outlaw star Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 άσχετο αλά που εξαφανίστηκε ο paxton fetel???ούτε μια αναφορά στο παιχνίδι...επίσης το τέλος του με ξενέρωσε απίστευτα...σε γενικές γραμμές ένα πολύ καλό fps(τελευταίους καά 2 μήνες είχαμε καιρό να δούμε) με καλά γραφικά..εμένα οι σκιές δε με πείραξαν και τόσο μιας και έφτιαξαν ένα παιχνίδι με πολύ ελαφριά μηχανή γραφικών..και το σύστημα των auto-saves είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το απίστευτα ενευριστικό του demo...αυτό που με χάλασε απίστευταείναι το ότι δε παίζει σε full screen..πάντως καμμία σχέση όσον αφορά την ατμόσφαιρα σε σχέση με το πρώτο..εμένα δε μου έδωσε σε καμμία φάση την αίσθηση του πρώτου..ειδικά σε μια φάση που είσαι πάνω στο turret του apc παίζει μια rock μουσική και σφάζεις αβέρτα...αισθάνθηκα σα το rambo....ωραία φάση και το mech..με αυτό το τέλος περιμένω το expansion....καλά γεννητούρια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν θέλουμε τον Fettel, θέλουμε (να σκοτώσουμε) τον Mapes!
hurin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Hellο there... yοu sexy girl Σαν φωτογραφία μοιάζει!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται just kidding buddy
xvagos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Και πρώτη αποτρίχωση ε; Δυστυχώς φοράει μαγιό σε ροζ χρώμα...
fullon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 πολυ πορωση το mech .. ενα τετοιο παιχνιδι θελω ρε γαμωτο σε τετοιο στυλ μονο με mechs!
john2gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Τα Mechs του Lost Planet είναι πολύ καλύτερα από αυτά του Project Origin
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Και τα Battlemechs των Mechwarrior παιχνιδιών (ή του Battletech Univerese γενικά), ακόμα καλύτερα.
chek2fire Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις ξεκίνησα το game. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Τι έγινε τους τελειώσαν τα λεφτά και βγάλανε τόσο χαμηλής ποιότητα παιχνίδι στα γραφικά? Νομίζω ότι το πρώτο μέρος είχε πολύ καλήτερα από τι βλέπουμε εδώ. Κατα τα άλλα θα προσπαθήσω να το τελειώσω να δω και τι λέει γενικά σαν game.
john2gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Multiplatform τίτλος. Δεν είναι τυχαίο που οι εκδόσεις για τις κονσόλες είναι locked στα 30fps. Αν πρόσθεταν περισσότερα τότε θα είχαν αρκετά deeps (keep in mind ότι τουλάχιστον στην PC έκδοση χρησιμοποιούν υψηλότερης ανάλυσης textures). Στο Review μου πάντως ήδη τα έχω χαντακώσει τα γραφικά όπως και όλες τις άλλες τσαρλατανιές που έκαναν οι devs
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πόσο του έβαλες;
john2gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά δεν έχει ανέβει ακόμα οπότε δεν λέω γιατί αν... λέω αν με προλάβει η Monolith θα χρειαστεί να κάνω ένα re-visit. Σύμφωνα με την εταιρεία, το patch που ετοιμάζουν θα είναι δυσκολότερο στο hard (ελπίζω αυτό να μην σημαίνει περισσότερες σφαίρες για να πεθάνει ο αντίπαλος γιατί θα είναι για πολλά Zong ) και θα υπάρχει επιλογή για να απενεργοποιούνται τα grain effect και head bob. Επίσης κοιτούν και άλλα θέματα για να διορθώσουν αλλά δεν είπαν τίποτα ακόμα για τα letterboxes.
outlaw star Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 εμένα πάντως δε μου φάνηκαν τόσο άσχημα(καλά ρε μη βαράτε να πούμε!!!)..θα ξαναπώ ότι μου τη σπάει το μαύρο κενό πάνω και κάτω απίστευτα όπως και το γεγονός ότι ήταν πολυυυυυυύ εύκολο...μήπως έχει παίξει κανείς online???αν ναι λέει τίποτα??
chek2fire Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Eδώ μιλάμε ότι λείπουν τελείως τα physics καθώς και ότι το game δεν έχει καμία σχέση στα γραφικά με το πρώτο και ας έχει βγει δύο χρόνια μετά!! Δεν ξέρω τι έχει γίνει και αν ξέρει κάποιος παραπάνω λεπτομέρειες ας μας πει. Χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή γραφικών με τον πρώτο τίτλο η όχι? Και γιατί αυτό το κατάντημα σε ένα τίτλο που ήταν το crysis της εποχής του? Μας μένει το gameplay τώρα. Εύχομαι τουλάχιστον εκεί να τα καταφέρνει καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.