Προς το περιεχόμενο

24 mbps apo Forthnet? TRELLA!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι κατεβάζουν ας υπολογίσουν και το κόστος σε άγραφα δισκάκια αν κατεβάζουν συνέχεια.

Αν κατεβάζει κάποιος με 8Μbit θέλει περίπου 3.5GB/ώρα, με 24Mbit->10.5GB/ώρα. Πόσο κοστίζει σε αποθηκευτικό χώρο;

Δε πάει έτσι. εγώ πλέον κατεβάζω μια ταινία, τη βλέπω και τη σβήνω. Ακόμη και τα mp3 δε τα αποθηκεύω όπως παλιότερα.Περισσότερη ώρα μου παίρνει να τα ψάξω εκεί που τα αποθήκευσα παρά να τα κατεβάσω :-D

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Περισσότερη ώρα μου παίρνει να τα ψάξω εκεί που τα αποθήκευσα παρά να τα κατεβάσω :-D

Πολύ σωστό αυτό. κι εγώ περίμενα πως όταν θα έβαζα dsl θα έπαιρνε φωτιά το dvd-recorder, αλλά παρόλα αυτά το χρησιμοποιώ ελάχιστα - λιγότερο από ότι πριν. Αντί γι' αυτό αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά επειδή δεν σκοπεύω να αγοράζω δίσκους κάθε δίμηνο, έχω αρχίσει να καταφεύγω στη λύση του Cromb και να σβήνω κάτι μόλις το δω (εκτός αν για συλλεκτικούς λόγους αξίζει να το κρατήσω).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμείς στο ελλήνικος επαρχίας πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι το Σεπτέμβριο και βλέπουμε... Τελικά αν είσαι πχ ήδη συνδρομητής forthnet χρειάζεται να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς ίντερνετ για τη μετάβαση από οτε σε ιδιόκτητο?

Δημοσ.

gia opoion rwtise pws vlepei ta stats tou sagem (den kathisa na diavasw kai 10 selides twra, an exei apantithei exei kalws...) tha kaneis diplo klik sto prasino trigwnaki ekei dipla sto roloi kai tha sou anoiksei ena parathuro me tis 2 mpares, mia gia to download kai mia gia to upload. tha kaneis klik se kapoio simeio panw tis tuxaia, kai meta tha patiseis ctrl+d. Tote tha sou anoiksei to partahuro me para polla stoixeia gia tin sundesi sou...

• Super Moderators
Δημοσ.
Kapoio poylaki moy eipe gia 24mbit apo simera+ iptv stin idia timi...Logika mexri to mesimeri kai sto site tis Forthnet, i sxetiki enimerosi....

poulaki=radio arvyla?

Δημοσ.
Εμείς στο ελλήνικος επαρχίας πρέπει να περιμένουμε ακόμα μέχρι το Σεπτέμβριο και βλέπουμε... Τελικά αν είσαι πχ ήδη συνδρομητής forthnet χρειάζεται να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς ίντερνετ για τη μετάβαση από οτε σε ιδιόκτητο?

τώρα πια όχι... εγώ ήμουν από τους άτυχους που έμειναν χωρίς ίντερνετ από τις 16 μαίου μέχρι 18 ιουνίου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...