Προς το περιεχόμενο

24 mbps apo Forthnet? TRELLA!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

as mhn piano re paidia 24....as piano 20....exei tosh shmasia? de tha eimai

pantos sto 1 mbit pou eimai tora !

mhn ksexasete kai thn terastia prosfora tou pote mas...

dinei leei 8 mbit se trelh timh....XA XA XA.......dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Wow!!!

Ζητημα ειναι αν ξανασυναντήσω Έλληνα peer σε private tracker. και αν βρεις, θα ξέρεις οτι θα ειναι κανενας άτυχος ακόμη σε πΟτέ :)

Θα μας πετάξουν όλους έξω, με 24 M down, και 0.5 up, πάνε τα ratioooooo :(

Mπράβο στη Forthnet.

σε λιγο καιρό, ετοιμαστήτε για άλλα λούκια και αναζητήσεις.

ψαχναμε την καλυτερη συνδρομη, μετα το καλυτερο "πακετο", μετα το καλύτερο ιδιόκτητο, μετά ποιος δινει τα περισσοτερα Mbps...

ελπιζω να βρουμε, συντομα, και ποιος θα κάνει την γρηγορότερη παράδοση/σύνδεση σε ολα αυτα που πουλάνε.

και μετά... θα ψάξουμε πως θα γίνει να μας αλλάξουν αυτό το δομημένο το χάλκινο καλώδιο, που πέρασε ο οτέ στα σπίτια μας πριν 5, 10 ή 30 χρόνια, για να μπορεί να περάσουν ολα τα Mbps που θα μας χαρίζουν.

Αν βγώ στο δρόμο με μια αξίνα, και σκάψω μεχρι να κοπεί, θα μου βάλουν καινούριο, ή θα το κολλήσουν με τσίχλα και θα υποβαθμιστώ σε 56 kbps??? Eeee fantastikh mou EEET ????????

μηπως ανοίγεται μια νέα αγορά για ιδιώτες;;; εδώ τα καλά καλώδια!!! πάρε κυρά μου Πάρε!!! 300 ευρά 1 χλμ χαλκός, να κατεβάζει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει.. λέμε... :)

Δημοσ.

kai kostizi polla o xalkos tora...:)

ego ena ksero...oxi mono Roumania alla kai sto Elladistan o POTE mas

de tha mporei na stayrosei kainourio pelath...kai ama den th bgaloun katharh gia poly kairo kai oi grioules pou ypegrapsan ote me logariasmo gia dsl tote...

MONO OI KATHARISTRIES kai o BOURLOUMHS...

me merika xastoukakia kai 1-2 krose,(an xreiastei kai kana UPERCAT!) kai afou fugoun OLOI oi pelates (PROBATA) tou ote tote tha ksipnisi o pote...tha aniksi ta matia kai tote...

MAYRO DAKRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Δημοσ.

Αν οι υπολογισμοί και τα γραφήματα σε αυτό το εξαιρετικό θέμα

adslgr.com: Να πώς δουλεύουν τα ADSL - ADSL2 και ADSL2+ !!!

, και τα στατιστικά του μοντεμ μου ειναι κοντά στην αλήθεια...

με Line Attenuation (Up/Down) [dB]:18,5 / 35,0

πρέπει να είμαι 35 / 13,81 = 2,5 Χλμ απο το dslam :???:

δηλ, πρέπει να περιμένω Max απόδοση απο μια adsl 2+ σύνδεση, κάπου 12-13 Mbps ???

πάλι καλά να λέω; ή να αρχίσω το σκάψιμο :)

• Super Moderators
Δημοσ.

egw eimai 3.1-3.2km apo to dslam alla den me noiazei edw :P

A8hna dystyxws den exw aDSL auth thn stigmh kai etsi den mporw na 3erw :(

Δημοσ.
πάλι καλά να λέω; ή να αρχίσω το σκάψιμο :)

Το λες σοβαρά ή εν είδει αστεϊσμού; Γιατί είναι η 2η φορά που το αναφέρεις και μου δίνεις την εντύπωση ότι νομίζεις πως η παλαιότητα του χάλκινου καλωδίου είναι αυτή που σου κάνει τη «ζημιά». Κι αν σκάψεις δηλαδή (λέμε τώρα...) τί θα βάλεις, οπτική ίνα; :P

Δημοσ.

Χμ... το ρούτερ μου δείχνει στο Line attenuation (downstream) 15,0 άρα απέχω από το dslam 1 χιλιόμετρο. Όμως αμφιβάλλω αν θα φτάσει εδώ που είμαι η Forthnet πριν από το 2008... Άτυχος ή τυχερός;

Δημοσ.

re paidia peiete kais e mena ton asxeto ti simainoun oi oroi

a) Line attenuation

B) Noise Margin

tous vlepw synexws kaid en mporw na tous katalavw....

Δημοσ.
re paidia peiete kais e mena ton asxeto ti simainoun oi oroi

a) Line attenuation

B) Noise Margin

tous vlepw synexws kaid en mporw na tous katalavw....

a.Attenuation χαρακτηριζει την αποσταση του χρηστη απο το Αστικο Κεντρο και ουσιαστικα την εξασθενιση του σηματος λογο αποστασης(το adsl παιζει κανονικα μεχρι 1 km απο το αστικο κεντρο)

b.Noise Margin ειναι ο θορυβος που εχει η γραμμη σου

Δημοσ.

malsita euxaristw! Astiko kentro otan les anaferesai sto dslam panw sto opoio peftw swsta?

Mipws koitwntas to router mou mpow na katalavw poso makria mou einai to dslam, exei kamia tetoia endixi?

to line attenuation to deinxei auto? e db deinxei akti alald en einai xiliometra.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...