K4t4Dikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Παιδιά έχω μια απορία μπορεί να θεωρηθεί αστεία αλλά θα την κάνω.. Για πέστε μου λοιπόν , υπάρχει κάποιος κώδικας source code που να μου κάνει αυτόματα την ενεργεί του upload ενός αρχείου ? Δηλ να βάλω ένα λινκ η ένα κουμπάκι στην προσωπική ιστοσελίδα και πατώντας το να έχει εδη ανεβάσει το αρχείο που βρίσκετε σε προκαθορισμένο path και να το αποστέλλει σε ένα συγκεκριμένο email. Έχω την αίσθηση πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά το ρώτησα γιατί έχω βρει εν παρόμοιο κώδικα ο οποίος αποστέλλει αυτόματα με email με ότι έγραψες σε ένα textbox.. Ευχαριστώ
K4t4Dikos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αυτό πιου λές είανι μόνο εικόνες ? Μπορώ να το χρησιμοποιήσω πατώντας ένα κουμπάκι να κάνει όλη αυτή την διαδικασία χωρίς χρειάζεται να κάνω νέο mail ?
kazanas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Auto pou lew einai ena script pou mporei na sou anebasei ston server kai na sou steilei me email oti 8eleis..eikones mexri exe
K4t4Dikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μεγάλε μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατι χάθηκα με αυτό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.