john2gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ένα επιπλέον πρόβλημα που παρατήρησα έγκειται στις σκιές των χαρακτήρων. Κάτω από συγκεκριμένες λάμπες/εξωτερικές πηγές φωτός δεν δημιουργούνται οι σκιές τους στο πάτωμα. Δεν ξέρω αν θα διορθωθεί αλλά χτυπάει άσχημα όταν το παρατηρήσει κάποιος (για να μην πω για τις ανύπαρκτες δυναμικές σκιές από τον φακό του παίκτη).
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ένα επιπλέον πρόβλημα που παρατήρησα έγκειται στις σκιές των χαρακτήρων. Κάτω από συγκεκριμένες λάμπες/εξωτερικές πηγές φωτός δεν δημιουργούνται οι σκιές τους στο πάτωμα. Δεν ξέρω αν θα διορθωθεί αλλά χτυπάει άσχημα όταν το παρατηρήσει κάποιος (για να μην πω για τις ανύπαρκτες δυναμικές σκιές από τον φακό του παίκτη). το προβλημα υπαρχει μονο στο demo η και στο full game?? μηπως δεν βαλανε πολλες σκιες για γινει πιο ελαφρυ:lol::lol:???
Sed22 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Ωραιο το παιχνιδακι..εχει φασεις πολυ 'κλασιμο'
john2gr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Στην full version. Όπως και να έχει όμως το παιχνίδι είναι ωραίο. Έχει μερικά προβλήματα και η ΑΙ δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο στο πρώτο FEAR αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό. Α... και ο καπνός από τις χειροβομβίδες μένει περισσότερη ώρα στον αέρα
dark elf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Διάβασα κάπου ότι πρέπει να έχεις steam λογαριασμό για να παίξεις το παιχνίδι. Τι ακριβώς κάνουμε εμείς που δεν έχουμε λογαριασμό; Ρωτώ γιατί είμαι άσχετος από steam.
Mourgolikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Διάβασα κάπου ότι πρέπει να έχεις steam λογαριασμό για να παίξεις το παιχνίδι. Τι ακριβώς κάνουμε εμείς που δεν έχουμε λογαριασμό; Ρωτώ γιατί είμαι άσχετος από steam. Βασικά χθες μόλις κυκλοφόρησε η retail έκδοση του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Σε περίπτωση που δεν θέλεις να μπλέκεις με steam. Αλλιώς η δημιουργία λογαριασμού steam είναι δωρεάν και εύκολη (περίπου όπως έκανες λογαριασμό στο insomnia.gr, με την κύρια διαφορά στο ότι πρέπει να κατεβάσεις και τον client του steam). Πάνε στο store.steampowered.com/about για περισσότερες πληροφορίες.
dark elf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή με την retail έκδοση δεν χρειάζεται η δημιουργία λογαριασμού steam, σωστά;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζεται γιατί έχει steam protection.
Galis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 παιδια με το letterbox γινεται να κανουμε κατι?
ThrowDOWN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 χαχα γιαυτο παιζει με τσιτα frames? κατι μας λειπει
swiftech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 τι FPS πιανεται περιπου και σε τι αναλυση?
ThrowDOWN Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 1920χ1200 παιζω εγω με ολα στο max και ΑF χ16 το χαμηλοτερο που ειδα ητανε 45 αλλα γενικα παιζει με 70-80
mits@kos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ΧΑΧΑ, το "it really doesn't" σχόλιο στο 0:35 ΤΑ 'ΣΠΑΣΕ!!!
fullon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον για να δουμε.. το παιχνιδι τρεχει σε 1280χ1024 με ολα στο full ναι σκιες δεν υπαρχουν οπως στο 1 , μεγαλη πατατα αυτο επισης τα αντικειμενα δεν καταστρεφονται επισης οι τρυπες απο σφαιρες και χειροβομβιδες μετα απο λιγο εξαφανιζονται αυτο που μου τη σπαει πιο πολυ ομως ειναι οτι ενω ειναι ολα τα γραφικα στο full.. παρατηρω αυτα τα jagged edges σε κασες απο πορτες η σε φραχτες και συρματοπλεγματα .. δεν ειναι smooth οπως θα επρεπε.. Τexture filtering : Anisotroping x16 και FSAA 4x .. και τα υπολοιπα στο maximum Ξερεις κανεις τπτ γιαυτο? τοχει παρατηρησει αλλος? Ενα αλλο πιο σπαστικο ειναι το save system.. save δεν μπορω να κανω οποτε θελω.. κανει μονο του autosave σε δικα του σημεια/κλειδια.. σε καποια φαση που ψιλοβαρεθηκα καθως επαιζα, αρχισα να κανω βλακειες να πυροβολω παντου να πετω grenades κτλ.. και ετσι οπως ετρεχα και πυροβολουσα μου κανει autosave χαχαχα και μενω χωρις πυρομαχικο χωρις ενεργεια και με ενα save .. βλακεια? διορθωνεται? συστημα : asus 9800gtx με drivers 181.22 . 2gb μνημη και 4000+ Αthlon ξενερωσα με το παιχνιδακι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.