crisselectro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Εαν δεν υπαρχουν αρχεια αποθηκευμενα μετα το format τοτε πως γινεται το Easy recovery να επαναφερει αρχεια και φακελους οπως φωτογραφιες , μουσικη , κ.λ.π. Εγω οταν εκανα format και συγκεκριμενα τρεις φορες επανεφερα πισω τα αρχεια με αυτο το προγραμμα βεβαια υπαρχουν και αλλα προγραμματα που επαναφερουν οπως getdata back , stellar phoenix Fat & Ntfs , κ.λ.π και μαλιστα τα περισοτερα που επανεφερα ηταν αθικτα. Αυτο σημαινει οτι υπαρχουν και μαλιστα κρατανε και χωρο στο σκληρο. Οπως ανεφερα και ποιο πανω το Shredder που καταστρεφει αρχεια και φακελους δεν μπορεις να τα επεναφερεις με αυτα τα προγραμματα, αυτο το αναφερει οταν του κανεις εγκατασταση και επισης αναφερει οτι ετσι με αυτον τον τροπο που γινεται η καταστροφη εγγραφων δεν κραταει χωρο στο σκληρο. Με ολα αυτα εσυ πιστευεις οτι δεν αποθηκευονται παρολο που εχεις κανει format;
Mariosxaniaomg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 KAi tote pws adeiazei o xwros?Egw pantws otan kanw format meta adeiazei o xwros ara feygoyn.
crisselectro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Θεωρητικα αδειαζει ο χωρος , ειναι ας πουμε μια συμπυκνωση των αρχειων και οχι πραγματικη διαγραφη. Αυτο που ειπα ποιο πανω , αν καταστρεψεις αρχεια με το Shredder θα δεις οτι κανει αρκετη ωρα για να τα διαγραψει μαλλον να τα καταστραψει γιατι κανει πραγματικη καταστροφη των αρχειων και οχι απλη διαγραφη οπως κανει ο καδος αχρηστων που στην ουσια τα συμπυκνωνει μεσα σε λιγα δευτερολεπτα και δεν τα διαγραφει οπως νομιζουμε εμεις Οπως και με την επαναφορα συστηματος επανερχονται τα αρχεια με το προγραμμα των windows ετσι και μετα το format επανερχονται με τα προγραμματα που σου ειπα ανεφερα πανω. Αφου ειχα κανει ολα αυτα τα format και ο δισκος ειχε αδειασει γιατι το ελεξα αυτο στις ιδιοτητες του δισκου © μπορεις να μου εξηγησεις τοτε πως επανεφερα εγω αρχεια περιπου 35Giga ενω δεν φαινονται πουθενα οπως λες και συ γιατι οντος δεν φαινονται. Αν εχεις δοκιμασει να επαναφερεις αρχεια ή να τα καταστρεψεις με αυτα τα προγραμματα θα καταλαβεις τι εννοω
crisselectro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Aν θελεις κοιτα λιγο και εδω http://www.freesoftware4all.co.uk/secure.htm τωρα που το βρηκα και πες μου τη γνωμη σου στο αν υπαρχουν αρχεια μετα το format και ειδικα στο Active Kill Disk και στο Eraser και συνεχιζω να λεω οτι ενταξει με το format σβηνουν , αλλα απο τη στιγμη που μπορεις να τα επαναφερεις σβηνουν εικονικα για μενα τουλαχιστον αυτο ισχυει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.