Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ναι αυτό δες το πόστ μου έκανα edit απλά σου λέω με ένα ψυγείο θα είσαι μια χαρά οποτε ρευτεί το κόστος βγάζοντας ανεμιστήρες και 1 metro σωλήνα και μονο με 2 ανεμιστήρες έχεις και την ησυχία σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Πολλα... με βγαζεις εκτος προϋπολογισμου! Βαλε και 5 ανεμιστηρες... αλλα 35?, φτανουμε τα 400!!
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 σωλήνες μην πάρεις απλούς θα κλαις μετά δώσε μου το link από το extream shop γιατί δεν είμαι στο pc μου αν θες block και για το chipset αλλάζει όλο το πράμα Block Cpu 55,00 ? Block Vga 46,99 ? σφιγκτηρες από χρωματοπωλείο η tire up 1-2 ? Pump 121,99 ? ψυγείο Πρίν τον Cpu 39,00 ? ψυγείο Μετά τον Cpu 31,99 ? tank 38.08 ? Λάστιχο 2μ 10.71 ? x 2 21.42 ? 356 Ευρόπουλα μήν περιμένεις λιγότερο 200 μου πήγε εμένα με 2 block 1 ψυγείο και την eheim station 1000 ναι αυτό δες το πόστ μου έκανα edit απλά σου λέω με ένα ψυγείο θα είσαι μια χαρά οποτε ρευτεί το κόστος βγάζοντας ανεμιστήρες και 1 metro σωλήνα και μονο με 2 ανεμιστήρες έχεις και την ησυχία σου τότε το σύνολο είναι ~350 euro με 1 2πλό ψυγείο και 2 ανεμιστήρες για τόσα που πας να δώσεις 50 ευρώ πάνω δεν νομίζω να φεύγουν πολύ από το σύνολο ακόμα με ένα ψυγείο πας και σε μικρότερη αντλία οποτε κόβεις και από εκεί οποτε ξανά σκέψου τα 2 τριπλά και τα τσάμπα λεφτά που σου λέω αν αξίζει για 9 ευρώ διαφορά στα ψυγεία να δώσεις στο σύνολο πόσα παραπάνω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τι θα γινει εαν βαλω την Hydor αντλια? (εχω κολλησει εκει το ξερω, αλλα μου την εσπασε!!) Εδω περα και κατασκευη με φρεον κανω με λιγοτερα χρηματα!
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 το πιο πιθανό να χάνεις σε απόδωση λόγο οτι δεν βγάζουν τα λίτρα που λένε οπότε και θα σου παιθάνει πιο γρήγορα γιατί θα ζορίζεται όσο για το φρέον ελπίζω να ξέρεις ότι δεν καίει πολλά παραπάνω από ένα WC οποτε θα δώσεις πολλά παραπάνω για 24/7
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εξηγεις λιγο τι ειναι το "παιθάνει πιο γρήγορα γιατί θα στραγαλίζετε''?
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ότι όσο ζορίζεις την αντλία και επειδή το κύκλωμα σου θα είναι τεράστιο για την Hydro θα σου πεθάνει πιο γρήγορα η αντλία έχεις κανέναν φίλο με παρόμοιο σύστημα με αυτό που θες να φτιάξεις και WC να δεις για να καταλάβεις ότι αυτό που έχεις βάλει εξαρχής είναι υπερβολή ? με ένα ψυγείο σου λέω είσαι καλυμμένος ο 6600 δεν είναι κανένας μπριζόλας οποτε πιο πολύ στην κάρτα γραφικών σου θα πέσει το βάρος τις υδρόψυξη εδώ κράταγε η δικη μου τον P4 σε full load 25 βαθμούς σε ambient 25 βαθμούς και με πολύ κατώτερο WC από αυτό που σου έφτιαξα πιο πάνω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εχω καταλαβει οτι ειναι ψιλο-υπερβολη, αλλα θελω να κρατησω την επισης υπερβολικη 8800GTX σε θεματα θερμοκρασιας κατω απο 40 βαθμους πασει θυσια! Δεν με πειραζει να καει η αντλια συντομα, ενα 30ρι? σε μισο χρονο π.χ. το βρισκω... Τωρα ειναι ομως αρκετα δυσκολο να βρω ολοκληρο 400ρι!!!
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ναι αλλα το θέμα είναι να δίνεις 30 ανά 6 μήνες και ένα WC χρυσοπληρωμένο και να μην βγάζει αυτά που υπόσχεται λόγο αντλίας η να τα δώσεις μια και καλή και να μην κλαις μετά ότι έδωσες ? θελω να κρατησω την επισης υπερβολικη 8800GTX σε θεματα θερμοκρασιας κατω απο 40 βαθμους πασει θυσια! στο απαντάω εδώ και 3-4 post μου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Χμμμ τελος παντων...... Θα το σκεφτω και θα δω τι θα κανω. Αρχικα θα παραγγειλω μονο το pc. Εχεις κατι αλλο να σχολιασεις με βαση την αρχικη συνθεση?
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 όχι η σύνθεση μου αρέσει αν και τα 4Gb δεν ξέρω ποσο θα σου χρειαστούν αν είναι μονο για overcloking και games το pc
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σκοπος ειναι να αντεξει για κανα 2 χρονακια games αξιοπρεπως με τα Vista μελλοντικα εγκατεστημενα. Και για να κανουμε και τον (ακριβο) χαβαλε μας με το overclocking! Προτιμησα ετσι, παρα να παρω Quad και να μην παρω υδροψυξη...
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ok απλά εγώ δεν θα έπερνα ακόμα 4G δεν χρειάζονται μονο για παιχνίδια με τα 2 θα είσαι μια χαρά και στον δεύτερο χρόνο οι τιμές θα είναι τέτοιες που θα πας άνετα στα 8G
rotten crusader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 δν ξέρω αν το χει αναφέρει κανείς,αλλά έχουν ακουστεί παράπονα με κάποια σειρά της Τt(νομίζω την truepower)άρα δν αλλάζεις καλύτερα psu?εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε BeQuiet ή Τagan...k γενικά ρίξε μια ματιά στα κομμάτια του checkmate(δν κάνω διαφήμιση αλλά έχω ακούσει καλά λόγια+έχω μείνει ευχαριστημένος απ'το δικό μου psu)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.