Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 ωραιο το Demo αν και τα γραφικά έχουν μείνει στα ίδια επίπεδα η ιστορία φαίνεται οτι θα μας καθηλώσει xD

αντε τώρα να περιμένω μέχρι τις 2/10 :(

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

john2gr thanx for the links τώρα το κατεβάζω....όσο για τα γραφικά που λέει ο φίλος απο πάνω εμένα δε με ενοχλεί καθόλου να είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα μιας και τα θεωρώ αρκετά ικανοποιητικά ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα + που αυτό σημαίνει ότι θα τρέχει πολύ ικανοποιητικά σε πολλά pc χωρίς να χρειαστεί να έχουμε σκάσει ένα τόνο λεφτά

Δημοσ.

Γάμησε το demo. Τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα από το FEAR1, soft particles παρόντα, τα εφέ του αίματος φοβερά και ο ambient occlusion φωτισμός ανανεώνει για τα καλά το περιβάλλον. Το ΑΙ κάνει φοβερή δουλειά (αν και παρατήρησα ένα μικρό bug την μια φορά που βγήκα από τον υπόγειο) και η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η Monolith διόρθωσε επίσης τόσο το παράπονο των μονότονων επιπέδων, όσο και αυτό της χρωματικής παλέτας. Και περιττό να πω ότι το Mech ΤΑ ΣΠΑΕΙ :-D

Σίγουρη αγορά μόλις κυκλοφορήσει (επίσης ήταν από τις λίγες φορές που ξενέρωσα όταν είδα ότι τελειώνει το demo. Θέλω κι άλλο :-D)

PS: Performance wise, στο σύστημα της υπογραφής μου έτρεχε σε 1280x960 + 4xFSAA + 16xAF + Maximum Details κομπλέ. Ένα μεγάλο μπράβο στην Monolith :-)

Δημοσ.
Η Alma έρχεται σε πιο... "στενές επαφές" με το παληκάρι μας

εκει που δείχνει το φίλμ

τρελη φάση μεσα στο σχολείο δεν ήξερα ποιον να πρωτοβαρέσω :devil:

• Moderators
Δημοσ.
Η Alma έρχεται σε πιο... "στενές επαφές" με το παληκάρι μας :lol:

Σεξ; :P

Είχε και στενές επαφές με τον Point Man στο 1, αφού είναι η μάνα του.

Να δούμε τι έγινε με δαύτον.

Δημοσ.
Απο άποψη επιδόσεων πως τα πάει?

PS: Performance wise, στο σύστημα της υπογραφής μου έτρεχε σε 1280x960 + 4xFSAA + 16xAF + Maximum Details κομπλέ. Ένα μεγάλο μπράβο στην Monolith :-)

Όταν τραβούσα τις εικόνες με το Fraps είχα κοντά στα 70-80fps average (το minimum που είδα σε firefight ήταν 47fps και το maximum ήταν 140fps)

Δημοσ.
Όταν τραβούσα τις εικόνες με το Fraps είχα κοντά στα 70-80fps average (το minimum που είδα σε firefight ήταν 47fps και το maximum ήταν 140fps)

πολύ καλά νέα αυτά:-)...άντε 2 ώρες μου έμειναν για να κατέβει δε μπορώ να περιμένω!!!

• Moderators
Δημοσ.

Bad stuff: Περίμενα ότι όλα τα αντικείμενα μεγάλου μεγέθους θα μπορούσες να τα κάνεις cover και όπως θες εσύ, αλλά πάνε πολύ συγκεκριμένα. Επίσης πίστευα ότι θα είχε πολύ περισσότερο interaction του χαρακτήρα με το περιβάλλον...

Good stuff: Ταχύτητα (τρέχει μια χαρά), sounds (ε, Fear είναι :P), creepy stuff happening (και πιο εφετζίδικα από το πρώτο FEAR φυσικά), Mech (μάλλον η Monolith σκέφτεται SHOGO. 2 στο προσεχές μέλλον; ;)), Alma.

Σε όσους άρεσε το πρώτο, θα τους αρέσει κι αυτό πιστεύω.

Σε όσους δεν άρεσε, ρίχτε μια ματιά. ;)

Εμένα πάντως μπήκε πάλι στο "want soon" list. :P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έκανα καθόλου να σου πω την αλήθεια...

Θα δοκιμάσω τώρα. :P

-----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 10 : 34 : 03-----

Οκ, συνεχίζουν να είναι τα 1-hit kill wonders. :P

Με κοντακιά θέλει 2.

Το έπαιζα σε easy πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...