Προς το περιεχόμενο

7950GX2 vs 8800GTS (help!)

Snake_A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas. exw mia xfx 7950GX2, pistevete oti prepei na tin allaxw ke na parw mia 8800GTS? tha mporei na antepexerthei me ta grafika tou DirectX 10? to resolution p xrisimopiw einai : 1280x1024 or 1024x768.

help me pls

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

exoume ksana pi oti gia paixnidia me dx10 ypostiriksi einai poli noris (thimisou pote kikloforisan ta prota pragmatika dx9 games) fantazome enohs an mpori na antapekselthi h 8800 giati h 7950 den upostirizi opos tha kseris to dx10.

kai pali h apantisi einai nai kai oxi. kane tin eksis apli skepsi. antexi mia karta grafikon pano apo 1-2 xronia? malon oxi...

edit: kai kati basiko. h karta sou isos na einai kai kaliteri stis perisoteres ton periptoseon (se taxitita) apo tin 8800gts!

ara krata tin toulaxisto mexri telos tou xronou arxes tou neou.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, πιστευω οτι πρεπει να μεινεις με την GX2, και να περιμενεις περιπου μισο χρονο ακομα να παρεις κατι σημαντικα καλυτερο.

Μια χαρα αντεπεξερχεται η GX2 και στα σημερινα παιχνιδια, και μεχρι στιγμης παιχνιδι με DX10 δεν υπαρχει...

Δημοσ.

εγώ δεν θα σου πρότεινα να αλλάξεις ακόμα κάρτα γραφικών, μια χαρά είσαι :D εκτός αν είσαι πολύ απαιτητικός δες εδώ .

Για καλύτερη απόδοση της κάρτας σου αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται, βάλε καμία υδρόψυξη και κάνε o/c

Δημοσ.

πολύ βιαστικός είσαι... εγώ θα πάρω τώρα καρτα, εχω καταλήξει μεν στην 8800, αλλά και η δικιά σου είχε σοβαρή υποψηφιότητα να την πάρω... (φαντάσου)..

• Moderators
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι πολυ αδυναμο, μπορει να τα φτυσει πολυ ευκολα με αυτην την καρτα.

Υπερβολικ ααδυναμο θα ελεγα....

• Moderators
Δημοσ.

Δουλευει αυτο το psu με την καρτα σου?

Εντυπωση μου κανει! Εγω θα ελεγα να το αλλαξεις πρωτα αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...