Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με πληκτρα στο k750i

Erunildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

σημερα ξαφνικα σταματησαν να δουλευουν καποια πληκτρα του κινητου μου(γυρω στα 4-5). Δεν ειχε δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι τωρα,ξαφνικα τα εβγαλε μαζεμενα.. Καμια ιδεα για το τι μπορει να επαθε; Δεν μου επεσε προσφατα,το μονο που ισως μπορει να φταιει,ειναι οτι εβρεχε σημερα και το ειχα στην τσεπη του παντελονιου,χωρις να βραχηκε ομως..Μπορει λογω υγρασιας να "κολλησαν";

Ευχαριστω..

Δημοσ.

μπορει περιμενες καθολου να στεγνωσει?αν εχεις ακομα προβλημα στειλτο για service στην εταιρια η στο 9volto που ειναι και expert στο service.

Δημοσ.

To αφησα ολη νυχτα μπας και στεγνωσει αλλα τπτ..Τελικα το πηγα σε ενα μαγαζακι να το δει,και αναλογα θα δουμε..

Υ.Γ. Πηγα πρωτα στην αντιπροσωπεια της ericsson,και μου λεει οτι υπαρχει ελαχιστη χρεωση 18?,ειτε το φτιαξουν ειτε οχι+ μετα οτι χρειαστει.Λιγο κοροιδια δεν ειναι; Τους εριξα ακυρο βεβαια..

Δημοσ.

εμενα ειχε πεσει μπυρα.. το πήγα στο ερικσον και μου λεει δε φτιαχνεται..

δεν επαιζαν τα κουμπια καθολου και εκανε ολο επανεκκινήσεις.

μετα απο μια βδομαδα ως δια μαγειας.. επαιζε μια χαρα.. εκτος του τζοεστικ που χρειαζεται αλλαγη γιατι κριτσινιζει.. μαλλον απ τα αλατα..

τεσπα παντως αν δε φτιαξει αστο μια βδομαδα να φυγει η υγρασια.Αστο και 2 βδομαδες αμα λαχει.. εμενα εκανε 10 μερες περιπου

Δημοσ.

Μπυρα :) Αυτη ειναι η βλακεια με το δικο μου,δεν επεσε νερο πανω,απλως το ειχα στην τσεπη ενω εβρεχε,δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ευαισθητα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...