gf030 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδια. Επειδη στις 28 του μηνος ληγει το Cube 4096/256, και γνωριζοντας οτι θα ειμαι κανα δυο μηνες χωρις νετ, σκεφτηκα να παρω αυτην την καρτα, και εχω μερικες αποριες: NetKey 20€ Απεριόριστη πρόσβαση στο internet για 1 + 1 μήνα μέσω PSTN/ISDN 64K/ADSL 512 και Wi-Fi σε όλα τα Forthnet HotSpot από την ενεργοποίησή της. 1.Σε πια κατασταση πρεπει να ειναι η γραμμη μου για να παιξει αυτη η καρτα, να ειναι ακομα στη βιβο, η πρεπει να επιστρεψει πρωτα στον ΟΤΕ? 2. Με δεδομενο οτι το τηλ. μου ηταν και θα παραμεινει στον ΟΤΕ, αρα πληρωνω παγια, θα πληρωνω και παγια ADSL γραμμης, και αν ναι, ποσο? 3.Αν χρειαστει, μπορω να την διακοψω γρηγορα σε καποιο ενδιαμεσο χρονο? 4.Ξερετε καποιες αλλες νετ καρτες, ισως και με μεγαλυτερη ταχυτητα? Σας κουρασα με τις πολλες ερωτησεις, σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.
parsifal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Για να χρησιμοποιήσεις τέτοιες κάρτες, πρέπει να έχεις ADSL γραμμή (όχι αναγκαστικά πρόσβαση). Υποθέτω ότι όταν λήξει το Cube, θα διακοπεί και το Shared LLU τμήμα της γραμμής σου, δηλαδή ADSL γιοκ. Σημείωση: είσαι σίγουρος ότι το Cube θα κοπεί και δε θα μετατραπεί σε αορίστου; Γνωρίζω από τον αδερφό μου που είχε Cube (όχι μέσω Shared LLU, αλλά 1Mbps μέσω Α.Ρ.Υ.Σ.), ότι έπρεπε να επικοινωνήσει πριν τη λήξη με την εταιρεία και να διευκρινίσει ότι δεν επιθυμούσε τη συνέχιση της υπηρεσίας πέραν της κανονικής διάρκειας του Cube...
gf030 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση. Κριμα, θα μεινω χωρις νετ... Εχω στειλει εδω και 10 μερες 2 φαξ με αιτημα διακοπης, το πρωτο το εχασαν, το δευτερο το ελαβαν, ωστοσο μια βδομαδα πριν την ληξη θα κανω ακομα ενα τηλεφωνο, ποτε δεν ξερεις με τη βιβο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.