ahristos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Για τους φοβιτσιάρηδες υπάρχουν ειδικά προγράμματα προστασίας. Το Platinum θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο http://www.armacham.com/ ...a bright and happy place
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κατεβασα το demo ειναι φοβερο το game! παιζω 1280χ1024 ολα τερμα + 4Χ FSAA+ 16X AF κολλαει μονο οταν κανει save! Αλλα γιατι δεν το δειχνει σε full screen?? Πως γινεται να το παιξω σε full screen? το ιδιο ακριβως προβλημα υπαρχει και στο mirror edge δηλαδη δεν το δειχνει σε full screen. Γιατι??
ahristos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 κατεβασα το demo ειναι φοβερο το game! παιζω 1280χ1024 ολα τερμα + 4Χ FSAA+ 16X AF κολλαει μονο οταν κανει save! Αλλα γιατι δεν το δειχνει σε full screen?? Πως γινεται να το παιξω σε full screen? το ιδιο ακριβως προβλημα υπαρχει και στο mirror edge δηλαδη δεν το δειχνει σε full screen. Γιατι?? Γιατί οι ωραίοι παίζουν σε 16-9 και 16-10 Δε γίνεται τίποτα προς το παρόν. Μπορεί να υπάρχει και 4 προς 3 στο τελικό παιχνίδι, αν θέλουν το καλό τους. Μέχρι πριν λίγο καιρό 4 προς 3 έπαιζα κι εγώ και θα ήμουνα πολύ δυσαρεστημένος με αυτήν την κατάσταση. Και τώρα ακόμα ημιτελές θα το θεωρήσω αν δεν έχει 4 προς 3. Αλλά δεν σε πείραξε η κονσολίτιδα που αναδύει το παιχνίδι σε μερικά σημεία, ή είναι τόσο καλό που ξέχασες τις αρχές σου;
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δεν το εχω παιξω σε κονσολα για να δω πως ειναι . Κριμα που δεν ειναι pc exculsive και ειναι multiplatform. ειμαι σιγουρος οτι το game θα ειχε μεγαλυτερη επιτυχια αν ηταν pc exculsive.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τσουρέκια μας τα'χεις κάνει με τα PC exclusives σου.
xvagos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μερικά πρόσφατα παραδείγματα: Mirror's Edge ---> μόνο 16:9 Fear ---> μόνο 16:9 αν αυτό δεν είναι Port τότε τι είναι; Και έπεται συνέχεια... Ξεφτίλα και έλεος...
outlaw star Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Για τους φοβιτσιάρηδες υπάρχουν ειδικά προγράμματα προστασίας. Το Platinum θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο http://www.armacham.com/...a bright and happy place χαχαχαχαχαχα:lol::lol:κατουριέμαι πάνω μου οππότε θα πάρω το platinum programm ασυζητητί:lol::lol:
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ki oμως το mirror edge δεν ειναι port http://www.pcgameshardware.com/aid,672734/?page=1
john2gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ki oμως το mirror edge δεν ειναι port http://www.pcgameshardware.com/aid,672734/?page=1 Port = Μεταφορά. Από την στιγμή που υπήρχε ήδη στις κονσόλες ναι, είναι Port. Απλά, όπως είχε γίνει και με το Mass Effect, είναι ένα σχετικά προσεγμένο Port με έξτρα χαρακτηριστικά. Το FEAR2 είναι multiplatform τίτλος με κύρια πλατφόρμα ανάπτυξης το X360 (το μόνο που έκαναν στην PC έκδοση ήταν να προσθέσουν τα high-res textures). PS: Μην ξεχνάμε ότι και το Condemned1 (που χρησιμοποιούσε την enhanced τότε έκδοση της μηχανής του FEAR) είχε πάλι τα letterboxes και το Grain filter
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ούτε ένα καινούργιο melee και αφαίρεσαν και το lean? Εμενα δεν μου άρεσε τόσο όσο το παλιό tbh.
john2gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Λύση για το letterbox: Αντί για 4:3 ανάλυση... χρησιμοποιήστε μια 16:10. Δηλαδή αντί για 1920x1440 (που είναι 4:3 για τις CRT) βάλτε 1920x1200 και voila. Υπάρχει μεν λίγο κενό πάνω και κάτω αλλά είναι ελάχιστο σε σύγκριση με τα letterboxes. Επίσης με αυτή την μέθοδο δεν χάνετε καθόλου στο IQ
Bigi444444 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Ποιά αυτόματα save ρε παιδιά;Εδώ λέμε πάγαινα να γιομίσω και έκανε στιγμιαία κολλήματα.Όχι του 1 δευτερολέπτου που κάνει όταν σώζει.Απειροελάχιστα διαρκούσαν, σα να έχανε ένα καρέ.Πήγαινα να σπάσω τζάμι το ίδιο.Κοίταγα απότομα σε άλλη πλευρά,προχωρούσα, πάλι τα ίδια.Δεν είχε να κάνει με τα saves.Διορθώθηκε με τους 8.12 αυτό εντελώς.Αλλά και πάλι δε μπορώ να πω ότι παίζει τέζα.Πολλές φορές με το που πρωτομπαίνω σε μια περιοχή βαράει γερό framedrop και μετά ξαναισιώνει.Δηλαδή μπαίνω σε ένα δωμάτιο, πέφτει για 2-3 δεύτερα από τα 90 πχ στα 40 και μετά ξανά σταθερά στα 90.Δεν είναι λογικό αυτό πάντως, γιατί δεν είναι θέμα ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος φόρτος εκείνη τη στιγμή.Κάτι μου λέει πάντως ότι παίζει καλύτερα σε nvidia κάρτες. Tdi κι εμένα με ξενέρωσε πολύ άσχημα που δεν έχει lean. John, τι είναι το grain effect;Αυτό που βλέπεις σα να υπάρχουν κουκκιδίτσες στον αέρα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 τι είναι το grain effect;Αυτό που βλέπεις σα να υπάρχουν κουκκιδίτσες στον αέρα; Yup. Εγώ ποτέ δεν είμουν του lean. I are not pro.
ahristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Τσουρέκια μας τα'χεις κάνει με τα PC exclusives σου. Δε χρειάζεται να μιλήσεις αν δεν έχεις κάτι να πεις Ο OROKUSAKI εδώ έχει ένα σοβαρό θέμα δεν θέλεις να το ξεφτυλίσεις έτσι δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.