epo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα... Πιο ειναι το καλυτερο RPG game που εχετε παιξει ποτε??? Βασικα θα εχει περισσοτερο νοημα να Βγαλουμε εκτος απαντησεων το online (δεν λεει να τσακωνονται οι του wow με τους του lineage...) Να ξεκινησω πρωτος και να δωσω την ψηφο μου στο θρυλικο κατ' εμε Baldur's Gate II Για να δουμε!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Planescape Torment... exei pshfistei nomizw to koryfaio RPG apo arketous xrhstes se arketa sites
Arioch79 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δύσκολο να πεις μόνο ένα. Είμαι μεταξύ Planescape Torment και FF7, αλλά αν κάποιος κράταγε πιστόλι στον κρόταφό μου και απειλούσε να με σκοτώσει αν δεν του έλεγα (και μόνο τότε), θα έλεγα το FF7.
Harkon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Baldur's Gate I + II με διαφορά + + + + βάλε κ άλλη διαφορά μέσα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Planescape: Torment και Neverwinter Nights 1-2 με modules. Γιατί το θέμα είναι να έχεις και ελευθερία κινήσεων. edit: Πράγματι, πως ξέχασα τα Fallout. Μάλλον γιατί παίζω D&D RPGs συνήθως.
GabrielConnor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Planescape Torment Hands DOWN! RPG με όλη τη σημασία της λέξης. Δεύτερη και τρίτη θέση έρχονται τα Fallout 1&2
FireJim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγω παλι καμια σχεση με αυτα.... Ψηφιζω δαγκωτο κιολας το Diablo 2 Lord of Destruction...
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Neverwinter Nights I...Τρομερό και το bg, προσωπικά όμως προτιμώ nwn...Ειδικά μαζί με το hordes of the underdark.
DeathGuard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ε εντάξει το Diablo δεν το λες και rpg Πιο πόλυ σφάξε ότι κινείται με lvl up το λες Kαι η δικιά μου ψήφος για το BG2!
tmjuju Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Re paidis, korufea ta Diablo/ff/nwn/sacred/BG kai alla paleortera Alla tipota dev suggrivetai me to Oblivion !
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 baldurs gate apo ta palia..apo ta kainouria an kai den asxolithika polu to Oblivion fainetai APAIXTO midenisa kai mou arese apisteyta to Titan quest...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.