Προς το περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ για "μπάρα" ειδήσεων!

ezhrorh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ απο κάπου να κατεβάσω την "μπάρα" που βρίσκεται κάτω στην οθόνη (συνήθως!) και περνάνε οι τίτλοι των ειδήσεων. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου ρίξει τα φώτα του!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατεβάσω την μπάρα. Τώρα απο ποια σελίδα κατεβαίνει δεν έχω ιδέα γι' αυτό έχω ανοίξει και αυτό το θέμα. Αν δεν κάνω λάθος βέβαια έχει να κάνει με rss απο τα λίγα που κατάλαβα.

Δημοσ.

Πές μας που το είδες αυτό. Κάποιο website;

Σε κάποιο pc ενός γνωστού. Είναι σαν την μπάρα που περνάει σε κάποια δελτία ειδήσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν μπορώ να γίνω πιο κατατοπιστικός. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, σίγουρα κατάλαβε τι εννοώ.

Δημοσ.
Σε κάποιο pc ενός γνωστού. Είναι σαν την μπάρα που περνάει σε κάποια δελτία ειδήσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν μπορώ να γίνω πιο κατατοπιστικός. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, σίγουρα κατάλαβε τι εννοώ.

Ρώτα τον γνωστό σου λοιπόν. Σίγουρα αυτός θα ξέρει να σου πεί.

Δημοσ.

Εσύ λες να μπορούσα να τον ρωτήσω και να άνοιγα το παρόν θέμα απλά για να γεμίζω με άσχετες ερωτήσεις το forum? Τεσπα... (Σορρυ αν φάνηκα κάπως απότομος. Δεν είχα τέτοιο σκοπό :) )

Δημοσ.

http://www.google.com/tools/firefox/toolbar/FT3/intl/el/

απο εδώ κατεβάζεις την "μπάρα" του google για firefox. Δυστυχώς δεν μπορώ να την κάνω εγκατάσταση για να πω αν αξιζει η συγκεκριμένη λειτουργία που ψάχνω διότι είμαι στην δουλειά και ο υπολογιστής μου είναι για "κατεδάφιση".

Απ΄οτι κατάλαβα πάντως απο αυτά που διάβασα στην αναζήτηση που έκανα αυτό ήτανε που έψαχνα.

Δημοσ.

ναι ,για την κυλιομενη μπαρα του firefox εννοει.καπου μεσα στα προσθετα πρεπει να το εχει.Βγαινει στο κατω μερος της σελιδας και απο το site που του βαζεις, παιρνανε μπροστα οι κυριοτεροι τιτλοι

Δημοσ.

και δηλ ρε παιδιά πως βάζω να φαίνονται οι ειδήσεις? Την επέκταση την έχω κατεβάσει, μου βγάζει ειδήσεις από το BBC και κάτι άλλα. Πήγα στις επιλογές του nfoRSS ..1.1.2, αλλά δεν βρίκα κάτι. Τι πρέπει να κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...