Προς το περιεχόμενο

Καινούριο CPU cooler, θερμότερο το NB... NB overheat limits?

Greek_Tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταίο update: βρήκα τυχαία κάπου πως το 965 μπορεί να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα μέχρι τους 90 βαθμούς περίπου. Οπότε 55-60 που βλέπω στο heatsink του στη χειρότερη είναι ΟΚ. Θα βάλω το alarm στους 70 κι ας ελπίζουμε ότι δε θα επηρεάσει τη σταθερότητα του overclock κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσής του... Άντε ας πέσω για ύπνο ήσυχος :D

Δημοσ.

Φίλε μου το καμπανάκι κινδύνου για τουσ επεξεργαστές χτυπάει αρκετά πιο κάτω από τους 90 βαθμούς. Στους 80 τα ημιαγώγιμα υλικά γίνονται αγώγιμα και αρχιζει η καταστροφή του επεξεργαστή.

Εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση. Στο κάτω μπροστινό μέρος του κουτιού έχεις ανεμιστήρα να βάζει προς τα μέσα κρύο αέρα? Αν όχι βάλε έναν ισχυρό. Σου είναι απαραίτητος.

Και κάτι ακόμα. Το κουτί πού το έχεις τοποθετημένο??? Αν είναι σε καμιά γωνία ή σε μη ευρύχωρο γραφείο τότε όλα αυτά τα fans είναι δώρο άδωρο. Η ουσία είναι να μπαίνει στο κουτί από το κάτω-μπροστινό μέρος κρύος αέρας, και να βγαίνει από το πίσω-πάνω ο ζεστός. Αν βρίσκεται σε στενό μέρος τότε ό,τι βγάζει ρουφάει και γίνεται ........... ολοκαύτωμα

:-D

Δημοσ.
Φίλε μου το καμπανάκι κινδύνου για τουσ επεξεργαστές χτυπάει αρκετά πιο κάτω από τους 90 βαθμούς.

kai giati ston athlon XP pou exo ego grafei maximum termperature 85 bathmous?

Δημοσ.

Οι ψύκτρες που δίνει ο ThReSh εδώ είναι από τις καλύτερες της αγοράς [αν όχι οι καλύτερες], ιδίως για CPU.

Προτείνονται σε κάθε περίπτωση αντίθετα με τις μέτριες Tt.

Αυτές θες για μόνιμη λύση.

Με το νυν setup + o/c σου δεν πρόκειται να πετύχεις χαμηλές θερμοκρασίες + ησυχία.

1. Το Heatsink του ΝΒ το αλλάζεις κόβοντας το heatpipe.

Στα mosfet αφήνεις το εργοστασιακό. Εδώ τίθεται λόγος περί εγγύησης βέβαια.

2. Αλλάζεις & τα 2 heatsinks.

/sc

Δημοσ.

Χμμ ναι κάπου έχω αρχίσει να το πιστεύω πως απλά δεν μπορώ να χω overclock + ησυχία με το setup αυτό... Πάντως αφήνοντάς το ανοιχτό όπως στις φωτό, κάνει θαύματα στην ψύξη, με όλα τα fans στο ελάχιστο και άρα ησυχία... Οπότε μέχρι την αγορά καινούριου κουτιού και cpu cooler (και ίσως NB cooler τελικά) μάλλον θα μείνω με τα... εντόσθιά του σε κοινή θέα...

(Έχουμε και λέμε: Coolermaster Stacker 832: 220 ευρώ, Thermalright 120: 45 ευρώ, 3-4 12άρια καλά fans για τη Thermalright και το κουτί: 40 ευρώ περίπου, Σύνολο: 300 ευρώ στην καλύτερη...) :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

den einai anagkh na pareis to Stacker 832...yparxei kai to 810 (to palio) pou einai mia xara...vevaia an 8es na dwseis parapanw lefta gia to new design paw paso...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...