john2gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για τους φράχτες χρειάζεσαι Transparency FSAA . Όσον αφορά τις πόρτες, προφανώς είναι κάποια ασυμβατότητα αλά Bioshock που σε μερικές επιφάνειες δεν εφαρμοζόταν το FSAA
fullon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι οπως λεω και πιο πανω τα εχω στο full ..Τexture filtering : Anisotroping x16 και FSAA 4x .. επισης απο το nvidia control panel , το Antialising transparency το εχω στο Supersampling που ειναι το ανωτερο απο αποψη ποιοτητας.. αυτα τα jagged edges εμφανιζονται ομως.. δε ξερω τι αλλο μπορει να φταει.. ας ελπισουμε σε κανα καλο patch...
fullon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε giorgos147 , μαρεσει που εχει και επιλογη στα settings για Ambient Occlusion
kostool13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αρχισα να κανω βλακειες να πυροβολω παντου να πετω grenades κτλ.. και ετσι οπως ετρεχα και πυροβολουσα μου κανει autosave χαχαχα και μενω χωρις πυρομαχικο χωρις ενεργεια και με ενα save .. βλακεια? διορθωνεται? νομίζω έδωσες μόνος σου απάντηση στην ερώτησή σου... το μόνο κακό με το save system είναι ότι σου παγώνει τη ροή του παιχνιδιού για κάποια κλάσματα δευτερολέπτου. Σας αφήνω τώρα, πάω να ψάξω για σκιές πίσω από σωλήνες
BILL5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις πως θα το τρεξουμε αφου εχει προστασεια steam
sleepy_head Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 μια απλή λύση είναι να το αγοράσεις Το πρώτο μου άρεσε πιο πολύ και σίγουρα ήταν πιο τρομακτικό.
BILL5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ναι θα γινει και αυτο αλη λυση δεν παιζει
john2gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις το τελείωσα. Παρόλο που ήταν σχετικά μικρό σε διάρκεια (υπόθεση ενός Σαββατοκύριακου είναι το SP), είναι πολύ καλό αν και το τέλος... ήταν κάπως... ε ήταν κάπως . Μου άρεσε η ποικιλία των πιστών και ποτέ δεν με κούρασαν οι στιγμές που έλεγχες το πυροβόλο στον πυργίσκο του jeep ή το Mech. Παρόλο που το ΑΙ δεν είναι τόσο καλό όσο στο πρώτο, δεν είναι τόσο κακό όσο το αντίστοιχο των περισσότερων παιχνιδιών (αν και μερικές φορές οι Replica με κοιτούσαν σαν π@πάρες χωρίς να κάνουν τίποτα για 3-4 secs). Γενικά πάντως είναι πολύ καλό, παρόλο που δεν φτάνει σε ποιότητα κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια της Monolith (βλέπε NOLF, FEAR1 και Blood). Και η Monolith τα σκάτωσε στο MP με τα αρχεία των servers και δεν υπάρχουν καθόλου dedicated servers (κοινώς να κάνετε τον σταυρό σας για να παίξετε χωρίς lag ) PS: Όπως έχει αναφερθεί, το παιχνίδι είναι πολύ φτηνό (29.90 ευρουλάκια). Δεν βλέπω τον λόγο να μην το αγοράσετε και να ψάχνετε τρόπους για "κόπιες"
Galis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 .... (βλέπε NOLF, FEAR1 και Blood).... Το Shogo ξεχασες,το Shogo...
fullon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το Shogo ξεχασες,το Shogo... shogo Mobile Armor Division ? τελικα με τα saves δεν μπορουμε να εχουμε παραπανω απο ενα ε? δλδ αμα θελησω να ξαναπαιξω μια πιστα συγκεκριμενη πρεπει να ξαναπαιξω ολο το παιχνιδι?
@byZo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Χθες το έπαιξα κα έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μου φάνηκε κάπως έυκολο στο medium επίπεδο δυσκολίας. Θα το δοκιμάσω σήμερα στο Hard. Και πάει και πολύ καλά στο μηχάνημα μου (με όλα στο medium).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Και πρώτη αποτρίχωση ε;
pappous_soulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Σβήσ'το ρε συ john, θα βλέπουμε μαυρομάλλα γκόμενα και θα μας πέφτει έτσι που το πάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.