papajohnnnn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα! Εχω εχω εγκαταστησει το fear 2 .μολις το ανοιγω βγαζει αυτο το μυνημα και δεν παιζει http://img145.imageshack.us/img145/1830/24580807.png Error-Failed to initialize client - unable to load game resources. ??? Να πω οτι αυτο το μηνυμα το βγαζει οταν διαλεγω compatibility windows vista,γιατι με τα 7 δεν ξεκιναει τπτ!.Οποιος ξερει ας με βοηθησει !
papajohnnnn Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Reinstall δοκιμασες?ναι,και συνεχιζει να το βγαζει,δν καταλαβαινω τι φταιει.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρα παιζει. Εγω τουλαχιστον το εχω και παιζει μια χαρα σε win 7 x64
bloodraven Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δευτέρα!! Επιτέλους .. μετά από αρκετές εβδομάδες καθυστέρηση, πήρα από το play.com το πακετάκι που περίμενα, εχω το Fear2 στα χέρια μου και ανυπομονώ για να βρω λίγο χρόνο και να ασχοληθώ μαζί του. Σήμερα Τετάρτη λοιπόν ηρθε η μέρα ..:-):-) , όλο το απόγευμα είναι δικό μου. :-D:-D:-D ξεθάβω τον υπολογιστή, συνδέομαι στο interneti , Φτιάχνω λογαριασμό στο Steam και ξεκινάω την εγκατάσταση.. ολα καλά ως εδω..:lol: Πατάω λοιπόν το Launch Game και βλέπω την παρακάτω εικόνα: :eek::eek::fear: Γρρρρρ.. Αξίζει να το περιμένω ή να το πετάξω??? και να παίξω κανα pacman.? Που είναι οι παλιές καλές εποχές που έβαζες το παιχνίδι στο Drive και μετά από 10 λεπτά έλιωνες στο παιχνίδι
john2gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δευτέρα!!Επιτέλους .. μετά από αρκετές εβδομάδες καθυστέρηση, πήρα από το play.com το πακετάκι που περίμενα, εχω το Fear2 στα χέρια μου και ανυπομονώ για να βρω λίγο χρόνο και να ασχοληθώ μαζί του. Σήμερα Τετάρτη λοιπόν ηρθε η μέρα ..:-):-) , όλο το απόγευμα είναι δικό μου. :-D:-D:-D ξεθάβω τον υπολογιστή, συνδέομαι στο interneti , Φτιάχνω λογαριασμό στο Steam και ξεκινάω την εγκατάσταση.. ολα καλά ως εδω..:lol: Πατάω λοιπόν το Launch Game και βλέπω την παρακάτω εικόνα: [ATTACH]29099[/ATTACH] :eek::eek::fear: Γρρρρρ.. Αξίζει να το περιμένω ή να το πετάξω??? και να παίξω κανα pacman.? Που είναι οι παλιές καλές εποχές που έβαζες το παιχνίδι στο Drive και μετά από 10 λεπτά έλιωνες στο παιχνίδι Όταν το κάνεις πρώτη φορά install (και λέει 100% στο My Games), πολύ απλά επιλέγεις Offline Mode και τρέχεις το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει θέμα με τα auto-updates και το λιώνεις κατευθείαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.