FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα. Σκοπεύω να πάρω USB stick, στα 2GB. Υπάρχουν διάφορες μάρκες και μερικά έχουν και αξιοσημείωτη διαφορά τιμής. Εντάξει, δεν είναι πολλά τα λεφτά, αλλά υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους; Αξίζει να πάρω κάτι πιο ακριβό; Καμιά γνώμη;
rodos123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγω εχω ενα 2GB της GEIL David 198Χ το πιο γρηγορο που υπαρχει. Υπαρχουν αρκετες διαφορες που αφορα κυριως το θεμα ταχυτητα,εκτος εαν δεν σε πειραζει να καθεσαι και να περιμενεις.
Japan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγω εχω ενα 2GB της GEIL David 198Χ το πιο γρηγορο που υπαρχει.Υπαρχουν αρκετες διαφορες που αφορα κυριως το θεμα ταχυτητα,εκτος εαν δεν σε πειραζει να καθεσαι και να περιμενεις. Όντως είναι πολύ γρήγορο αυτό (30Mb/sec Read & 20Mb/sec Write speed). Aν το συγκρίνεις με το Kingston DTI (Data transfer rates of up 6MB/sec. read and up to 3MB/sec write) βλέπεις την διαφορά. Μετά υπάρχει και η εγγύηση, έχω δει μερικά που λένε lifetime guarantee...
Ros_Original Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγώ πήρα πρόσφατα το OCZ Rally2 4GB και μπορώ να δηλώσω απόλυτα ευχαριστημένος. Συγκριτικά με ένα PNY 512 που είχα είναι η μέρα με την νύχτα :grin:
scarface Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 egw exw ena ton 1gb kai ena ton 2gb tis sandisk kai eimai para poli xaroumenos...
tolis_01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Προσωπικα θα επερνα το πιο φθηνο Δεν ειναι και κατι τοσο σημαντικο (οπως RAM ή σκληρος δισκος) για να παιζει μονιμο ρολο στην ταχυτητα του PC σου.
valemon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Σήμερα πήρα το kingston DTI 2gb. Μπορεί όντως να είναι πολύ αργό αλλά.... 2 gb είναι αυτά, με 16 ευρώ
com_hs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Κινκστον ειναι αριστα απο την μεγαλυτερη εταιρια του ειδους και σε πολυ χαμηλες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.