Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ πάντως λέω ότι το game θα phail από άποψη horror...το κόβω να το κάνανε ένα απλό fps και τα graphs δεν φαίνονται ιδιαιτερα καλύτερα από τα προηγούμενα. Το πρώτο ήταν epic.

Επίσης αυτό περί απαιτήσεων που ρωτάτε, δηλαδή πως μπορούμε να ξέρουμε? Από όσο ξέρω δεν δουλεύει κανεις σε καμια εταιρία η κάνω λάθος?

τις απαιτήσεις τις έβαλα απο το ign το οποίο γενικά θεωρώ αξιόπιστο site...είδομεν εξάλλου ένας μήνας μένει:-)

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

F.E.A.R. 2: Project Origin Developer Q&A

Monolith gets into the finer details of the guns, enemies, and explosive environments in its upcoming horror shooter.

The original F.E.A.R. earned acclaim for tense, close-quarters firefights that combined great weaponry with a downright spooky atmosphere. With the long-awaited sequel, F.E.A.R. 2: Project Origin, developer Monolith is aiming to keep players on edge while simultaneously adding more variety to the combat. Primary art lead Dave Matthews and senior software engineer Matthew Titelbaum help explain how they intend to accomplish this goal...

i405016_93214720090114screen001.jpg

i405017_93214720090114screen002.jpg

i405018_93214720090114screen007.jpg

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δε συμπάθησε ποτέ αυτό το παιχνίδι;Όσες ευκαιρίες και αν προσπάθησα να του δώσω πάντα το έβλεπα ως μέτριο και αδιάφορο.

Με αυτά τα περιγράμματα που βάλανε πλέον στους αντιπάλους και τα ροζουλιά με βλέπω να μη μπαίνω καν στον κόπο να δοκιμάσω το demo.Ίσως μόνο από περιέργεια για να δω αν θα είναι όσο βαρύ ήταν το πρώτο.

Δημοσ.
Είμαι ο μόνος που δε συμπάθησε ποτέ αυτό το παιχνίδι;Όσες ευκαιρίες και αν προσπάθησα να του δώσω πάντα το έβλεπα ως μέτριο και αδιάφορο.

Με αυτά τα περιγράμματα που βάλανε πλέον στους αντιπάλους και τα ροζουλιά με βλέπω να μη μπαίνω καν στον κόπο να δοκιμάσω το demo.Ίσως μόνο από περιέργεια για να δω αν θα είναι όσο βαρύ ήταν το πρώτο.

Respect Alma :devil:

Δημοσ.

Μάλλον δεν το έπαιξες με κλειστά τα φώτα σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο με ακουστικά στ'αυτιά αργά το βράδυ με τους άλλους να κοιμούντε.

Δημοσ.

E κάτσε ρε...

Άρεσε ακόμα και σέμενα που έχω κράξει τους πάντες και τα πάντα όσον αφορά τα παιγνίδια..

Εντάξει κάθε φορα που πάθαινε black out ο παίκτης η πλησίαζε το κωλόπαιδο("λεγεμε" alma) έλεγα τι μαλακια θα συμβεί πάλι..

"ατμοσφερικοτατο",πολύ καλο AI,ωραιότατο gameplay,λίγο προβληματικός ο κώδικας του.

Τώρα που στο 2 βάλανε και mech....Εντάξει θα είναι ακόμη καλύτερο(ελπίζω)!

Δημοσ.

Απο ατμόσφαιρα και σενάριο,το original Fear ήτανε άλλο ενα μέτριο αμερικάνικο take σε jap horror, αυτό που το καταξίωσε και παραμένει απο τα κορυφαία είναι το A.I. (tactics/squad) των αντιπάλων ειδικά στα μεγάλα επίπεδα δυσκολίας. Μακάρι το Project Origin να βελτιστοποιήσει ακόμη περισσότερο το A.I. και τα levels, διότι απο τα screenshots στα γραφικά δεν δείχνει κάτι το original αλλά πλήρως designed για console gamers.

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, δε με τράβηξε κάτι.Μόνο καλά γραφικά και φυσική είχε.Τι σενάριο, πλοκή και ατμόσφαιρα είχε δηλαδή;Ούτε τρομακτικό το βρήκα.Γενικά πάντως τα παιχνίδια της monolith τα γουστέρνω αλλά αυτό, δεν...Θέμα γούστου, θέμα κολλήματος ή προκατάληψης, δεν ξέρω.Πάντως προσωπικά το βρήκα, επιεικώς κρινόμενο, ως μέτριο.

Και στο δεύτερο δε μου αρέσει καθόλου που το έχουν κάνει πλουμιστό.Προτιμούσα το στυλ γραφικών του πρώτου.Να δούμε τουλάχιστον αν θα είναι άρτιο σαν τίτλος σε pc, γιατί τελευταία έχουμε φάει γερές φρίκες με δυνατούς τίτλους.

Δημοσ.

http://www.game.co.uk/PC/Action/FirstPersonShooter/~r339613/FEAR-2-Project-Origin-GAME-Exclusive-Special-Edition/?s=project%20origin

Η μοναδική Limited Edition που βρήκα, και συστήνεται σε αυτούς που δεν έχουν λιώσει το αρχικό παιχνίδι, αφού το έχει μέσα (ναι μαζί με το F.E.A.R. 2: Project Origin, έχουν και το original F.E.A.R.!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...