Προς το περιεχόμενο

Τα XP θελουν να πεταξουν το Netmod


panxris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file mou gia to netmod den mporw na se voi8isw...

Gia ta progs pou xekinane sto startup pigaine sto start--->Run kai grapse msconfig

8a vgei ena default utility twn windows apo opou mporeis na parametropoiiseis arketa pragmata....

Δημοσ.

Και τα προβληματα με τα ΧP συνεχιζονται (για μενα μιλαω που τα εβαλα την Κυριακη) ευτυχως οσα παρουσιαστηκαν ως τωρα λυθηκαν σχεδον αμεσως.Εβαλα τους καινουριους drivers της Intracom(μαλακια?) για το Netmod USB (5/4/2002).Δουλευει κανονικοτατα το Netmod αλλα βγαινει το εικονιδιο "ασφαλης καταργηση υλικου" και αναφερεται σ'αυτο.Γιατι το βγαζει?Ολα μια χαρα δουλευουν παντως.Πως μπορω να το ξεγελασω να το βουλωσει?

Και μια αλλη ερωτηση παρεπιπτοντως.Που (στη registry?) ειναι καταχωρημενα τα προγραμματα που ξεκινουν καθε φορα με τα Windows σε περιπτωση που θελησω να βγαλω καποιο απο αυτα.Η καποιο μικρο utility που κανει αυτη τη δουλεια (οχι shareware....)

Δημοσ.

Για δες κι εγω που νομιζα οτι ειχαν προβλημα και ηθελαν να το βγαλουν......ε μα καλα στον εκτυπωτη γιατι δε συμβαινει το ιδιο?Μονο με το Netmod ενεργοποιειται αυτη η λειτουργια?nloupet να σαι καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...