Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη Κώστα Πάσσαρη

Houston

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ποια εκπομπη της πανιας ειναι τριτη?

Ήταν στο πλάισιο της εκπομπής του Χαρδαβέλλα "Οι πύλες του ανεξήγητου".

Δημοσ.

Μολις ειδα την συνεντευξη με δυσκολια λογω μακροσκελων παρεμβολων απο το καραγκιοζοπανελ του Χαρδαβελλα. Ενα (5) εχω να πω, αισχος !!! καταντια !!! μεχρι ποτε θα συνεχιζεται αυτη η αιμοραγια της ελληνικης κοινωνιας ;;; Μεχρι ποτε η Ελλαδα θα διωχνει τα καλυτερα παιδια της που αναγκαζονται εκ των πραγματων να αναζητησουν μια καλυτερη τυχη στο εξωτερικο ;;; Εως ποτε θ'αρνουμαστε στο μεγαλυτερο εγκληματικο μυαλο που γνωρισε τα τελευταια χρονια η χωρα μας τον επαναπατρισμο του !!! Αν δεν μπορουμε να εχουμε εμεις οι ιδιοι την νοημοσυνη , οπως ελεγε και στο ποτηρι απ'το αυτοματο μηχανημα του καφε που διαβαζα τις προαλλες, ας εχουμε τουλαχιστον την σοφια να την αναγνωρισουμε στον αλλο , και μου εφαγε και ενα επιπλεον δεκαρικο απ'το συνηθισμενο (ποιος ειναι ποιος ;)).

υ.γ: με αφορμη τα σχολια περι οπισθιων παραβιασεων, αμα τον εχει φαει το παλικαρι τοτε οι σχολιασαντες καλα θα κανουν να εξεταζουν τον πωπο τους καθε πρωι για αντιστοιχες ομαδικες παραβιασεις απο πρωκτολαγνα κουνουπια.

Δημοσ.
αισχος !!! καταντια !!! μεχρι ποτε θα συνεχιζεται αυτη η αιμοραγια της ελληνικης κοινωνιας ;;; Μεχρι ποτε η Ελλαδα θα διωχνει τα καλυτερα παιδια της που αναγκαζονται εκ των πραγματων να αναζητησουν μια καλυτερη τυχη στο εξωτερικο ;;;

shysterical.gif shysterical.gif shysterical.gif shysterical.gif shysterical.gif shysterical.gif shysterical.gif shysterical.gif

Είσαι καμμένος ρε, δεν παλεύεσαι με τίποτα!!!happy2.gif

• Super Moderators
Δημοσ.

Η συνέντευξη ήταν ενδιαφέρουσα όπως μια χαρά ήταν και η Αννίτα (άσχετα με την εκπομπή που κάνει, τη θεωρώ πανέξυπνη γενικότερα).

Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως πολλοί δεν θέλουν να έρθει στην Ελλάδα για να γίνει η δίκη μην τυχόν και αποκαλυφθούν πολλές "ενδιαφέρουσες" λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το πως έφτασε στα χέρια του το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους 3 αστυνομικούς στο Νοσοκομείο!

Δημοσ.
Η συνέντευξη ήταν ενδιαφέρουσα όπως μια χαρά ήταν και η Αννίτα (άσχετα με την εκπομπή που κάνει, τη θεωρώ πανέξυπνη γενικότερα).

Το ζουμί της υπόθεσης είναι πως πολλοί δεν θέλουν να έρθει στην Ελλάδα για να γίνει η δίκη μην τυχόν και αποκαλυφθούν πολλές "ενδιαφέρουσες" λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα το πως έφτασε στα χέρια του το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τους 3 αστυνομικούς στο Νοσοκομείο!

+1 και στα δύο

Δημοσ.

Ας μη γελιόμαστε, επειδή φαίνεται οτι κάτι δεν πάει καλά, δεν πρόκειται ποτέ να τον αφήσουν να έρθει... Θα κλάψουν πολλοί αν αρχίσει να μιλάει απ'οτι φαίνεται.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ειδα και εγω την συνεντευξη μεχρι την μεση περιπου.Για ακομα μια φορα η εκπομπη του χαρδαβελλα ηταν τραγικη.Ημουν ετοιμος να ξαναπαρω τηλ και να τον βρισω.(Το ειχα κανει και στην εκπομπη με το 5πλο φονικο στο αγρινιο.Τοτε προσπαθουσε να βγαλει τον παππου ως τρομοκρατη του χωριου που τον φοβουνται ολοι και δεν τον κατηγορουν.Το ειχε σηκωσει ενας συνεργατης του και μου ειπε "αν δεν σας αρεσει η εκπομπη βαλτε στο μανεση".το τι ακουσε περιττο...)Δεν μπορεις ρε φιλε να προβαλεις εναν ανθρωπο και να τον χαρακτηριζεις πανεξυπνο οταν εχει κανει τοσους φονους.Αν ημουν ο αδερφος του δολοφονημενου αστυνομικου θα το ειχα κανει το πανελ πουτ...α.Σοβαρα μιλαμε,για να κανει τηλεθεαση ο χαρδαβελλας μπορει να παταει κυριολεκτικα επι πτωματων.Και πειτε μου εσεις ποιο ηταν το συμπερασμα της εκπομπης??τι μας προσφερε??ποιο νεο στοιχειο??

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον παιδια ειδα και εγω την συνεντευξη μεχρι την μεση περιπου.Για ακομα μια φορα η εκπομπη του χαρδαβελλα ηταν τραγικη.Ημουν ετοιμος να ξαναπαρω τηλ και να τον βρισω.(Το ειχα κανει και στην εκπομπη με το 5πλο φονικο στο αγρινιο.Τοτε προσπαθουσε να βγαλει τον παππου ως τρομοκρατη του χωριου που τον φοβουνται ολοι και δεν τον κατηγορουν.Το ειχε σηκωσει ενας συνεργατης του και μου ειπε "αν δεν σας αρεσει η εκπομπη βαλτε στο μανεση".το τι ακουσε περιττο...)Δεν μπορεις ρε φιλε να προβαλεις εναν ανθρωπο και να τον χαρακτηριζεις πανεξυπνο οταν εχει κανει τοσους φονους.Αν ημουν ο αδερφος του δολοφονημενου αστυνομικου θα το ειχα κανει το πανελ πουτ...α.Σοβαρα μιλαμε,για να κανει τηλεθεαση ο χαρδαβελλας μπορει να παταει κυριολεκτικα επι πτωματων.Και πειτε μου εσεις ποιο ηταν το συμπερασμα της εκπομπης??τι μας προσφερε??ποιο νεο στοιχειο??

http://dirty-dicks.blogspot.com/2007/06/blog-post_07.html

Δικό σου είναι το blog? :razz:

PS: Ακυρη η ερώτηση, δεν είχα προσέξει την υπογραφή σου! :) Είδα το ίδιο μήνυμα από τα RSS feeds του sync.gr

Δημοσ.
Δεν μπορεις ρε φιλε να προβαλεις εναν ανθρωπο και να τον χαρακτηριζεις πανεξυπνο οταν εχει κανει τοσους φονους.

Μα δε νομίζω να έχει σχέση η εξυπνάδα με τους φόνους. Ίσα ίσα είναι γνωστό οτι τα τεράστια μυαλά δεν είναι πολύ μακρυά από τη σχοζοφρένεια. Και αυτός ο άνθρωπος σίγουρα δεν είναι στα καλά του. Και ναι, είναι πανέξυπνος... Δε μπορεί να είναι πανηλίθιος και να μη μπορεί να τον πιάσει ένας λόχος ολόκληρος ενώ τον έχει περικυκλωμένο. Όλα αυτά που λέω, δε σημαίνουν οτι δεν είναι δολοφόνος ή εγκληματίας ή κλέφτης ή όπως αλλιώς θέλεις να τον πούμε, έτσι? ;)

Δημοσ.

Δλδ απο εναν ολοκληρο λοχο ειναι εξυπνοτερος ο πασσαρης?μην τρελαθουμε!!!απλα ο λοχος δεν ειναι διατεθημενος να τον πιασει,δεν θελει να βαλει τη ζωη του σε κινδυνο για τα 800 ευρουλακια.

Δημοσ.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη,η πρόληψη και η καταστολή των Ελλ.διωκτικών αρχών περιορίζεται στην αξιοποίηση των ευρηματικών -γι αυτούς και τα κονδύλιά τους,καθώς και τα παράσημα/αυξήσεις/κρίσεις/- κακοποιών.Κάθε εποχή έχει τον δικό της Βερνάρδο/Ρωχάμη/Πάσσαρη/Κολιοκώστα/Ναστούλη (και άλλοι πολλοί),τους οποίους κατά καιρούς αμπολάνε αδέσποτους να σαλαγάνε τα πράϊτα στις ραχούλες.Και μένει ο νυκοκυραίος κάγκελο,τα ζουμιά να τρέχουνε στα προγούλια του απ' το κοκκινιστό της κυρούλας,ενώ το χαζοκούτι να βαράει αβέρτα στα 9άρια,στο ξεπεσμένο μεςσυνείδητο (=κλεμμένο απ' τον Γιώργη το φαφάνα) του μικροαστισμού μας.

Καμια φορά βέβαια -και φυσικό είναι- ξεφεύγει απ' τις (περιορισμένες) δυνατότητές τους το κουλάντρισμα και κανας δύσμοιρος βλέπει τα ραδίκια ανάποδα,οπότε η ένοχη κοινωνία,η μαύρη ώρα,μάνα δε μου κολάγανε τα ένσημα τότενες και πήρα τα βουνά,κάτι θα βρεθεί να δικαιολογηθούν.

Ρεζουμέ:Ο κάθε παράνομος-star είναι κατασκεύασμα και σαν τέτοιο και όσο εξυπηρετεί τους σκοπούς τους,θα συνεχίσει να υφίσταται!

Ζήτω το έθνος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...