john2gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Και γνώμη μου είναι ότι ένας gamer δεν κοιτάει ουτε στα πόσα frames τρέχει ούτε αν μπορει να τσιτώσει το antialiazing και άλλα γραφικά, απλά παίζει και ευχαριστιέται το παιχνίδι σαν μέσο διασκέδασης και το μυαλό του είναι συγκεντρωμένο εκεί. Υπάρχει ένα όριο πιστεύω (αλλιώς όλοι τώρα θα παίζαμε ακόμα στο Atari μας ). Ο gamer σαφώς και κοιτάζει τα γραφικά και κυρίως το να τρέχει ομαλά γιατί άλλη εμπειρία αποκομίζεις όταν ένα παιχνίδι σέρνεται και έχεις κολλήματα κάθε λίγο και λιγάκι με αποτέλεσμα να μην μπορείς να στοχεύεις και άλλο να σου τρέχει νεράκι. Είναι όπως τις ταινίες ένα πράγμα. Άλλο είναι να δεις μια ταινία σε TS (Theater Screener δηλαδή) κι άλλο σε 1080p . Και πάλι και στις δύο περιπτώσεις βλέπεις την ίδια ταινία αλλά η απόλαυση διαφέρει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ PS: Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το παράδειγμα (με την δικαιολογία ότι δεν κατεβάζει κάποιος "παράνομο" υλικό) τότε στο αλλάζω. Αλλιώς είναι να δεις ένα DVD με κολλήματα κάθε τρεις και λίγο χωρίς ομαλή κίνηση εξαιτίας της παλιάς κάρτας γραφικών σου με ξεθωριασμένα χρώματα (μην ξεχνάμε τους controllers που ήθελαν πολύ παλιά τα dvd's για την αναπαραγωγή τους) κι αλλιώς είναι να το δεις και να πηγαίνει νεράκι PS2: Και μην ακούσω το ΧΑΖΟ gameplay>graphics. Ναι συμφωνώ κι εγώ και όλοι. Αλλά συγχρόνως θέλουμε και ομαλότητα για να χαρούμε αυτό το gameplay κι όχι να ρίχνουμε κατάρες που κόλλησε το PC σε μια μάχη και χάσαμε για 50ή φορά
pappous_soulis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 i agree with john my friend (ελληνικό ποστ)
outlaw star Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 PS2: Και μην ακούσω το ΧΑΖΟ gameplay>graphics. Ναι συμφωνώ κι εγώ και όλοι. Αλλά συγχρόνως θέλουμε και ομαλότητα για να χαρούμε αυτό το gameplay κι όχι να ρίχνουμε κατάρες που κόλλησε το PC σε μια μάχη και χάσαμε για 50ή φορά σωστός αλλά απο την άλλη να τα βράσω τα γραφικά αν είναι μάπα το καρπούζι...πχ απλά ως παράδειγμα το αναφέρω και είναι προσωπική καθαρά άποψη το jericho ενώ είχε πολύ ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα σα παιχνίδι πρέπει να είναι απο τα πιο βαρετά που έχω παίξει fps(και έχω παίξει παααάρα πολλά)και έχω ξαναβάλει να παίξω το undying που θεωρώ παιχνιδάρα...το να ρίξω λίγο τις απαιτήσεις στο παιχνίδι πχ να μη βάλω antialising ή κάποιες ρυθμίσεις στο medium δε με ενοχλεί ιδιαίτερα...και βεβαίως ο συνδιασμός και των 2(gameplay+graphics that run smooth) είναι ο καλύτερος..πχ bioshock(τι παιχνιδάρα)..και για να ξαναμπώ on topic το fear 2 φαίνεται να τα έχει και τα 2 αρκεί για μένα να διορθώσουν το πολύ συχνό-εκνευριστικό auto-save...
outlaw star Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους βγήκε....αυτό όμως θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι για το θείο...σχεδόν 12 gb...
OROKUSAKI Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους βγήκε....αυτό όμως θα είναι ένα μεγάλο ταξίδι για το θείο...σχεδόν 12 gb... Oντως 12 gb ειναι πολλα για το θειο.. γι αυτο και εγω θα το αγορασω original! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ GAMES ΑΠΟ ΘΕΙΟΥΣ!! ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ PC GAMES!! ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΨΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ PC GAMES!1 ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!
outlaw star Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Oντως 12 gb ειναι πολλα για το θειο.. γι αυτο και εγω θα το αγορασω original! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ GAMES ΑΠΟ ΘΕΙΟΥΣ!! ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ PC GAMES!! ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΨΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ PC GAMES!1 ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!! ναι μπαμπά .....κοίτα μόνο μη σου ξεφύγει κανένα και καταρεύσει όλη η παιχνιδοβιομηχανία....
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ναι μπαμπά .....κοίτα μόνο μη σου ξεφύγει κανένα και καταρεύσει όλη η παιχνιδοβιομηχανία.... OXI δεν θα μου ξεφυγει κανενα!! Θα αγορασω ολα τα pc games απο ολα τα καστημαστα του κοσμου. Θα αγοαρασω ακομα και 100 φορες το καθενα αν χρειαστει για να υποστηριξω το pc gaming!! ναι σοβαρα μιλαω ειμαι αποφασισεμενος να στηριξω το pc gaming και γι αυτο απο εδω και περα θα αγοραζω ολα τα pc games!!
Tenshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 OXI δεν θα μου ξεφυγει κανενα!! Θα αγορασω ολα τα pc games απο ολα τα καστημαστα του κοσμου. Θα αγοαρασω ακομα και 100 φορες το καθενα αν χρειαστει για να υποστηριξω το pc gaming!! ναι σοβαρα μιλαω ειμαι αποφασισεμενος να στηριξω το pc gaming και γι αυτο απο εδω και περα θα αγοραζω ολα τα pc games!! Να δώ επιστολή πρός την EA με τα λεγόμενά σου και ας πεθάνω!
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Να δώ επιστολή πρός την EA με τα λεγόμενά σου και ας πεθάνω! Ετοιμαζω email προς την ea ! Θα τους πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω ουτε ενα console gam(και πραγματι στο 360 δεν εχω ουτε ena αυθεντικο αλλα εχω αρκετα στο pc) και συντομα θα αγοραζω ολα τα pc games!! ξεκιναω με το F.E.A.R 2!!
alexnir Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αφου εισαι τοσο αποφασισμενος, παρε μου και μενα μια κοπια γιατι αυτην την χρονικη στιγμη δεν εχω 50~60€......και η συνδεση ειναι στον αερα καθως εκανα μεταφορα παροχου και δεν με εχουν συνδεσει ακομα.
user-64 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αφου εισαι τοσο αποφασισμενος' date=' παρε μου και μενα μια κοπια γιατι αυτην την χρονικη στιγμη δεν εχω 50~60€......και η συνδεση ειναι στον αερα καθως εκανα μεταφορα παροχου και δεν με εχουν συνδεσει ακομα. [/quote'] http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69979930&product=1219316------->30 euros οσο αφορά το παιχνίδι σκεφτόμουνα να το αγοράσω όμως: Intel E8500+2gb ram+ati 4850 1gb ram με φουλ γραφικά κολλούσε στο γνωστό σε όλους ή τους περισσότερους autosave και απορώ γιατι και αλλα παιχνίδια έκαναν autosave δεν σερνόταν τόσο πολυ μετα και λογίκα ΔΕΝ έπρεπε να το κανει γιατι απο οτι ειδα η μηχανή γραφικών ειναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα FEAR ας φτιάξουν αυτο γιατι σε μένα φαίνεται κοροιδεία μετα απο τοσα FEAR να το κανει ακομα και θα το ξανασκεφτω
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69979930&product=1219316------->30 euros οσο αφορά το παιχνίδι σκεφτόμουνα να το αγοράσω όμως: Intel E8500+2gb ram+ati 4850 1gb ram με φουλ γραφικά κολλούσε στο γνωστό σε όλους ή τους περισσότερους autosave και απορώ γιατι και αλλα παιχνίδια έκαναν autosave δεν σερνόταν τόσο πολυ μετα και λογίκα ΔΕΝ έπρεπε να το κανει γιατι απο οτι ειδα η μηχανή γραφικών ειναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα FEAR ας φτιάξουν αυτο γιατι σε μένα φαίνεται κοροιδεία μετα απο τοσα FEAR να το κανει ακομα και θα το ξανασκεφτω αυτο που ενοχλουσε περισσοτερο εμενα και γι αυτο το παρατησα ειναι οτι δεν παιζει σε full screen. Υπαρχουν κενα στο πανω και στο κατω μερος της οθονης και ειναι πολυ εκνευριστικο. Ετσι ειναι και το full game? η παιζει κανονικα σε full screen??
user-64 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που ενοχλουσε περισσοτερο εμενα και γι αυτο το παρατησα ειναι οτι δεν παιζει σε full screen. Υπαρχουν κενα στο πανω και στο κατω μερος της οθονης και ειναι πολυ εκνευριστικο. Ετσι ειναι και το full game? η παιζει κανονικα σε full screen?? κενα οχι οσο αφορα το full game δεν το εχω παίξει αλλα έπαιξα το demo αμα προσεχαν στο demo που υποτιθεται δειχνεις τι δουλεία έκανες τοσο καίρο θα το έπαιρνα και οχι αυτο αλλα ίσως και όλη την σειρά
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αυτο που ενοχλουσε περισσοτερο εμενα και γι αυτο το παρατησα ειναι οτι δεν παιζει σε full screen. Υπαρχουν κενα στο πανω και στο κατω μερος της οθονης και ειναι πολυ εκνευριστικο. Ετσι ειναι και το full game? η παιζει κανονικα σε full screen?? αφού είπες ότι θα το αγοράσεις τι ρωτάς? -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 11 : 01 : 01----- Με τι λεφτά? του μπαμπά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.