Προς το περιεχόμενο

Πιο ειναι το καλυτερο RPG???

epo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοκληρωμενο role playing game θεωρω το Oblivion(αν και ειμαι λατρης των h'n's). Απο κει και περα το bg δεν το δοκιμασα και το fallout πηγα να το παιξω μια φορα και γρηγορα βαρεθηκα.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το Morrowind είναι περισσότερο RPG από το Oblivion δύστυχως :-(

παραέγινε action το Oblivion και κονσολοφέρνει...

Δημοσ.
το Morrowind είναι περισσότερο RPG από το Oblivion δύστυχως :-(

παραέγινε action το Oblivion και κονσολοφέρνει...

+1

και ξανά +1 [Για την αναφορά στο Morrowind(5 σελίδες και αναφέρθηκε μόνο μια φορά). Fail όλοι!]:-D

Όποιος έχει παίξει το Οblivion δεν συγχωρείται να μην έχει παίξει Morrowind. Ακόμη και η δικαιολογία ότι είναι παλιό, δεν στέκει. Αισθητικά, τα γραφικά είναι απίστευτα. Ίσα ίσα, βάζεις αναλύσεις και details στο ultra high(crysis φτου-φτού:-)) και χαζεύεις.

Κυκλοφορούν και ντόπες για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

κλικ +

.

Γενικά, το Oblivion αδικείται από τη σύγκριση με το Morrowind. Πού να ξεπεράσεις αυτό το αριστούργημα?

Αλλά πολύ καλό, overall. Μη λέμε κι ότι θέμε....

Δημοσ.

Επειδή νόμιζα άλλα δεν είχα ποστάρει (και επειδή έχουν αδικηθεί πάμπολλα crpgs όχι μόνο το morrowind) πάρτε παλαιού καμένου ευαγγέλιο (από πλευράς rp), αναφέρω το καλύτερο από κάθε σειρά:

1) BGII Throne of Bhaal XP (αν και πρέπει να ξεκινήσεις το story από BG για να εκτιμήσεις)

2) Might And Magic VI The Mandate Of Heaven (μακράν το καλύτερο της σειράς και το πρώτο σύγχρονο 3D RPG που έπαιξα)

3) Gothic II //ΕΠΟΣ

4) Daggerfall-Morrowind //Ισοπαλία εδώ

5) Planescape Torment (Το καλύτερο story-setting ever, ίσως κουράσουν σήμερα οι 1.000.000 γραμμές dialog)

6) Eye Of The Beholder II //nuff said τώρα θα παίζαμε τα @@ αν δεν υπήρχαν αυτά, ultima underworld, bards tale, dungeon master κτλ.

7) The Witcher //Το τελείωσα πρόσφατα και βρίσκεται τόσο ψηλά

8) Icewind Dale Heart Of Winter XP + Trials Of The Luremaster MOD//Μην με κράξετε για fallout,arcanum,wasteland etc. δεν παίζω post apocalyptic ίσως κάνω την αρχή με fallout 3

9) Vampire The Masquarade Redemption //Το Bloodlines ήταν εξίσου καλό αλλά το πρώτο έκανε το μπαμ στην μέση της πλοκής που δεν το έχω ξαναδεί σε game.

10) Arx Fatalis //Ταπεινό και καταφρονεμένο

P.S. Επαναλάβετε όλοι 10 φορές "Το Diablo (και τα λοιπά) δεν είναι RPG", αλλιώς θα ήταν νούμερο 1 στην λίστα.

Δημοσ.

ΚΟΤΟR2(αν ειναι στα RPG)

Planescape Torment

FF7,8,9,10-2,12

Witcher

Aυτα θυμαμε που μου εχουνε μεινει στο μυαλο(και τα FF τα παιζω ακομα ολα :-D).

Ασχετο αλλα Kotor3 θα βει ποτε?

Δημοσ.

Χμ το KOTOR (το Ι όχι το ΙΙ) σίγουρα αξίζει θέση στο top 10 μου αλλά δεν είναι "καθαρόαιμο". Αλλά από την άλλη και τα ID (έμφαση σε h'n's), σε σχέση με BG και PT, όπως και τα VTM δεν είναι. Θα καταλήξουμε μου φαίνεται στο παλιό ρητό "τα crpgs δεν είναι rpgs" ή "ότι δεν είναι pnp δεν είναι rpg" LOL

Δημοσ.

Παιχνιδάρα το Oblivion, δεν λέω, αλλά το rp του είναι κατά πολύ κατώτερο από το morrowind. Οποιος έχει παίξει και τα δυο καταλαβαίνει την διαφορά με την πρώτη..

Επίσης παρόλο που το Diablo I+II είναι τα αγαπημένα μου δεν συγκαταλέγονται στα rpg καθώς το να ανεβαίνεις lvl και να επιλέγεις κάποιο skill ή να ανεβάζεις strength και dexterity δεν κάνει ένα παιχνίδι rpg.Για hack 'n' slash όμως κορυφαία τα diablo..(όπως και το sacred)

Τωρα on-topic..Τα δικά μου είναι τα Planescape, Kotor, Temple of elemental evil και FF7+8..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...