Προς το περιεχόμενο

F.E.A.R. 2: Project Origin

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είναι multiplatform δεν ώθησαν στα όρια το PC. Γενικά πάντως είναι ωραία τα γραφικά αν και δεν είναι τόσο εντυπωσιακά. Και σαν παιχνίδι γενικότερα είναι ωραίο... ειδικά το ending του ;)

...

Το Project Origin χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη έκδοση της Jupiter Extended που είχαμε θαυμάσει στα προηγούμενα franchises της Monolith (F.E.A.R και Condemned). Παρόλο όμως που έχουν χρησιμοποιηθεί σύγχρονα ειδικά εφέ όπως το DOF, το Motion Blur κι ο Ambient Occlusion φωτισμός, η Monolith έκανε μερικά παραστρατήματα που έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στην εικόνα του παιχνιδιού. Η μειωμένη ποσότητα καπνού επί σκηνής, το μειωμένο bump mapping στις τρύπες των τοίχων, η μη υποστήριξη των soft shadows (που παραδόξως υποστήριζε ο αρχικός τίτλος) και οι προβληματικές δυναμικές σκιές από τις στατικές πηγές φωτός είναι μερικά από τα τεχνικά προβλήματα/παράπονα που έχουμε από το F.E.A.R 2. Τα κυριότερα προβλήματα της αρχικής έκδοσης της Jupiter Extended (όπως η μη δημιουργία δυναμικών σκιών όταν χρησιμοποιείτε τον φακό σας και η εξαφάνιση του αίματος μετά από μικρό χρονικό διάστημα) δηλώνουν κι εδώ παρόντα. Τέλος η PC έκδοση υποφέρει από μερικές ανόητες επιλογές της Monolith, όπως τα letterboxes (μαύρες μπάρες πάνω-κάτω από την οθόνη που μπορείτε να τις μειώσετε αν χρησιμοποιήσετε ανάλυση με ratio 16:10 σε CRT οθόνη) και τις σχετικά περιορισμένες γραφικές επιλογές που έχετε… ενώ πουθενά δεν πρόκειται να βρείτε κάποιο Benchmark tool για να δείτε αν και κατά πόσο το “σηκώνει” το μηχάνημά σας.

...

• Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια εγω αγορασα το παιχνιδι το κανω εγκατασταση και μου βαζει το steam .παω να παιξω και αρχιζει και μου κανει kati downloading τα οποια θα τελειωσουν σε 2 χρονια .πως μπορω απλα να παιξω χωρις πολυ μανουρα?

Δημοσ.
Eδώ μιλάμε ότι λείπουν τελείως τα physics καθώς και ότι το game δεν έχει καμία σχέση στα γραφικά με το πρώτο και ας έχει βγει δύο χρόνια μετά!! Δεν ξέρω τι έχει γίνει και αν ξέρει κάποιος παραπάνω λεπτομέρειες ας μας πει. Χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή γραφικών με τον πρώτο τίτλο η όχι? Και γιατί αυτό το κατάντημα σε ένα τίτλο που ήταν το crysis της εποχής του?

Μας μένει το gameplay τώρα. Εύχομαι τουλάχιστον εκεί να τα καταφέρνει καλύτερα.

Θα συμφωνήσω με τον check2fire...

Εγκατέστησα το παιχνίδι και ειλικρινά μου φάνηκε μούφα σε σχέση με το πρώτο.Λες και απλά πήρε μια άκυρη εταιρία και έβαλε τον τίτλο Fear2 - Project Origin.

Δημοσ.

πολυ κουραστικο το game.Μπορει να ναι 5-6 ωρες αλλα εμενα μου φανηκε αιωνας.Καταναγκαστικα εργα εκανα για να το τελειωσω.Ελεγα θα στρωσει,θα στρωσει, αλλα τιποτα.Τουλαχιστον ειχε καλο τελος

Δημοσ.

Aυτός ο κόκος η χόνια είναι από την βλακεία το κράνος που φοράς όλη την ώρα. Πάντωψς από λίγο που το έχω προχωρήσει από gameplay και γενικά ατμόσφαιρα δεν είναι ασχημο.

Δημοσ.
Eγω του βαζω 0 ΑΙΣΧΟΣ!! Τo Νecrovision (το οποιο κυκλοφορησε χθες) ειναι κλασης ανωτερο!!!!!!! :-):-):-)

μας τα χεις κάνει τσουρέκια τα @@@@@@@@@ με το necrovision έλεος δηλαδή.....

Δημοσ.
ρε παιδια εγω αγορασα το παιχνιδι το κανω εγκατασταση και μου βαζει το steam .παω να παιξω και αρχιζει και μου κανει kati downloading τα οποια θα τελειωσουν σε 2 χρονια .πως μπορω απλα να παιξω χωρις πολυ μανουρα?

:mad:Καλά Χριστούγεννα φίλε μου.Αγόρασα το NBA 2K9 το οποίο είναι και αυτό STEAM και κάνει update εδώ και 3 εβδομάδες και είναι ακόμα στο 0%.

Όπου βλέπω την STEAM θα αλλάζω πεζοδρόμιο και θα ανοίγω την σελίδα των torrent να ψάχνω για σπασμένο.:mad:

Δημοσ.
Aυτός ο κόκος η χόνια είναι από την βλακεία το κράνος που φοράς όλη την ώρα. Πάντωψς από λίγο που το έχω προχωρήσει από gameplay και γενικά ατμόσφαιρα δεν είναι ασχημο.

μου κανεις πλακα ετσι ???δηλαδη χαλασανε τα γραφικα για ποιο λογο ?για να μου κανει ενα εφφε?το οποιο που χρησιμευει ?

Δημοσ.
μου κανεις πλακα ετσι ???δηλαδη χαλασανε τα γραφικα για ποιο λογο ?για να μου κανει ενα εφφε?το οποιο που χρησιμευει ?

Δεν τα έχουν χαλάσει τα γραφικά φίλε μου... είναι ένα effect που λέγεται

film grain/noise και το χρησιμοποιούν πολλά παιχνίδια για να προσθέσει στην ατμόσφαιρα, ειδικά όσα εμπεριέχουν στοιχεία horror (πχ silent hill).

Δημοσ.

ναι το grain effect που λες χρησιμοποιηθηκε στο criminal origins και το εβλεπες οταν γινοταν μια αναδρομη στο παρελθον για ατμοσφαιρα.μετα η εικονα ηταν γυαλι.δεν χρησιμοποιειται συνεχεια αλλιως δεν εχει και νοημα .

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

:mad:Καλά Χριστούγεννα φίλε μου.Αγόρασα το NBA 2K9 το οποίο είναι και αυτό STEAM και κάνει update εδώ και 3 εβδομάδες και είναι ακόμα στο 0%.

Όπου βλέπω την STEAM θα αλλάζω πεζοδρόμιο και θα ανοίγω την σελίδα των torrent να ψάχνω για σπασμένο.:mad:

ακου τι θα κανεις.βαλε πρωτα το steam ,βαλε και account αν δεν εχεις .μετα κανε απεγκατασταση ,και ξανα install μονο που αυτη την φορα οταν θα σου ζητησει account θα βαλεις αυτη που δημιουργησες στην αρχη .μετα κατευθειαν θα αρχισει να σου εγκαθιστα το παιχνιδι απο το cd.τουλαχιστον εγω ετσι το βρηκα.

Δημοσ.

Είπαμε, με το patch θα υπάρχει επιλογή για να αφαιρέσετε το grain effect :P. Όσοι θέλετε ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ να το αφαιρέσετε, απλά χρησιμοποιήστε το Clarity Mod που είχα δώσει πριν μερικές σελίδες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...