tractioner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Exω παρει προσφατα τo ασυρματο ρουτερ linksys g200. Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει πουθενα manual ανεβασμενο στα ελληνικα κατα προτιμιση για τις ρυθμισεις του,η τουλαχιστον πως γινετε να κωδικοποιησω το σημα του wireless που εκπεμπει ωστε να μην μου μπορουν να το κλεψουν? Τhanx!
liapinio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αν θυμαμαι καλα μπαινεις στις ρυθμισεις του modem βαζοντας στον explorer 192.168.1.1,επιλεγεις wireless και ασφαλεια wap βαζεις τη λεξη κλειδι που θελεις.αν εχεις δικτυο κανεις το ιδιο και στους υπολοιπους υπολογιστες.
manic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Exω παρει προσφατα τo ασυρματο ρουτερ linksys g200.Θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει αν υπαρχει πουθενα manual ανεβασμενο στα ελληνικα κατα προτιμιση για τις ρυθμισεις του,η τουλαχιστον πως γινετε να κωδικοποιησω το σημα του wireless που εκπεμπει ωστε να μην μου μπορουν να το κλεψουν? Τhanx! αν το πηρες απο Ελλαδα υποχρεουνται να στο εχουν στα ελληνικα πηγενε ΑΠΕΤΗΣΕΤΟ
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 manic den iparxei periptosi oti linksys kai na pareis na breis manual sta ellinika.edo den bgazoun gia alla pragmata tha sou bgaloun gia router?b.bale wpa kleidi para wep.einai pio asfales.
tractioner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 To πηρα απο το e shop δεν εχει καν manual στα αγγλικα ετσι ειναι ολα?
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Yeap. Ετσι νομιζω τουλαχιστον. Εγω το ανοιξα, το εστησα και πεταξα το κουτι
thes1os Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 έτσι είναι όλα, τουλαχιστόν και στο δικό μου απο το e-shop
tractioner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Τι μπορεις να βρεις στο cd μονο το σετ θπ του εχει? Θελω να θεσω σε λειτουργεια το firewall πως γινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.