Cromb Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Όσοι κατεβάζουν ας υπολογίσουν και το κόστος σε άγραφα δισκάκια αν κατεβάζουν συνέχεια. Αν κατεβάζει κάποιος με 8Μbit θέλει περίπου 3.5GB/ώρα, με 24Mbit->10.5GB/ώρα. Πόσο κοστίζει σε αποθηκευτικό χώρο; Δε πάει έτσι. εγώ πλέον κατεβάζω μια ταινία, τη βλέπω και τη σβήνω. Ακόμη και τα mp3 δε τα αποθηκεύω όπως παλιότερα.Περισσότερη ώρα μου παίρνει να τα ψάξω εκεί που τα αποθήκευσα παρά να τα κατεβάσω
Members gsarig Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Περισσότερη ώρα μου παίρνει να τα ψάξω εκεί που τα αποθήκευσα παρά να τα κατεβάσω Πολύ σωστό αυτό. κι εγώ περίμενα πως όταν θα έβαζα dsl θα έπαιρνε φωτιά το dvd-recorder, αλλά παρόλα αυτά το χρησιμοποιώ ελάχιστα - λιγότερο από ότι πριν. Αντί γι' αυτό αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά επειδή δεν σκοπεύω να αγοράζω δίσκους κάθε δίμηνο, έχω αρχίσει να καταφεύγω στη λύση του Cromb και να σβήνω κάτι μόλις το δω (εκτός αν για συλλεκτικούς λόγους αξίζει να το κρατήσω).
akiss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Kapoio poylaki moy eipe gia 24mbit apo simera+ iptv stin idia timi...Logika mexri to mesimeri kai sto site tis Forthnet, i sxetiki enimerosi....
kostasSTi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Εμείς στο ελλήνικος επαρχίας πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι το Σεπτέμβριο και βλέπουμε... Τελικά αν είσαι πχ ήδη συνδρομητής forthnet χρειάζεται να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς ίντερνετ για τη μετάβαση από οτε σε ιδιόκτητο?
DarkOrion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 gia opoion rwtise pws vlepei ta stats tou sagem (den kathisa na diavasw kai 10 selides twra, an exei apantithei exei kalws...) tha kaneis diplo klik sto prasino trigwnaki ekei dipla sto roloi kai tha sou anoiksei ena parathuro me tis 2 mpares, mia gia to download kai mia gia to upload. tha kaneis klik se kapoio simeio panw tis tuxaia, kai meta tha patiseis ctrl+d. Tote tha sou anoiksei to partahuro me para polla stoixeia gia tin sundesi sou...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Kapoio poylaki moy eipe gia 24mbit apo simera+ iptv stin idia timi...Logika mexri to mesimeri kai sto site tis Forthnet, i sxetiki enimerosi.... poulaki=radio arvyla?
poisom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 poulaki=radio arvyla? pou ksereis mporei na einai apo autous tous kitrinous typous, ksereis aektzides kai etsi ta spane se poreies kai ola auta off topic just for fun
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 twra auto einai sponta epeidh eimai Aektzhs....
veilofdarkness Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Εμείς στο ελλήνικος επαρχίας πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι το Σεπτέμβριο και βλέπουμε... Τελικά αν είσαι πχ ήδη συνδρομητής forthnet χρειάζεται να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς ίντερνετ για τη μετάβαση από οτε σε ιδιόκτητο? τώρα πια όχι... εγώ ήμουν από τους άτυχους που έμειναν χωρίς ίντερνετ από τις 16 μαίου μέχρι 18 ιουνίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.