Προς το περιεχόμενο

Τι 'παίζει' για το MULTIRAMA - HQ FORCE FL-G 7300 ??

falcon20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σας ευχαριστω ολους για την γνωμη σας..και γω μετα απο πολλες ταλαιπωριες με λαπτοπακια ειμαι πολυ επιφυλακτικος..πηγα λοιπον σημερα και το ειδα..μετρια ποιοτητα κατασκευης,(φινιρισμα ,κουμπια κλπ) ομως ο Τ7300 με 8600 dx10 και 3ετης εγγυηση με εκαναν να το παραγγειλω(ειναι διαθεσιμο μονο κ.π)Δεν βρηκα κανενα αλλο λαπτοπ με αυτα τα χαρακτηριστικα στην ελληνικη αγορα..εστω και σε υψηλοτερες τιμες μεχρι τωρα...εχει δει καποιος 8600gt ή προτυπο 802.11n? σε λαπτοπ μεχρι σημερα?ποσο μαλλον με 1200..αν και ισως εχουμε συνηθησει να μας γδυνουν και μας φαινονται πλεον λιγες 410.000 δραχμες?μισο εκατομμυριο δηλαδη....

Για πες εντυπώσεις γιατί είμαι έτοιμος να το χτυπήσω...(ελπίζω οχι το κεφάλι μου στον τοίχο αργότερα)

Δημοσ.

Λοιπον...το αγορασα εχθες ..μεχρι τωρα οι καλυτερες εντυπωσεις...το λαπτοπ ειναι κατασκευασμενο στην κινα απο την Compal την δευτερη μεγαλυτερη εταιρια κατασκευης λαπτοπ σρον κοσμο....ναι δεν ειναι γνωστη στο ευρυ κοινο,γιατι φτιαχνει λαπτοπ για πολλους αλλους οπως Dell,HP,fujitsy κλπ,και απαγορευεται να βγαζει λαπτοπ με δικο της brand name λογω εμπορικων συμφωνιων....απλα οτι καλυτερο αυτη την στιγμη....α πες μας εαν το βρεις πουθενα,γιατι εγω το εψαχνα μια βδομαδα...ειναι αναρπαστα...ειχα κανει θεμα σε αλλο ποστ πιο κατω...

...ειναι το ποιο αρτιο σε τεχνικα χαρακτηριστικα και σε αυτη την τιμη...μονο προβλημα,η nvidia και τα προγραμματα οδηγησης της 8600Μ GTπου θελουν λιγο ψαξιμο,κατα τα αλλα που απλα σαρωνει!!!Αθορυβο και κανενα προβλημα θερμοκρασιας μετα απο 9μιση ωρες συνεχους λειτουργιας...

Ειμαι ευτυχισμενος..

Δημοσ.

Στο φυλλάδιο του multirama δε βλέπω πλέον την προσφορά, αλλά έχουν βάλει σε αντίστοιχη τιμή το hp pavilion dv 6551 ea (το οποίο δε βρίσκω στο google...!!)

με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με x3100 αντι 8600gt που είχε το multirama laptop. Δεν μπορώ να αποφασίσω...

4lenjmb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...