Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία εγκατάστασης Catalyst 7.5

Vagos_46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα για το δεύτερο pc μου μια ati x1050.Χθές κατέβασα τους νέους 7.5 για να αντικαταστήσω τους 7.4.Μετά την εγκατάσταση κάνω επανεκκίνηση και μετά την μπάρα φόρτωσης των windows το απόλυτο χάος,ακόμη και μπλέ οθόνη να έβγαλε θα ήταν αδύνατο να την δώ απο τα μπλέ 'χιόνια' και τις γραμμές!!

Πρόσεξα οτι κατά την εγκατάσταση των 7.5 δεν μου εγκαθιστά το Southbridge/IXP Driver ενώ με τους 7.4 εγκαθίσταται. Κάποια βοήθεια?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,όπως είπα ακόμη και να έβγαλε κάποιο μήνυμα θα ήταν αδύνατο να το διαβάσω.Η εικόνα έχει τεράστια αλλοίωση.

Κάτι που σκέφτομαι είναι μήπως οι νέοι drivers πλέον δεν έχουν υποστήριξη για το chipset της μητρικής μου (IGP 9100 και southbridge IXP200) και γι'αυτό δεν μου εγκαθιστά το Southbridge/IXP Driver.

Δημοσ.

να προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από τους catalyst 7.5. έχω μια x1950 pro και μόλις τους έβαλα η οθόνη μου (LG L194WT) μπήκε σε standby, δοκίμασα να κάνω επαννεκίνηση μήπως έφταιγε κάτι αλλά τίποτα. στη συνέχεια από safe mode τους έκανα uninstall μπήκα ξανά στα win (vista) και πήγα να τους εγκαταστήσω πάλι μήπως έφταιγε ότι τους έβαλα πάνω από τους 7.4. εκεί μπήκαν σωστά (λέμε τώρα) αλλά δεν μου ανέβαζαν ανάλυση πάνω από 1280x800 ότι κι αν δοκίμασα. τί σκ@τα μπορεί να φτάιει? υπόψιν ότι η οθόνη συνδέεται με την κάρτα μέσω DVI καλωδίου. αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί θέλω να παίζω και κανένα παιχνίδι στα Vista και θεωριτικά όσο πιο καινούριοι είναι οι drivers τόσο καλύτερη συμβατότητα υπάρχει.

ps. 1: μη μου πείτε να βάλω XP για παιχνίδια δεν το κάνω, γιατί δεν γουστάρω το dual boot.

ps. 2: αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε μη μου πείτε να μείνω με τους 7.4 και να μην αναβαθμίσω. το γνωρίζω καλύτερα από σας, δεν χρειάζομαι υποδείξεις πώς θα στήσω το pc μου, μια λύση στο πρόβλημα ψάχνω.

Δημοσ.

Με τους Catalyst 7,4 και εγω ειχα προβλημα ενω τους 7,5 τους

εγκατεστισα κανωνικα, και τους δοκιμασα με δυο παιχνιδια που δινη

η ATI δωρεαν και ολα παναι μια χαρα α η καρτα μου ειναι ATI X1650 PRO.

και χρησιμοποιω τα vista.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,επειδή δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη μπορεί η κατάσταση που περιγράφω πιο πάνω να οφείλεται σε χαλασμένη/ελλατωματική κάρτα και να μη δέχεται νεότερους catalyst απο τους 7.4?

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...