newfather Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 την παρασκευή έκανα την αναβάθμιση από 1 σε 2 mbit στον οτε. χθες είδα στις ρυθμίσεις του μόντεμ ότι έχει περαστεί η νέα ταχύτητα αλλά δε βλέπω να εφαρμόζεται η νέα ταχύτητα στην πράξη( download κτλ) το 134 μου είπε ότι έγινε η ενεργοποίηση χθες. τι γίνεται???
Dimitris22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 An kai den eisai arketa safis mallon katalava pos i taxitita DOWNLOAD einai xalia i toulaxiston katoteri tou anamenomenou gia 2Mb/s grammi..... Mallon to kalitero pou tha eprepe na eixes kani itan na pas sta 768/192 giati OTE stin EPARXIA (sto megalitero pososto) douleuei ton kosmo psilo gazi me tis ipiresies pou parexi. Ego prosopika molis liski to Eksamino tha pao na kano ipovathmisi apo 2Mb/s se 768Kb/s giati toso (kai xeirotera) pao stin diarkia tis imeras. Se auti tin periptosi toulaxiston den tha plirono ta 2Mb/s gia 512 i stin kaliteri gia 768 alla ta 768Kb/s gia 512Kb/s Tora fisika i epilogi einai diki sou oti Katalavaineis kalitero kanis..
louthiros20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 egw nomizw pws h grammh egine 2 mbit kai se liges meres tha se paei kai o paroxos sta 2 mbit
Dimitris22 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Isos na simveni kai auto,kai makari diladi Pantos euxomai na min simveni i proti periptosi pou periegrpsa.
newfather Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 egw nomizw pws h grammh egine 2 mbit kai se liges meres tha se paei kai o paroxos sta 2 mbit μάλλον έχεις δίκιο γιατί μιλάμε πάει χειρότερα από πριν. φίλε μου αυτό που λες ισχύει και για την περίπτωση που έχω και γραμμή και πάροχο τον οτέ?
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εγώ λέω πάλι ότι 8α περιμένεις κατιτίς περισσότερο....Έχω την (προσωπική)αίσθηση ότι ο ΟΤΕ (διότι αυτόν έχω),πρώτα πουλάει το αρκουδοτόμαρο (ονομαστική ταχύτητα),και κατόπιν (εορτής) τραβάει για το βουνό (dslam) να την βρει,να την σκοτώσει,και ΜΕΤΑ να στη φέρει(δλδ στη "φέρνει")...Μακάρι για το δικό σου καλό να βγω ψευδοπροφήτης και σύντομα να έχεις τουλάχιστο το περίφημο "80% της ονομαστικής ταχύτητας",διότι εγώ τουλάχιστον στην περιοχή μου(και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος)περίμενα κα' να εξάμηνο για να γίνει επιτέλους "πραγματική" αναβάθμιση στο 1Μbit που πλήρωνα....(Παρεπιπτόντως,απο 384-->1Mbit,με ενδιάμεση στάση 1ας βδομάδας σε 768,μου φάνηκε πως όταν μπήκε η "1000άρα",ήταν πιό αργή από την 768-για κοντά 1 εξάμηνο που είπα...Η 768 μοιάζει-έμοιαζε τουλάχιστον-πιο "ρεαλιστική" σαν ταχύτητα...Τουλάχιστον παίρνεις με τη 1 αυτά που πληρώνεις...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.