Προς το περιεχόμενο

Windows update και ports?

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχω ανοίξει το θέμα στην κατάλληλη ενότητα αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τις ports του router μου. Έχω forthnet2play κ το router usr9112 που δίνει η forthnet. Από τότε που συνδέθηκα κ έχω αυτό το ρούτερ δεν μπορώ να κάνω windows update όταν πάω στη σελίδα της microsoft. Mου βγάζει ένα σφάλμα για το οποίο οι λύσεις που δίνει η microsoft δεν με βοήθησαν κ ιδιαίτερα... βγάζει ότι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το windows update όταν το βάζω να ψάξει για updates. Έχω την εντύπωση ότι κάτι γίνεται με τις ports γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό με το sagem που είχα της otenet το update γινόταν μια χαρά. Έψαξα λίγο το θέμα αλλά δεν βρήκα τίποτα που να με βοήθησε... μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα? Μήπως ξέρει κανένας αν πρέπει να ανοίξω κάποιες πόρτες στο router?

Δημοσ.

Ok thanks θα το δοκιμάσω. το έχω κάνει το firmware update από τη 2η μέρα κ μάλιστα από τότε αποσυγχρονίζει το ρούτερ στα καλά καθούμενα... το έχει πάθει κανένας άλλος αυτο? προσπάθησα να βρω την προηγούμενη έκδοση αλλά τίποτα!!

Δημοσ.

Παιδιά το έκλεισα το firewall του ρούτερ κ πάλι τίποτα! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... τα windows είναι αυθεντικά, κατέβασα κ το windows defender κ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το windows genuine. Κ επίσης ούτε κ το defender μπορεί να συνδεθεί για updates.... μου βγάζει σφάλμα 0x80004005 για το οποίο σφάλμα δεν μπορώ να βρω λύση πουθενά!!!

Δημοσ.
Παιδιά το έκλεισα το firewall του ρούτερ κ πάλι τίποτα! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... τα windows είναι αυθεντικά, κατέβασα κ το windows defender κ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το windows genuine. Κ επίσης ούτε κ το defender μπορεί να συνδεθεί για updates.... μου βγάζει σφάλμα 0x80004005 για το οποίο σφάλμα δεν μπορώ να βρω λύση πουθενά!!!

me allo router mpeneis kanonika?thja sou lega na to ftiaxeis mebrige kai eikonidio san na ine modem kai oxi router gia na blepes ti ginetai.

Δημοσ.

Με άλλο ρούτερ δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω άλλο. έχω μόνο το sagem του οτε αλλά δεν ξέρω αν θα συγχρονίζει γιατί κ καλά έχω dsl2 τώρα... θα το δοκιμάσω μάλλον κάποια στιγμή... αυτό με το bridge που είπες πως γίνεται? αλλά κ τι θα καταλάβω αν το κάνω έτσι?

Δημοσ.
Σε PPPoE το έχω το ρούτερ από την αρχή. έτσι έλεγαν οι ρυθμίσεις της φόρθνετ κ έτσι το έβαλα.
Α, οκ τότε. Απλώς είχα διαβάσει ότι κάποιες σελίδες όπως το hotmail, αλλά και το msn μπορεί να μην δουλεύουν σε PPPoA. Αλλά αν έχεις ρυθμίσει το router όπως λέει η forthnet, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Δημοσ.

δοκιμασενα κανεις ενα cmd με τα παρακατω

" sc sdset wuauserv D:(A;;CCLCSWRPWPDTLOCRRC;;;SY)(A;;CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO;;;BA)(A;;CCLCSWLOCRRC;;;AU)(A;;CCLCSWRPWPDTLOCRRC;;;PU) "

οταν το τρεξεις , δοκιμασε να κανεις παλι update απο το site

edit: η φατσουλα ειναι D : ( χωρις κενο

Δημοσ.

dragon_syr thanks για την απάντηση. το δοκίμασα αλλά τζίφος!!!:( δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει γμτ.... κ δεν κάνει update ούτε το windows defender.... :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...