andromahos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ade Kalorizikia H 24 Ara Grammi!!!!!!!!!!! Alla Prota As Taktopoihsoyn Tis Ekremotites Poy Ayti Ti Stigmi Einai Mpaxalo, Kalo To 13831 ( Ayti Ti Stigmi Oloi Einai Aposxoloimenoi, Kaleste Argotera) Pote ? Toy Xronoy , Opote Kalesis To Idio Sou Legei Apo 22/5/ Ekana Etisi Akoma Tipota , Kapote Bgike Mia Kopelia Kai Den Iksere Na Mou Apandisi , ( Exoume Kapio Problima Sto Diktio Kalamakioy Kai Den Mas Exoyn Dosi Plirofories ) Eee Pote Tha Teliosi Ayto To Problima? (e Den Gnorizoume Akoma) Poios Mporei Na Moy Dosei Pliroforia ? ( Ee Kaneis ) , Ean Einai Dynaton, Na Min Iparxei Anthropos Na Mou Dosi Mia Apandisi , I 24 Ara Gia Emena Einai Na Dimioyrgisi Endiposis Kai Tipota Allo, Na Mazepsi Kozmo Kai Meta Klapse Kozme Klapse
realestate Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ade Kalorizikia H 24 Ara Grammi!!!!!!!!!!!Alla Prota As Taktopoihsoyn Tis Ekremotites Poy Ayti Ti Stigmi Einai Mpaxalo, Kalo To 13831 ( Ayti Ti Stigmi Oloi Einai Aposxoloimenoi, Kaleste Argotera) Pote ? Toy Xronoy , Opote Kalesis To Idio Sou Legei Apo 22/5/ Ekana Etisi Akoma Tipota , Kapote Bgike Mia Kopelia Kai Den Iksere Na Mou Apandisi , ( Exoume Kapio Problima Sto Diktio Kalamakioy Kai Den Mas Exoyn Dosi Plirofories ) Eee Pote Tha Teliosi Ayto To Problima? (e Den Gnorizoume Akoma) Poios Mporei Na Moy Dosei Pliroforia ? ( Ee Kaneis ) , Ean Einai Dynaton, Na Min Iparxei Anthropos Na Mou Dosi Mia Apandisi , I 24 Ara Gia Emena Einai Na Dimioyrgisi Endiposis Kai Tipota Allo, Na Mazepsi Kozmo Kai Meta Klapse Kozme Klapse Για να κάνεις την δουλειά σου γρήγορα θα καλέσεις το 2119559000 και θα ζητήσεις τον Κο Ασκητή !!Ακόμα και αν δεν τον βρείς , στο επόμενο διήμερο θα σε καλέσει ο ίδιος και σίγουρα θα σου δώσει λύση ( μιλάω απο προσωπική εμπειρία)
manic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ΕΡΩΤΗΣΗ: το modem μου λεει Line attenuation download 53 αρα ειμαι 3.5 χιλομετρα απο τον τοπικο βροχο αλλα τωρα που θα παω στο ιδικτητο δεν θα αλλαξει ο βρονχος αρα δεν θα ειμαι πιο κοντα?????
telegamesvg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Διαιρεις το down attenuation με το 13,81 και αυτο που βρισκεις ειναι η αποσταση απο το κεντρο .... Υπολογιστε τωρα μετα το 1ο χλμ για καθε 1χλμ αποσταση μειωση ταχυτητας κατα 8mbit.... Ριξτε κ μια ματια εδω κ ειστε κομπλε ;-) http://www.dslzoneuk.net/maxspeed2.php
manic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Διαιρεις το down attenuation με το 13,81 και αυτο που βρισκεις ειναι η αποσταση απο το κεντρο ....Υπολογιστε τωρα μετα το 1ο χλμ για καθε 1χλμ αποσταση μειωση ταχυτητας κατα 8mbit.... Ριξτε κ μια ματια εδω κ ειστε κομπλε ;-) http://www.dslzoneuk.net/maxspeed2.php ΟΧΙ ρε γαμοτο μου λεει μονο 6 :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vassilis_X Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 kserei kaneis pou einai to dslam tis forthnet ston piraia;;; Se poia odo;;
Psycho13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Mε 52 db attenuation ας κατσω στα αυγα μου καλυτερα.....
Nik0s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 exw speedtouch 530. mpoiak sto interface alal den mporw na vrw pou anaferei to attenuation, mporei na voithsiei kaneis?
mikeharitakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 pos eipame vriskoume tin apostasi mas apo to dslam??sorry gia to offtopic diairontas to download attentuation me to 13.81 kai briskeis posi apostasi exeis apo to dslam...egw exw 3.2 km apo to dslam!antio zwi dld!
geran Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αυτο το download attentuation (εχω 34 ) δεν μπορει να βελτιωθει??οχι απο μενα αλλα απο τη forthnet??δηλαδη αν αυτο οφειλεται στην αποσταση και στην ποιοτητα των καλωδιων και η forthnet ολο λεει οτι βελτιωνει το δικτυο της τοτε τι σκ@τ@ βελτιωνει??μονο την ταχυτητα ανεβαζει και οποιος την πιασει την επιασε?
mpregos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αυτο το download attentuation (εχω 34 ) δεν μπορει να βελτιωθει??οχι απο μενα αλλα απο τη forthnet??δηλαδη αν αυτο οφειλεται στην αποσταση και στην ποιοτητα των καλωδιων και η forthnet ολο λεει οτι βελτιωνει το δικτυο της τοτε τι σκ@τ@ βελτιωνει??μονο την ταχυτητα ανεβαζει και οποιος την πιασει την επιασε? εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!!! απο καποιους σαν εσενα γεμιζουν με spam μηνυματα τα forum και πεφτει το επιπεδο
geran Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εισαι απιστευτος!!!!!!!!!!!!!απο καποιους σαν εσενα γεμιζουν με spam μηνυματα τα forum και πεφτει το επιπεδο γιατι ρε φιλε??? σου πληγωσαμε την εταιρεια ??
telegamesvg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 αυτο το download attentuation (εχω 34 ) δεν μπορει να βελτιωθει??οχι απο μενα αλλα απο τη forthnet??δηλαδη αν αυτο οφειλεται στην αποσταση και στην ποιοτητα των καλωδιων και η forthnet ολο λεει οτι βελτιωνει το δικτυο της τοτε τι σκ@τ@ βελτιωνει??μονο την ταχυτητα ανεβαζει και οποιος την πιασει την επιασε? Δεν εχει σχεση με την Forthnet ή τον ΟΤΕ κ.λ.π ...απλα οι φυσικοι νομοι βαζουν τα ορια τους ...δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι αλλο με αυτη την τεχνολογια( adsl2+ k χαλκος),Θα πρεπει να παμε πλεον σε οπτικες ινες ....
greeneye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 attenuation downstream: 23.0 db OLEEEEEEEEEEEEEEEEE 23/13,18=1.66 xilometra pou shmainei 14-18 tha pianei.... ARISTA zhleyete e???????????????????? dexomai prosfores gia SYNEGKATASTASH SPITI MOU ... gynaikes me proyphresia exoun proteraitotha antio file mou pote.....antio.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.