assaya Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Mόλις παράγγειλα από Greek Shops τον Hitachi στα 120G. Αν θέλει κανείς μπορώ όταν με το καλό έρθει να τρέξω κάποιο benchmark, για να δούμε και πιο αριθμητικά την βελτίωση! Αλλά επειδή βασικά παίζει ένα ψιλο προβληματάκι υπάρχει ελληνικό κατάστημα που να έχει διαθέσιμο έναν από τους 2 κάπου γύρω στα 120G? Γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πουθενά. Τι στο καλό??! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Εδω εχει με 150 ευρω τον 200 seagate 7200: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8998&cat=6 Ειναι καλη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Εδω εχει με 150 ευρω τον 200 seagate 7200:http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8998&cat=6 Ειναι καλη τιμη! Ναι το είδα κι εγώ αυτό και ήθελα να σε ρωτήσω μιας και φαίνεται να ξέρεις αρκετά πράγματα πάνω στο θέμα... Θεωρείς ότι τα 60? διαφοράς στην τιμή μεταξύ του Hitachi και το Seagate δικαιολογούνται από την απόδοση ή να προτιμήσω τον Seagate? thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Τελικά τόν Seagate πήρα και εγώ. Παρασκευή πρωί τον παράγγειλα, μεσημέρι τον είχαν στείλει. Καμία σχέση η απόδοση μέχρι στιγμής, πριν μου κολλούσε συνέχεια, υποθέτω λόγω vm και αργού σκληρού, τώρα δεν κολλάει σχεδόν καθόλου. Υπάρχει μιά περίπτωση βέβαια να φταίει που έκανα format μετά από ένα 8μηνο και ότι έβαλα το 10.4.11, αλλά πάντως πετάει. Και όχι, εννοείται ότι δεν δικαιολογούνται τα 60?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Με τα 60? παραπάνω μπορώ να βάλω 2gb ram και τότε να δεις πως θα πηγαίνει Οπότε λογικά κι εγώ για τον Seagate θα πάω μάλλον. Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Σωστός, στείλε τότε μετά για να δουμε πως θα πηγαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Seagate παρε,δεν αξιζει τα 60 ευρω επιπλεον ο hitachi αν ειναι στην ιδια χωρητικοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 ok έκανα την παραγγελία μου απο το visionstudio για τον Seagate... οπότε περιμένω και όταν έρθει θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά να ρωτησώ εάν προσθέσω μόνος μνήμη και σκληρό σε νέο macbook unibody χάνω την εγγύηση??? Επίσης φανταζομαι θα παίξει ο WD 500gb ?? ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά να ρωτησώ εάν προσθέσω μόνος μνήμη και σκληρό σε νέο macbook unibody χάνω την εγγύηση??? Επίσης φανταζομαι θα παίξει ο WD 500gb ?? ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οχι δεν χανεται η εγγυηση κ ναι θα παιξει ο wd 500gb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Οχι δεν χανεται η εγγυηση κ ναι θα παιξει ο wd 500gb! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν την χάνεις, επιτρέπεται κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Όχι δεν την χάνεις, επιτρέπεται κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστώ! -----Προστέθηκε 29/1/2009 στις 12 : 34 : 10----- Επιπρόσθετα, Για σκληρό θα βάλω αυτόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303011 Για μνήμη 4gb έχετε να προτείνεται κάτι??? Ελπίζω να είναι εύκολη η εγκατασταση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.