Προς το περιεχόμενο

hardware..αναβαθμιση

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
candyman τι psu θα μου προτεινες συμφωνα και με τα λεγομενα μου?νομιζω εισαι καλο ψαχτηρι και θα μετρουσε η αποψη σου

Εγώ θα πρότεινα να πάς σε Tt Toughpower γιατί στα λεφτά τους είναι άπαιχτα.

Απο κει και πέρα αν δεν το θες, κοιτάς Heroichi, Seasonic, OCZ (εξαγόρασε την PC Power & Cooling και η νέα σειρά της είναι πολύ καλή), Corsair (Seasonic rebranded), Etasis, Silverstone. Από αυτές τις φίρμες γενικώς είναι όλα καλά.

Δες και εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31902&page=3

Δημοσ.
Δοκίμασε 30% ανώτερο από το φορτίο του υπολογιστή που σχεδιάζεις.

πως βρισκω το φορτιο του υπολογιστη?λιγο πιο αναλυτικα αν γινεται,γιατι τωρα μαθαινω.. :razz: παντως ειμαι χαρουμενος με την προσπαθεια σας,γιατι μ'αρεσει η ερευνα μου να βρισκεται σε σωστο δρομο και αυτο οφειλεται σε σας ;) ;) :-) B)

Δημοσ.

omerta mesie merkoutio ;) ερωτησεις σχετικα με αναφερομενο site για υπολογισμο φορτιου.τι ειναι κ τι τιμη βαζω στα:

-CPU Utilization (TDP 2) :?

-System Load :??

-Capacitor Aging :???

Δημοσ.

Τώρα θα σε μαλώσω γιατί βιάζεσαι.:grin: (Εξαίρεση μόνον αν είσαι πολύ νέος).

Στο κάτω μέρος της σελίδας τα εξηγεί όλα αυτά.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

- Thermal Design Power. Μεγίστη ισχύς που μπορεί να διαχύσει ένα σύστημα ψύξης. Συνιστάται 85-90% μιας και είναι σπάνιο η CPU να επιτύχει το 100%.

- Φορτίο 100% (φορτίο αιχμής): Αν λειτουργούσαν ταυτόχρονα όλες οι συσκευές του συστήματος στο μέγιστο της ισχύος. Μπορείς για λόγους οικονομίας π.χ. να επιλέξεις μικρότερο του 100%.

- Γήρανση πυκνωτών: Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές γηράσκουν. Αν το τροφοδοτικό σου λειτουργεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα (1+ χρόνια) στα ανώτερα όρια του, τότε αυτό θα χάσει μέρος από την ονομαστική του ισχύ. Συνιστάται να υπολογίσεις ένα 10 - 20% αν σκοπεύεις να κρατήσεις το τροφοδοτικό σου για πάνω από ένα χρόνο και 20 - 30% για παρόμοια χρήση 24/7 για πάνω από ένα χρόνο.

Δημοσ.

αμαν!βιαστηκα απο τη χαρα μου και δεν ειδα τις λεπτομερειες εκει κατω..ξυλοκοπησε με!το αξιζω ;) :)παντως εσενα θα σου δωσω ευσημα για την καλη σου υποδειξη.bravo!!το συστημα μου....δεν πιστευω να εχει πολλες ενεργειακες απαιτησεις...μου εβγαλε 332w(εβαλα κανα usb παραπανω και 2pci για να ειμαι καλυμενος για καθε μελλοντικη προσθεση) ;) οποτε νομιζω με υπερκαλυπτει ενα psu απο 360-400w ανετα.το θεμα ειναι θα βγουν καθαρα τα νουμερα?τα τροφοδοτικα αναφερουν πουθενα την ακριβως τιμη των watt που παρεχουν?

Δημοσ.

Δυστυχώς όποιος σκοντάφτει, βιάζεται χα,χα,χα. Διπλό χαστούκι και συνεχίζουμε ακάθεκτοι...

Έκανες πολύ καλά που συνυπολόγισες μελλοντικές προσθήκες και πολύ σωστά κατέληξες στα 360 - 400W. Στα επώνυμα τροφοδοτικά μπορείς να βασιστείς και θα ανταπεξέλθουν. Δεν αναφέρουν ακριβώς αλλά αναφέρουν την γενική κατηγορία που ανήκουν για ευκολία δική μας περισσότερο.

Συνήθως αναφέρονται τα στοιχεία τους στις σελίδες των καταστημάτων και σίγουρα περισσότερα στοιχεία θα βρεις στη σελίδα του κατασκευαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...