Προς το περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟ MODEM ΤΗΣ CRYPTO

Isobitis_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια αγωρασα προχτες ενα νεο modem γιατι το προηγουμενο που ειχα δεν δουλευε στα XP και πηρα ενα καινουργιο της CRYPTO το Access. Απο οτι γραφει ειναι πραγαματικα εντυπωσιακο αφου γραφει πως εχει αναμονη κλησεις (οταν εισαι νετ και σε καλουν βαζει το νετ σε αναμονη και μηλας κανωνικα στο τηλεφωνο και μετα ξαναεπιστρεφει την συνδεση χωρεις να χρειαστει να ξανα καλεσεις το νουμερο) διαθετει προτωκολλα το V.92 και συμπιεσεις το V.44 που απο οτι γραφει αυξανει κατα πολυ το serf και το download. Αυτα τα γραφει.....στην πραξη ομως......δεν γινετε τιποτα απο ολα αυτα!!!! Εχω ξενερωση γιατι το προηγουμενο modem που ειχα ηταν ενα motorola sm56 pci το οποιο δουλευε παρα πολυ γρηγορα, ειχε δικο του status για την ταχυτητα της συνδεσεις και εβλεπες ανα πασα στιγμη την πραγματικη ταχυτητα που ησουν συνδεμενος, με εκεινο το modem εμπενα με ταχυτητα 52000bps και αν επεφτε αντε να πηγαινε στα 46000bps. Η ταχυτητα αυτη ειναι αληθηνη γιατι φενωταν απο τα download. Το θεμα ειναι οτι μπηκα στο site της crypto και διαβασα τα F.A.Q και ελεγε και καλα για την ταχυτητα οτι μαλλων θα φταιει η γραμμη. Τελος παντων ρε παιδια αν ξερει καποιος κατι για τις ρυθμησεις (που εχει παρα πολλες) να μου πει και μενα τιποτα γιατι η μεγαλητερη ταχυτητα που μπαινει ειναι 40000bps.

Ελπιζω να μην το εχω παρει μονο εγω αυτο το modem!!

• Super Moderators
Δημοσ.

O,τι περιγράφεις περί αναμονής της σύνδεσης Internet όταν έχεις κλήση (Modem-on-Hold λέγεται) και όλα αυτά τα ωραία, ισχύουν ως γενικός κανόνας στα modem με πρωτόκολλο V92, όπως το νέο σου μόντεμ. Το θέμα είναι, ότι όλα αυτά πρέπει να υποστηρίζονται κι από τον παροχέα υπηρεσιών Internet ή κοινώς τον ISP σου (ΟΤΕnet, Forthnet, ACN κλπ). Υποστηρίζεται όντως από τον ISP σου το V92; Τσέκαρέ το με ένα τηλέφωνο...<p>Περισσότερα για το πρωτόκολλο V92 στην επίσημη σελίδα και στο FAQ της.

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by paredwse:

<strong>O,τι περιγράφεις περί αναμονής της σύνδεσης Internet όταν έχεις κλήση (Modem-on-Hold λέγεται) και όλα αυτά τα ωραία, ισχύουν ως γενικός κανόνας στα modem με πρωτόκολλο V92, όπως το νέο σου μόντεμ. Το θέμα είναι, ότι όλα αυτά πρέπει να υποστηρίζονται κι από τον παροχέα υπηρεσιών Internet ή κοινώς τον ISP σου (ΟΤΕnet, Forthnet, ACN κλπ). Υποστηρίζεται όντως από τον ISP σου το V92; Τσέκαρέ το με ένα τηλέφωνο...<p>Περισσότερα για το πρωτόκολλο V92 στην επίσημη σελίδα και στο FAQ της.</strong><hr></blockquote><p>Swsta afta poy leei o filos... Egw thelw na prosthesw oti sthn ellada isp poy na yposthrizei v92 den yparxei akoma... Ap' oti lene syntoma tha to xekinhsei h otenet...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...