makpol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 θελω φορητο για την δουλεια μου και εχω καταληξη στα εξης<BR>GERICOM PENTIUM 1100<BR>SONY VAIO ATHLON 1 GHZ<P>εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα εκτος απο σκληρο<BR>που το gericom εχει 30 gb και το sony 20 gb <BR>αλλα η τιμη τους διαφερει gericom 966.000<BR>sony 800.000<P>τι με συμβουλευεται να παρω ?<BR>ο athlon ειναι αξιοπιστος ?
yositosi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 File mou o geros mou evlepe ollandia kai agglia gia laptops prin 2 mines kai paratirise oti oloi proothoun tous Athlon MP! Vevaia... oi demonioi antiproswpoi edw ta eferan poli kairo meta kai sinexisan na mas pasaroun ta stock twn amerikanwn!!! Asizititi sou proteinw ton Athlon MP! Oi epidoseis tou einai MAKRAN anwteres enw exei poli xamilotero Wattage apo tous Thunderbird apokleiontas kathe ipopsia gia ipsiles thermokrasies (kati pou tha itan idiaitera enoxlitiko gia ena laptop)
TonyMontana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 166.000 diafora e? ton amd tha elega kai koita an ta graphics einai tis nvidia ...MHN pareis laptot simera me alla gfx apo nvidia tha einai krima
yositosi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Loipon gia na katalavete poso mas klevoun... sta "duty free" tou amsterdam eixe laptop me Athlon MP 1.2Ghz kai ola ta kaloudia me 650,000 teliki timi - Toshiba an thimamai kala(den einai pleon aforologita!!). To trelo einai oti auti i timi einai 2 minwn... opote poso tha exoun pesei???
MadSurfer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Tha symfoniso me ton yositosi kai ton TonyMontana pigaine gia ton AMD.
Imagine Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το desktop AMD platform μου, σίγουρα θα προβληματιζόμουνα για την αγορά ενός Laptop με AMD CPU...<P>Το προφανές είναι ότι ο AMD Athlon είναι πολύ πιο ενεργοβόρος από τον P3 ο οποίος μάλιστα είναι .13m στην νέα tualantin mobile μορφή του και σίγουρα είναι αρκετά πιο ψυχρός από τον .18m Athlon. Σε συνδυασμό με το αποδεδειγμένα ανώτερο speed-step της intel που ρυθμίζει στην ουσία την κατανάλωση θα περίμενα αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια από την μπαταρία του P3 laptop. Δεδομένο βέβαια πρέπει να είναι ότι τα 2 laptop έχουν παρόμοιας --αν όχι ίδιας-- χωριτικότητας μπαταρία.<P>Η Sony είναι σίγουρα μεγάλο όνομα αλλά δεν ξέρω τα ακριβή χαρακτηριστικά των 2 υπολογιστών για να ονομάσω το καλύτερο σαν επιδόσεις και δυνατότητες --αυτό να το κάνεις εσύ για να μάθουμε και εμείς!. Το σίγουρο είναι ότι οι απόλυτες επιδόσεις για τέτοια μεγέθη συχνοτήτων δεν είναι και τόσο σημαντικές, ειδικά όταν μιλάμε για τους 2 αυτούς επεξεργαστές και όχι για celly vs. MP κτλ...εξάλλου στις περιπτώσεις που σε ενδιαφέρει να αντικαταστήσεις το desktop σου με το φορητό, το πιθανότερο είναι να υπάρχει πρίζα κοντά...<P>Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το συντριπτικό ποσοστό των χρηστών δεν θα κάνει με τις ώρες render και θα παίζει τρελλά games για να του λήψει το 5-10% της διαφοράς επιδόσεων --ή και λιγότερο-- που μπορεί και να μην οφείλεται στον επεξεργαστή καθε-αυτόν αλλά στο σύστημα συνολικότερα. Ένα κακοστημένο MP μπορεί να είναι χειρότερο από ένα καλοστημένο P3 και το αντίστροφο.<P>Ψάξε πολύ το θέμα της μπαταρίας, δες αν το έξοδο μιας 2ης μπαταρίας για το AMD --αν την χρειάζεται-- είναι συμφέρουσα παραχώρηση, και μην ξεχνάς να δεις αυτό που τονίζουν τα παιδιά: Το GF2 Go GPU για laptops είναι απλά ότι καλύτερο...δεν θα ήταν άσχημα να έχεις ένα πραγματικό 3D accelerator στο φοτητό σου...ακόμα και αν δεν παίζεις παιχνιδάκια, αρκετές εφαρμογές μπορούν να ωφεληθούν από αυτόν ενώ έχεις και πολύ καλή υποστήριζη drivers.<P>Περιμένουμε νεότερα από την έρευνά σου <BR>Imagine
yositosi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Swsta ta osa leei o filos Imagine. Egw proswpika den kserw polla apo laptop.. an kai kserw oti o MP exei xamiles thermokrasies se laptop. Apo tin alli den kserw ti kanei sigritika me ton 0.13 P3!!! File psakse autonomia kai genika zigise ta analoga me to ti esi zitas apo to pc sou!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.