crisselectro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Υπαρχει καποιος που ξερει πως θα μπλοκαρω το fp.pc-internet.com αυτο ειναι ενα pop up το οποιο εχει εγκατασταθει στο pc ενος φιλου και εχω δοκιμασει τα εξεις 1) εψαξα στην προσθαφαιρεση προγραμματων και δεν υπαρχει 2) εβαλα το pop up του google 3) εβαλα το Ad-Aware SE Professional που εχει και ad-watch monitoring 4) χρησιμοποιησα το X-cleaner που καθαριζει ολο το ιστορικο του IE ακομα και τις εγγραφες που εχουν γινει στα διαφορα site και δεν καταφερα τιποτα Το fp.pc-internet.com του εμφανιζεται συνεχως και με τον IE και με τον mozilla (σημειωση η συνδεση που εχει ο φιλος ειναι pstn μεσω τηλεφωνου) Ειναι απο αυτες τις ακαταλυλες σελιδες που κανεις κληση και αρχιζουν και σε χρεωνουν αρκετο χρημα. Αν ξερει καποιος ας βοηθησει παρακαλω
genius_13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αν δεν κανω λαθος αν πας Πινακας ελενχου-επιλογες ιντερνετ-ρυθμίσεις μπορεις να κανεις μπλοκ την σελιδα που θες..δοκιμασε το
harrisd13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μπορείς επίσης εαν έχεις μια μικρή εμπειρία από υπολογιστές να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο msconfig (Έναρξη-Εκτέλεση-msconfig) και να αφαιρέσεις όλα τα "ύποπτα" προγραμμάτακια που ξεκινάνε στην εκκίνηση του υπολογιστή μαζί και αυτό. Αλλιώς παραμένεις με το πρόγραμμα ακόμα να τρέχει στο παρασκήνιο και να είναι μπλοκαρισμένο από το firewall των windows.
Dikemou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Πρόσθεσε μια γραμμή ως εξής, στο \%SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts σου: pc-internet.com localhost
apollone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 αν έχει και το zonealarm που είναι το αγαπημένο μου firewall μπορείς να το μπλοκάρεις και να μην τρέχει αν γνωρίζεις που βρίσκεται το εκτελέσιμου πρόγραμμα!!!
Dimitris® Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ίσως γίνεται αν πας στον IE tools>Internet Options μετά πας στην καρτέλα Privacy και πατας στο sites. Εκεί πληκτρολογείς στην Ιστοσελίδα που θέλεις και στην κάνει Block. Εγώ παντως που το έκανα αυτό σε ένα Pop up που μου έβγαινε (λεγόταν CiD) δεν έκανε τίποτα.
crisselectro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Στις επιλογες internet , γενικα , ρυθμισεις δεν βρηκα τιποτα για να κανω σε κατι μπλοκ. Για την εντολη msconfig τη γνωριζω αλλα ουτε και εκει φαινεται κατι με αυτη την ονομασια αυτη κατα την εκκινηση. Οσο για το zonealarm του το εγκατεστησα γιατι και εγω το δουλευω αυτο και συγκεκριμενα το zonealarm pro παντος στο program control δεν φαινεται κατι. Το CiD απο οτι ξερω , που διαβασα καπου εδω στο site , φευγει με την προσθαφαιρεση προγραματων. Αυτο παντος ειναι διαφορετικο pop up και ισως εχει διαφορετικη ονομασια σαν προγραμμα που εγκατασταθηκε , γι'αυτο δεν το βλεπω , η ονομασια fp.pc-internet.com ειναι η ονομασια της σελιδας απο οτι καταλαβα. Θα ηθελα να ρωτησω και το φιλο Dikemou τι ενοεις να προσθεσω μια γραμμη στο \%SystemRoot%\system32\drivers\etc\ γιατι αυτο δεν το ξερω αν ειναι ευκολο εξηγησε μου το βημα προς βημα γιατι δεν ειμαι και καμια ιδιοφυια. Παντος ευχαριστω ρε παιδια σε ολους για το ενδιαφερον που δειξατε θα προσπαθησω να το καταπολεμησω το προβλημα , ολο αυτο γινεται για να αποφυγω το format αλλα στο τελος αν δεν γινει τιποτα μαλον αυτο θα γινει.
Dikemou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Άνοιξε μ' έναν editor (π.χ. to notepad) το αρχείο hosts που βρίσκεται στο directory C:\WINDOWS\system32\drivers\etc (αν έχεις winXP, κάτι αντίστοιχο και για τις υπόλοιπες εκδόσεις) και πρόσθεσε τη γραμμή (σε νέα γραμμή): pc-internet.com localhost στο τέλος, δηλαδή μάλλον μετά το: 127.0.0.1 localhost
crisselectro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Φιλε μου Dikemou το εκανα αυτο που λες ανοιξα το αρχειο hosts με το σημειωματαριο αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω γι' αυτην τη γραμμη που λες να προσθεσω , τι να προσθεσω και ποια γραμμη. Στο τελος μετα το 127.0.0.1 localhost δεν υπαρχει τιποτα. Δηλαδη ενοεις οτι μετα το 127.0.0.1 localhost θα πρεπει να γραψω pc-internet.com localhost να το προσθεσω δηλαδη και θα ειναι ενταξει μετα; Σου δινω παραδειγμα τι μου γραφει στο δικο μου pc και πως καταλαβα απο οτι μου ειπες να το κανω και πες μου σε παρακαλω αν ειναι σωστο # Πνευματικά δικαιώματα © 1993-1999 Microsoft Corporation # # Αυτό είναι ένα δείγμα αρχείου HOSTS που χρησιμοποιείται από το # Microsoft TCP/IP για τα Windows. # # Αυτό το αρχείο περιέχει τις αντιστοιχήσεις των διευθύνσεων IP στα # ονόματα κεντρικών υπολογιστών. Κάθε καταχώρηση θα πρέπει να # καταλαμβάνει μια ξεχωριστή σειρά. Η διεύθυνση IP θα πρέπει να # τοποθετείται στην πρώτη στήλη, ακολουθούμενη από το αντίστοιχο # όνομα κεντρικού υπολογιστή. Η διεύθυνση IP και το όνομα κεντρικού # υπολογιστής θα πρέπει να διαχωρίζονται με ένα τουλάχιστον διάστημα # # Επιπλέον, σχόλια (όπως αυτά εδώ) θα πρέπει να εισάγονται σε # ξεχωριστές σειρές ή να ακολουθούν το όνομα του υπολογιστή, # επισημαίνουσες με ένα σύμβολο '#'. # # Για παράδειγμα: # # 143.27.55.93 rhino.acme.com # διακομιστής προέλευσης # 33.47.89.23 x.acme.com # x κεντρικό πρόγραμμα-πελάτη 127.0.0.1 localhost pc-internet.com localhost Η' ΕΤΣΙ γιατι ποιο πανω αναφερει να βαλουμε αυτο (# ) το συμβολο # pc-internet.com localhost Η' ΚΑΠΩΣ ΑΛΟΙΩΣ; Αν θελεις κανε αντιγραφο αυτου του κειμενου και κανε μου ενα παραδειγμα για να το καταλαβω καλυτερα εαν εχεις την καλοσυνη
Mariosxaniaomg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Loipon 8as pas o ypologisths moy meta topikos diskos c meta ston fakelo windows meta 8a psakseis ton fakelo system 32 8a mpeis mesa 8a vreis ton fakelo drivers meta apo ekei 8a pathseis diplo klik ekei poy leei hosts kai apo katw des ti 8a kaneis. A kai kati allo poly shmantiko an einai dialer akoy pws 8a ton mplokareis na mhn xrewnetai o filos soy phgaine ston internet explorer ekei poy leei panw ergaleia meta epiloges internet kai meta ekei pata ekei poy leei syndeseis kai svise kane katarghsh an deis kamia ypopth.
Dikemou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Φιλε μου Dikemou το εκανα αυτο που λες ανοιξα το αρχειο hosts με το σημειωματαριο αλλα παλι δεν μπορω να καταλαβω γι' αυτην τη γραμμη που λες να προσθεσω , τι να προσθεσω και ποια γραμμη.Στο τελος μετα το 127.0.0.1 localhost δεν υπαρχει τιποτα. Δηλαδη ενοεις οτι μετα το 127.0.0.1 localhost θα πρεπει να γραψω pc-internet.com localhost να το προσθεσω δηλαδη και θα ειναι ενταξει μετα; Μάλλον, αφού κάνεις save (ίσως και restart, δεν ξέρω). Αυτή είναι πάντως η διαδικασία...
crisselectro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 παιδια αν θελετε και επειδη την ωρα που δημιουργουσα το μηνυμα εσεις μου απαντησατε κοιταξτε ποιο πανω το μηνυμα μου Καταλαβα που πρεπει να παω και πως να ανοιξω το αρχείο hosts αλλα τι να γραψω δεν καταλαβα (το ακριβες σημειο που θα το γραψω , εχω ποιο πανω τη φορμα του hosts και τι ακριβως θα πρεπει να γραψω);
crisselectro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 μπορει να ειναι και dialer γιατι απο οτι μου ειπε τωρα δεν εχει adsl και απο τοτε που συνδεεται με pstn ξεκινησε το προβλημα βεβαια εγω πηγα και ειδα τις συνδεσεις που ειχε δημιουργησει ηταν μια της panafonet μια της forthnet και μια της otenet. Αλλη που να μην ξερω ως γνωστη και να ηταν υποπτη δεν ειδα μηπως πρεπει να τις καταργησω ολες και να τις ξαναφτιαξω;
crisselectro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Και αν δεν σας κουραζω κατι και για μενα. Επειδη απο τι καταλαβα εχεται καποιες γνωσεις. Ξερετε καποιο προγραμμα το οποιο να κανει καθαρισμο σε αρχεια τα οποια παραμενουν στο pc ακομα και μετα το format απο οτι ξερω. Εφοσον το Easy recovery τα επαναφερει αρα υπαρχουν. Το Shredder που ειναι καταστροφεας εγγραφων ειναι καλλο προγραμμα και το χρησιμοποιω αλλα δεν καταστρεφει αρχεια που υπαρχουν πριν το format. Με το Easy recovery αν τα επαναφερω και τα καταστρεψω με το Shredder δεν κανω τιποτα γιατι το Easy recovery τα επαναφερει ως αντιγραφη και τα αρχικα αρχεια παραμενουν. :razz: :razz: :razz:
Mariosxaniaomg Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 File arxeia meta to format den menoyn.Alla an 87eleis na diagrapseis proswrina arxeia yparxei to ccleaner ena dwrean poly kalo programmataki.Phgaine edw http://www.filehippo.com/download/9838386a743262a2d7aaedfb3b432ae2/download/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.