ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ψάχνω να βρώ απο κάπου να κατεβάσω την "μπάρα" που βρίσκεται κάτω στην οθόνη (συνήθως!) και περνάνε οι τίτλοι των ειδήσεων. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου ρίξει τα φώτα του!!! Ευχαριστώ
kazanas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ? pou ennoeis? se poia selida? sini8ws tetoia mpara pou les ginete me to marque stin HTML
ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατεβάσω την μπάρα. Τώρα απο ποια σελίδα κατεβαίνει δεν έχω ιδέα γι' αυτό έχω ανοίξει και αυτό το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια έχει να κάνει με rss απο τα λίγα που κατάλαβα.
kazanas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Tin mpara autin tin ftiaxneis..den tin katebazeis Ektos an ennoeis na pairneis me RSS ta nea kai na arxontai ola etoima sto site sou
GabrielConnor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αν δεν γίνεις πιο σαφής, δεν θα σε βοηθήσει κανείς. Πές μας που το είδες αυτό. Κάποιο website;
ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πές μας που το είδες αυτό. Κάποιο website; Σε κάποιο pc ενός γνωστού. Είναι σαν την μπάρα που περνάει σε κάποια δελτία ειδήσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν μπορώ να γίνω πιο κατατοπιστικός. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, σίγουρα κατάλαβε τι εννοώ.
GabrielConnor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σε κάποιο pc ενός γνωστού. Είναι σαν την μπάρα που περνάει σε κάποια δελτία ειδήσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν μπορώ να γίνω πιο κατατοπιστικός. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, σίγουρα κατάλαβε τι εννοώ. Ρώτα τον γνωστό σου λοιπόν. Σίγουρα αυτός θα ξέρει να σου πεί.
ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εσύ λες να μπορούσα να τον ρωτήσω και να άνοιγα το παρόν θέμα απλά για να γεμίζω με άσχετες ερωτήσεις το forum? Τεσπα... (Σορρυ αν φάνηκα κάπως απότομος. Δεν είχα τέτοιο σκοπό )
KenZone Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 auto s kanei ? http://a191.g.akamai.net/7/191/1560/4/gallery.widgetgallery.com/shots/36039-shot.jpg?1.1.2 na k to site : http://www.widgetgallery.com/view.php?widget=36039
ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 http://www.google.com/tools/firefox/toolbar/FT3/intl/el/ απο εδώ κατεβάζεις την "μπάρα" του google για firefox. Δυστυχώς δεν μπορώ να την κάνω εγκατάσταση για να πω αν αξιζει η συγκεκριμένη λειτουργία που ψάχνω διότι είμαι στην δουλειά και ο υπολογιστής μου είναι για "κατεδάφιση". Απ΄οτι κατάλαβα πάντως απο αυτά που διάβασα στην αναζήτηση που έκανα αυτό ήτανε που έψαχνα.
ekeinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ναι ,για την κυλιομενη μπαρα του firefox εννοει.καπου μεσα στα προσθετα πρεπει να το εχει.Βγαινει στο κατω μερος της σελιδας και απο το site που του βαζεις, παιρνανε μπροστα οι κυριοτεροι τιτλοι
mitsakos13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ωραίος αυτό είναι! έβαλα του sportfm και περνάει τα νέα απο κάτω! thx!
Dimitris® Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 και δηλ ρε παιδιά πως βάζω να φαίνονται οι ειδήσεις? Την επέκταση την έχω κατεβάσει, μου βγάζει ειδήσεις από το BBC και κάτι άλλα. Πήγα στις επιλογές του nfoRSS ..1.1.2, αλλά δεν βρίκα κάτι. Τι πρέπει να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.