiko : http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4k580.html gia 50 lires?
EddieObscurant Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το type-r δεν έχει 8-pin για τις mobo που το ζητάνε αλλά 4-pin, και φυσικά δεν εχει 8-pin για τις νεες 2900χτ αν ενδιαφέρεσαι, εμφανισιακά πάντως είναι πολύ ωραίο.
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 auto edw sas fenete kalo trofodotiko : http://www.hipergroup.com/English/products/hpu-4k580.html gia 50 lires? Σε ευρώ παρακαλώ... :razz:
frou-frou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Είναι φοβερό τροφοδοτικό σκυλί, το έχω και δεν καταλαβαίνει τπτ. Και έχει 580 πραγματικά Watt. Μπορείς να τρέξεις και 2900xt με ανταπτοράκια που κυκλοφορουν πανεύκολα. Το είχα πάρει 98 ευρώ τον χειμώνα. Η τιμή του δεν πέφτει εύκολα γιατί είναι πολύ ποιοτικό.
Snake_A Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 siggnwmi re pedia parasirthika ke egrapsa se kipriakes lires vsk einai 55 lires oxi 50 ke 55lires = peripu 90 eur.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εδω κανει περιπου την ιδια τιμη, οποτε ναι. Ειναι αρκετα καλο.
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Εδω κανει περιπου την ιδια τιμη, οποτε ναι. Ειναι αρκετα καλο. Σωστός... Πάντως κρίμα ρε παιδί μου, με τα ίδια λεφτά έπαιρνες Tt Toughpower 700Watt...:sad:
Snake_A Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 re file pes m apo p na to gorasw.. nomizeis den to protimw ?
george_o/c Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Ναι ρε συ no prob απλώς το ανέφερα, αφού το είδα ότι δεν μπορείς να το πάρεις από εκεί :grin: Οπότε ΟΚ πήγαινε για τo Hiper, μια χαρά τροφοδοτικό είναι (kai modular :wink:)
frou-frou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Θα σου προτείνω το hiper για τους εξής λόγους. Είναι αθόρυβο εντελώς αν και έχει 2 ανεμιστήρες, επίσης είναι σε θήκη βαλιτσάκι εργαλείων(φοβερή πατέντα της Ηιper η καλύτερη θήκη τροφοδοτικού που έχω συναντήσει), ακόμα έχει αποσπώμενα καλώδια πολύ πολύ ποιοτικά, και κατα την γνώμη μου είναι πιο αξιόπιστο από τα πολύ φτηνιάρικα με τα πολλά watt της thermaltake που δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.