Προς το περιεχόμενο

Πιο ειναι το καλυτερο RPG???

epo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αρχικό K.O.T.O.R. είναι μέχρι ώρας το αγαπημένο μου rpg, ενώ σε action-rpg ψηφίζω δαγκωτό Jade Empire. Ωστόσο είμαι βέβαιος πως αν το Dragonage έχει στο ελάχιστο τα όσα υπόσχεται το K.O.T.O.R θα πέσει από τον θρόνο των προσωπικών μου προτιμήσεων. GIEF DRAGONAGE NOW!!!!!!!!

Δημοσ.

Φυσηκα το FINAL FANTASY(γενηκα ολη η σειρα μου αρεσε και μου αρεσει...Αλλα το κορυφαιο ειναι το ff7!!)!!!

[off topic mode on/]

Μια απορια λιγο off-topic για τους τους του ff7.Ρε σοις το Ruby Weopon το εχετε βγαλει?Εχω τα παντα μεσα στο game δν εχω ξεχασει τπτ αλλα αυτο το ατοιμο το Ruby δν βορω να το βγαλω.Εχω δοκιμασει διαφορες στρατιγηκες αλλα δεν βορω να το βγαλω.

[off topic mode off/]

Δημοσ.

otan milame gia rpg den mporoume na min exoume sto mialo mas ola ta final fantasy.

omos apo aftin tin seira afta p 3exwrisan einai to ff7 gt itan to prwto tis square me 3d grafika kai to ff8 p eixe ginei panikos.

CLOUD,SQUALL AND SEPIROTH FTW :P

Δημοσ.

Fable μόνο αυτό!!!!(περιμενω τρελά το 2)!!Αλλα και για τα Final Fantasy τι να πω?Μπερδεύτικα!Η να ψηφίσω Oblivion?Μήπως Icewind Dale?Ψηφίζω ΛΕΥΚΟ

Δημοσ.

Ακόμα μία ψήφος στη σειρά Final Fantasy, με προσωπικό αγαπημένο το 8.

Και να πω και την αμαρτία μου (ή μήπως δεν είναι; χμμ...), μου άρεσε πολύ επίσης το Vampire The Masquerade: Bloodlines. Αν δλδ παραβλέψει κανείς τα bugs (να' ναι καλά τα unofficial patches) κ το "βάρος" του, ήταν αρκετά καλό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...