Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ήδη έχει αρχίσει να με τρώει το χέρι μου...αυτό το ρομπότ στη προηγούμενη σελίδα πρέπει να το διαλύσω..προσωπικά και καμμία βελτίωση να μη κάνουν στα γραφικά εμένα δε με νοιάζει καθόλου..η ατμόσφαιρα είναι όλα τα λεφτά...προσωπικά ακόμα παίζω το alien vs predator 2...απλά κορυφαίο...(άντε να δούμε πότε θα βγει το καινούργιο....)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι outlaw έχει γίνει βελτίωση στα γραφικά, κυρίως λόγω της βελτιωμένης έκδοσης της Jupiter X που χρησιμοποιούνε..

Η μεγαλύτερη αλλαγή γίνεται στα περιβάλλοντα, δείτε το ανάλογο trailer για να καταλάβετε...

Άντε να έρθει να θυμηθούμε τις παλιές δόξες. :lol::lol::lol:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρε παιδια για το F.E.A.R μιλαμε? λεω και εγω!!!!πωπω..

Ποτε βγαινει?

για να καταλάβω, αυτό είναι expansion ή καινούριο full game?

Το Project Origin ειναι η συνεχεια του F.E.A.R. (ας πουμε F.E.A.R. 2) και ειναι φυσικα καινουργιο ολοκληρο παιχνιδι.

Θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο.

Δημοσ.

E3 2008: Project Origin Impressions

We get an updated look at Monolith's creepy sequel to F.E.A.R.

The first-person shooter genre got a treat when F.E.A.R. was released by Vivendi in 2005. Since then, developers Monolith and Sierra have parted ways. The divorce was a little messy and left VU with the rights to use the F.E.A.R. name exclusively and Monolith with the rights to creepy little Alma and the universe she's happy to terrorize. With all of this legal mumbo jumbo as background noise, Monolith continued on developing the sequel to F.E.A.R., now known as Project Origin, a title chosen from contest submissions because of its plot point reference that most fans will recognize...

project-origin-20080716105900602.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...