Προς το περιεχόμενο

24 mbps apo Forthnet? TRELLA!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ade Kalorizikia H 24 Ara Grammi!!!!!!!!!!!

Alla Prota As Taktopoihsoyn Tis Ekremotites Poy Ayti Ti Stigmi Einai Mpaxalo, Kalo To 13831 ( Ayti Ti Stigmi Oloi Einai Aposxoloimenoi, Kaleste Argotera) Pote ? Toy Xronoy , Opote Kalesis To Idio Sou Legei

Apo 22/5/ Ekana Etisi Akoma Tipota , Kapote Bgike Mia Kopelia Kai Den Iksere Na Mou Apandisi , ( Exoume Kapio Problima Sto Diktio Kalamakioy Kai Den Mas Exoyn Dosi Plirofories ) Eee Pote Tha Teliosi Ayto To Problima? (e Den Gnorizoume Akoma) Poios Mporei Na Moy Dosei Pliroforia ? ( Ee Kaneis ) , Ean Einai Dynaton, Na Min Iparxei Anthropos Na Mou Dosi Mia Apandisi ,

I 24 Ara Gia Emena Einai Na Dimioyrgisi Endiposis Kai Tipota Allo, Na Mazepsi Kozmo Kai Meta Klapse Kozme Klapse

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ade Kalorizikia H 24 Ara Grammi!!!!!!!!!!!

Alla Prota As Taktopoihsoyn Tis Ekremotites Poy Ayti Ti Stigmi Einai Mpaxalo, Kalo To 13831 ( Ayti Ti Stigmi Oloi Einai Aposxoloimenoi, Kaleste Argotera) Pote ? Toy Xronoy , Opote Kalesis To Idio Sou Legei

Apo 22/5/ Ekana Etisi Akoma Tipota , Kapote Bgike Mia Kopelia Kai Den Iksere Na Mou Apandisi , ( Exoume Kapio Problima Sto Diktio Kalamakioy Kai Den Mas Exoyn Dosi Plirofories ) Eee Pote Tha Teliosi Ayto To Problima? (e Den Gnorizoume Akoma) Poios Mporei Na Moy Dosei Pliroforia ? ( Ee Kaneis ) , Ean Einai Dynaton, Na Min Iparxei Anthropos Na Mou Dosi Mia Apandisi ,

I 24 Ara Gia Emena Einai Na Dimioyrgisi Endiposis Kai Tipota Allo, Na Mazepsi Kozmo Kai Meta Klapse Kozme Klapse

Για να κάνεις την δουλειά σου γρήγορα θα καλέσεις το 2119559000 και θα ζητήσεις τον Κο Ασκητή !!Ακόμα και αν δεν τον βρείς , στο επόμενο διήμερο θα σε καλέσει ο ίδιος και σίγουρα θα σου δώσει λύση ( μιλάω απο προσωπική εμπειρία)

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: το modem μου λεει Line attenuation download 53 αρα ειμαι 3.5 χιλομετρα απο τον τοπικο βροχο αλλα τωρα που θα παω στο ιδικτητο δεν θα αλλαξει ο βρονχος αρα δεν θα ειμαι πιο κοντα?????

Δημοσ.

Διαιρεις το down attenuation με το 13,81 και αυτο που βρισκεις ειναι η αποσταση απο το κεντρο ....

Υπολογιστε τωρα μετα το 1ο χλμ για καθε 1χλμ αποσταση μειωση ταχυτητας κατα 8mbit....

Ριξτε κ μια ματια εδω κ ειστε κομπλε ;-)

http://www.dslzoneuk.net/maxspeed2.php

Δημοσ.
Διαιρεις το down attenuation με το 13,81 και αυτο που βρισκεις ειναι η αποσταση απο το κεντρο ....

Υπολογιστε τωρα μετα το 1ο χλμ για καθε 1χλμ αποσταση μειωση ταχυτητας κατα 8mbit....

Ριξτε κ μια ματια εδω κ ειστε κομπλε ;-)

http://www.dslzoneuk.net/maxspeed2.php

ΟΧΙ ρε γαμοτο μου λεει μονο 6 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Δημοσ.
pos eipame vriskoume tin apostasi mas apo to dslam??sorry gia to offtopic

diairontas to download attentuation me to 13.81 kai briskeis posi apostasi exeis apo to dslam...egw exw 3.2 km apo to dslam!antio zwi dld!

Δημοσ.

αυτο το download attentuation (εχω 34 ) δεν μπορει να βελτιωθει??οχι απο μενα αλλα απο τη forthnet??δηλαδη αν αυτο οφειλεται στην αποσταση και στην ποιοτητα των καλωδιων και η forthnet ολο λεει οτι βελτιωνει το δικτυο της τοτε τι σκ@τ@ βελτιωνει??μονο την ταχυτητα ανεβαζει και οποιος την πιασει την επιασε?

Δημοσ.
αυτο το download attentuation (εχω 34 ) δεν μπορει να βελτιωθει??οχι απο μενα αλλα απο τη forthnet??δηλαδη αν αυτο οφειλεται στην αποσταση και στην ποιοτητα των καλωδιων και η forthnet ολο λεει οτι βελτιωνει το δικτυο της τοτε τι σκ@τ@ βελτιωνει??μονο την ταχυτητα ανεβαζει και οποιος την πιασει την επιασε?

εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!!!

απο καποιους σαν εσενα γεμιζουν με spam μηνυματα τα forum και πεφτει το επιπεδο

Δημοσ.
εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!!!

απο καποιους σαν εσενα γεμιζουν με spam μηνυματα τα forum και πεφτει το επιπεδο

γιατι ρε φιλε??? σου πληγωσαμε την εταιρεια ??

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση με την Forthnet ή τον ΟΤΕ κ.λ.π ...απλα οι φυσικοι νομοι βαζουν τα ορια τους ...δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι αλλο με αυτη την τεχνολογια( adsl2+ k χαλκος),Θα πρεπει να παμε πλεον σε οπτικες ινες ....

Δημοσ.

attenuation downstream: 23.0 db OLEEEEEEEEEEEEEEEEE

23/13,18=1.66 xilometra pou shmainei 14-18 tha pianei.... ARISTA

zhleyete e????????????????????

dexomai prosfores gia SYNEGKATASTASH SPITI MOU ...:lol:

gynaikes me proyphresia exoun proteraitotha :mrgreen:

antio file mou pote.....antio.........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...