Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Να κάνω αναβάθμιση στο driver της κάρτας ήχου? Δεν κάνει ποτέ κακό. Πάντα πρέπει να έχεις τους τελευταίους (σταθερούς) drivers για τις κάρτες σου.
swiftech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 στα γραφικα το περιμενα ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ γενικα παντως ειναι ωραιο αν και κολλαει καμια φορα και με πεταει εξω στα vista. το κανει και σε κανεναν αλλο?
pappous_soulis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 7.5/10 τώρα που ανέβηκε . More info here Ωραίο review μαν.
fullon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε fullon σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά και πάλι έχω πρόβλημα μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:'' Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer'' .Να κάνω αναβάθμιση στο driver της κάρτας ήχου? Ποια καρτα ηχου εχεις? ναι βαλε τελευταιους drivers της καρτας ηχου. τι ακριβως σου γραφει το error message?
chris321 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα:'' Please refer to the readme.txt for instructions on setting up the sound hardware on your computer''
fullon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τους νεους drivers τους εβαλες? στα windows εχεις ηχο ή μονο στο παιχνιδι στο κανει αυτο ? ενσωματωμενη καρτα ηχου εχεις?
chris321 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Έβαλα τους νεους drivers. Η κάρτα ήχου είναι της realtek , δεν είναι ενσωματωμένη.Στα windows έχω ήχο κανινικά , μόνο στο παιχνίδι το κάνει.
fullon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τσεκαρε εδω απο το forum projectorigin , εχει διαφορες λυσεις για το προβλημα με τον ηχο.. αποτι φαινεται τρωει καποιο ζορι με τις καρτες realtek και καποιους drivers.
fe31h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εγω εχω το F.E.A.R. 2: Project Origin-Die... το ιδιο δεν ειναι???:P αν ναι καλως και ακουστε αν θελετε: εχω το παιχνιδι το κανω εγκατασταση και οταν παω να το ξεκινησω παιρνω αναφορα σφαλματος να αποσταλει η οχι κτλ... γιατι γινεται αυτο λετε??? ο υπολογιστης ειναι της υπογραφης.. αν και λιγο παλιος εχει τα απαραιτητα για να το τρεξει το παιχνιδι... τωρα αν δεν ειναι αυτο το καταλληλο θεμα απλα υποδειξτε το μου...:) Ευχαριστω...
Greygore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Zero Punctuation reviews FEAR 2 Ποσο δικιο εχει ο Yahtzee
fullon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εγω εχω το F.E.A.R. 2: Project Origin-Die... το ιδιο δεν ειναι???:Pαν ναι καλως και ακουστε αν θελετε: εχω το παιχνιδι το κανω εγκατασταση και οταν παω να το ξεκινησω παιρνω αναφορα σφαλματος να αποσταλει η οχι κτλ... γιατι γινεται αυτο λετε??? ο υπολογιστης ειναι της υπογραφης.. αν και λιγο παλιος εχει τα απαραιτητα για να το τρεξει το παιχνιδι... τωρα αν δεν ειναι αυτο το καταλληλο θεμα απλα υποδειξτε το μου...:) Ευχαριστω... τι μυνημΑ error σου βγαζει ? Zero Punctuation reviews FEAR 2 Ποσο δικιο εχει ο Yahtzee γαματο
EliasKir Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ειμαι ο Ηλιας και μολις (το) τελειωσα. :lol: Ρε παιδια, θελω να το βγαλω και δεν μπορω. Δεν μου το βγαζει στην προσθαφαιρεση. Μηπως δεν εκανε αλλαγες στην registry? Μηπως απλα εκανε αντιγραφη τα αρχεια και πρεπει να κανω μια απλη διαγραφη? Για πειτε. EDIΤ: Το παιχνιδι ειναι μαλλον portable. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Απλα διαγραφη?
fe31h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 τι μυνημΑ error σου βγαζει ? οτι το προγραμμα παρουσιασε ενα σφαλμα και με ρωταει να αποσταλει η οχι... τετοιο error:X:fear:
outlaw star Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ειμαι ο Ηλιας και μολις (το) τελειωσα. :lol: Ρε παιδια, θελω να το βγαλω και δεν μπορω. Δεν μου το βγαζει στην προσθαφαιρεση. Μηπως δεν εκανε αλλαγες στην registry? Μηπως απλα εκανε αντιγραφη τα αρχεια και πρεπει να κανω μια απλη διαγραφη? Για πειτε. EDIΤ: Το παιχνιδι ειναι μαλλον portable. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση? Απλα διαγραφη? ναι σβήνεις το φάκελο και αν μπορείς χρησιμοποίησε και κάποιο προγραμματάκι για την registry γιατί μπορεί να έχει κρατήσει κάτι..(σίγουρα κρατάει τα saves και το profile)
EliasKir Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ναι σβήνεις το φάκελο και αν μπορείς χρησιμοποίησε και κάποιο προγραμματάκι για την registry γιατί μπορεί να έχει κρατήσει κάτι..(σίγουρα κρατάει τα saves και το profile) Οκ man, ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.