mithrid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 καλησπερα παιδια.ο αδερφος μου πηγε και πηρε απο ενα μαγαζι με ειδη computer ενα τροφοδοτικο dax p4-500w και μια μνημη qimoda?? 512mb,ddr,400,cl3.το παλικαρι δεν ηξερε και τα πηρε επειδη τα βρηκε φθηνα. το μαγαζι εκοψε αποδειξη σαν αυτες του αρτοπωλειου...ξερετε...αναγραφει μονο μια τιμη πανω χωρις να γραφει τα προιοντα αγορας.εγω οταν τα ειδα φρικαρα.θελω να ζητησω επιστροφη χρηματων μιας και τα προιοντα τα κοβω 'μαου-μαου'.πως μπορω να το κανω χωρις να μου φερει αντιρηση?η αγορα εγινε πριν 1ωρα,οποτε πρεπει το απογευμα να παω για να μην πει οτι τα χρησιμοποιησα και απο πανω.οποιος μπορει ας με βοηθησει..
k_antoni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 πας στους υπεύθυνους κ του τα δίνεις πίσω... εάν είναι υπεύθυνοι δε θα χεις πρόβλημα, εάν δεν είναι κάνεις φασαρία όταν έχουν πελάτες μέσα έτσι για να ιδρώσουν λίγο (πρόσεχε μόνο μη φας ξύλο, υπάρχουν πολλά είδη ζώων στον πλανήτη Ελλάδα ) κ εαν δεν πιάσει τίποτα κάντους καταγγελίες στις ενώσεις καταναλωτών
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Καθε παραστατικό που εκδίδεται μπορεί να ακυρωθεί μεσα στην διάρκεια 1-2 ωρών... Μετα μπορει απλα να σου κόψουν αποδειξη επιστροφής και να σου δώσουν τα χρήματα κανονικα, δεν θα εχει πρόβλημα ουτε η υπαλληλος/ταμιας αν αυτό επικαλεστούν... Το να παρεις τα χρήματα σου πίσω ειναι απόλυτα νόμιμο και η μόνη χώρα που δεν το κανει αυτο ειναι η δική μας ...
mithrid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 το μαγαζι θα ανοιξει στις 5..πιστευω..οι αποδειξεις εκδοθηκαν στις 12.47.το γεγονος οτι θα περασουν 4ωρες πανω κατω με επηρεαζει?κατι μου λεει οτι θα μου την πουνε..θα μπορεσω να τα παρω?
Φρού-Φρού Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Το κατάστημα ειναι υποχρεωμένο να σου δωσει τα χρήματα αν δεν εχουν βγεί απο την συσκευασία τα πράγματα ... απλά εγω σου ειπα τους 2 τρόπους με τους οποίους μπορείς να τα παρεις πίσω α) Ακύρωση της απόδειξης β) Εκδοση απόδειξης επιστροφής Εσυ μπορείς να κανεις μεγαλύτερη φασαρία αν θέλεις... ειναι υποχρεωμενοι να στα δώσουν βάση νόμου περι προστασίας καταναλωτων.
mithrid Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 πηγα και μου ειπε το παλικαρι να παω αυριο που θα ειναι το αφεντικο,γιατι δεν μπορει ο ιδιος να κανει καποια κινηση χωρις το παρον του.ας πουμε οτι τον πιστευω...περιμενω να ερθει το αυριο :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.